končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.324 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,133 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
FondantPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL zelatiny, 1/4 pohara studenej vody, 1 CL lubovolnej esencie, 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu), cca 900 g preosiateho praskoveho cukru - zalezi ako sa zmes spracovava, 1/2 CL stuzeneho tuku POSTUP PRÍPRAVY konecne slubeny recept na fondant tj. hmota na obalovanie toriet podobne ako falosny marcipan, alebo hmota z mashmallows, je tiez vhodny na modelovanie drobnejsich ozdob na torty.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 302 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (72) posledné: 26.4.2014, 9:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Mandľovo ružové sušienkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na 1 plech susienok: 3/4 salky hladkej muky * 1/4 salky mletych mandli * 85 g masla * 3/4 salky praskoveho cukru * 1/4 CL soli * 1/2 CL vanilkovej esencie * 1 PL ruzovej vody * 1 vajicko POSTUP PRÍPRAVY Trosku netradicne susienky,ale odporucam vyskusat vsetkymi desiatimi!!!!!!!!! Nadherne vonaju aj chutia po ruziach ,vdaka pridaniu ruzovej vody...Ruzova voda je vodny destilat z cerstvych lupenov ruze damascenskej...ma siroke vyuzitie,ci uz v kozmetiky,ale rovnako je vhodna ako prisada vyuzitelna aj v kulinarstve..dokonca ma liecebne ucinky pri ochoreniach pecene,sleziny,zlcnika,a dokonca aj pri zenskych problemoch....takze, uz si len uvarte salku tepleho cajiku,a pustite sa do vychutnavania tychto vonavych susienok:):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (62) posledné: 9.12.2011, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Luxusné kávové košíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY Čokoláda na varenie, Cera alebo kokosový tuk, PLNKA - 150 g šľahačkovej smotany, 3 KL rozpustnej kávy, 200 g várovej (alebo horkej) čokolády, 30 g amaretta (um, likér a pod.), košíčky, ozdoby POSTUP PRÍPRAVY Ďalšia inšpirácia z varecha.sk, tentokrát pre tých, čo milujú kávu. Postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (54) posledné: 13.12.2012, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Likérové špice - recept na požiadaniePOTREBNÉ PRÍSADY Okruhle detske piskoty, 90 ml vody, 1 PL solamylu, 80 g krystaloveho cukru, 125 g cokolady na varenie (alebo Milky kto ma rad mliečnu), 125 g 100% stuzeneho tuku (napr. CERA) ***** NAPLN: vajecny, karamelovy alebo iny liker, prášková slahačka. ***** POLEVA: cokolada, CERA ***** Ideálne množstvo na odskúšanie, keď sa Vám zapáčia, odporúčam množstvá násobiť 3mi alebo 4mi. POSTUP PRÍPRAVY Vodu so solamylom a cukrom uvaríme v hustú kašu, pridáme nalámanú čokoládu a po roztopení čokolády pridáme ešte nakrájaný stužený tuk. Miešame dovtedy, kým sa nám všetko nespojí. Túto masu necháme vychladnúť pri izbovej teplote do druhého dňa, preto si kašu varím večer. Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty. Dáme stuhnúť v zime na balkón a inokedy do chladničky. Keď nám vzniknuté súdky stuhnú plníme ich likérom vyšľahaným s práškovou šľahačkou( dám si do vyššej nádoby likér a postupne prisypem práškovú šľahačku, aby to bolo ako nie úplne vyšľahaná šľahačka) - nám istotu, že mi náplň nevytečie. Inak kto nechce nemusí použiť tento postup a naleje do súdkov len likér. Súdky s likérom uzatvorím čiapočkou z krému, dáme opäť stuhúť do chladničky a nakoniec si roztopíme čokoládu so stuženým tukom, ktorý si dáme do pohára na pitie. Stuhnutý špic uchopíme za piškótu a ponoríme do roztopenej čokolády. Dobre stuhnuý špic z chladničky a ponorený do čokolády by mal pomerne rýchlo zaschnúť. Len prosím neukladajte špice na tanier, budú sa ťažko odlepovať. Ja odporúčam mriežku alebo papier na pečenie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 209 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (64) posledné: 2.5.2015, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Sezamové keksyPOTREBNÉ PRÍSADY 60g hladká múka, 1 ks vajce,80-100g hnedého cukru, 100g sezamových semienok, 2 čl van. cukru, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Keď som začala dnes robiť tieto keksy tak sa mi zdali voľajaké povedomé...až ma napadlo že Evka má také isté akurát bezlepkové a orieškové. :-) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12780&user=26145 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) andrea o. (hillary) ID 61659 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (60) posledné: 28.4.2014, 21:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Ferrero Rocher po domáckyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 ks Čoko- tatraniek, 2 ks napolitánky Lina, 2 balenia nugety (viď fotopostup), mleté orechy na obalenie POSTUP PRÍPRAVY :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 80 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (68) posledné: 16.12.2010, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Čučoriedkové taštičky z toustovačaPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, čučoriedky, toustovač POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (64) posledné: 5.9.2014, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Espresso "macarons" s karamelovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY 85 g mandlovych lupienkov,ale.celych vylupanych mandli * 150 g praskoveho cukru * 1 CL instatnej kavy * 3 velke (aspon 1,2 az 3 dni odstate) bielky * 66 g krystal.cukru * 1 CL vanilk.esencie KREM: skaramelizovane salko,maslo POSTUP PRÍPRAVY Po dlhom obdivovaní všetkých tých dokonalých macarons na zahraničných foodblogoch,som sa s malou dušičkou pustila do tých svojich....vedela som ,že príprava je hotová alchýmia,ale bola to pre mňa výzva...tak som si naštudovala všetky možné manuály,a pustila sa do toho...ako vidíte ,výsledok veru nie je moc podobný originálu,čiže len potvrdzujem,že je to proste "alchýmia"...:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (54) posledné: 10.4.2011, 12:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Guľky KÁVENKY s prekvapenímPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g masla, 2 šľahačkové smotany, 2 ks ľadové gaštany, 4 PL nutely, 1KL nesky, 4 ks káveniek arabica, 350 g mletých BB keksov celozrnných (môžu byť aj iné alebo piškóty), 2 PL sušeného mlieka, 20 PL mletých orechov, FALOŠNÝ MARCIPÁN - 150 g práškového cukru, 150 g sušeného mlieka, 70 g masla, trošku amaretta, 1 KL medu, 1 bielok, ďalej budeme potrebovať 3 balíčky čokoládového dražé, bielu polevu, čokoládu na varenie (200g) + ceru alebo kokosový tuk POSTUP PRÍPRAVY Tento týždeň mi v obchode padol zrak práve na kávenky a tak mi napadlo, že by z nich boli dobré nepečené cukrovinky, pretože okrem gaštanového pyré mám rada aj kávu a jej vôňu, tak som vzala 4 kusy a doma študovala všetky možné recepty a potom skúšala a vymýšľala až vznikol tento recept, tiež trošku prácnejší, ale o to chutnejší...doma mi naň povedali, že dobré, tak ho sem pre vás vkladám, snáď niekoho zaujme... :-D Postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (51) posledné: 13.11.2011, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Jahodová panna cottaPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g jahod*70 g cukru*100 ml vody*6 plátkov želatíny*150 ml smotany na varenie-10%*250 ml smotany na šlahanie POSTUP PRÍPRAVY v obr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (53) posledné: 10.6.2013, 15:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.324 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,133 ďalšie >> |