končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s omáčkou z kuracieho mäsa, baby špenátu a smotanyPOTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny 300-400 g kuracie prsia, dve hrste baby špenátu, cesnak, maslo, smotana na šľahanie (ja som nakoniec dala až dve 200 ml z Lidla), soľ, solčanka, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY ... v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 13.5.2014, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s krevetami v smotanovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY Krevety /čerstvé prípadne mrazené/, cestoviny, 3PL paradajkového pretlaku, 1PL horčice, 3PL olivového oleja, 300 ml šľahačkovej smotany, cesnak, chilly, soľ, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Tieto cestoviny sú úplne fantastické a netreba na ne veľa kreviet, ide hlavne o omáčku. 1. Krevety si očistíme, ak používame mrazené tak ich necháme rozmraziť. 2. Na olivovom oleji osmažíme krevety do ružova /hotové sú keď zmenia farbu na ružovo červenú a skrútia sa/. Pridáme nadrobno nakrájaný strúčik cesnaku, nadrobno nasekanú chilly papričku a zalejeme šľahačkou. Privedieme zmes do varu. 3. Medzitým si dáme variť cestoviny. Keď sú hotové, odstavíme ich z ohňa a precedíme. 4. Keď krevetová omáčka začne hustnúť, pridáme horčicu, paradajkový pretlak prípadne kečup a osolíme. 5. Omáčku zamiešame a odstavíme zo sporáku. 6. Pri podávaní cestoviny polejeme omáčkou s krevetami a na dozdobenie pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Zuzana K. (lexis79) ID 25986 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 27.4.2014, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovinovy salat s tuniakomPOTREBNÉ PRÍSADY 2 konzervy tuniaka, 1 cibula, drobnejsie cestoviny, majoneza, smotana, kecup, horcica, sol a korenie POSTUP PRÍPRAVY jednoduchy....kuk nizsie.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 20.1.2008, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
"Arabská"pizzaPOTREBNÉ PRÍSADY arobský-libanonský chlieb*olivový olej*paradajková omáčka*šunka*oregáno*mozzarella*cherry paradajky*olivy*tvrdý syr na strúhanie POSTUP PRÍPRAVY Rýchla pizza,keď sa Vám nechce robiť cestíčko :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (31) posledné: 22.4.2012, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Penne so smotanovo-syrovou omáčkou, šunkou a kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny Penne alebo iné kuracie prsia olivový olej korenie (zmes korenia, chilli korenie) soľ olivový olej Omáčka: smotana na varenie syr Eidam syr Bambino alebo Karička v črievku 1 trojuholník tavený syr Karička s Nivou šunka korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si nakrájame na menšie kocky a opražíme na olivovom oleji, ktorý sme si predhriali na panvici. Okoreníme a osolíme. Cestoviny si uvaríme podľa návodu. Omáčka: Smotanu a postrúhaný syr dáme do menšieho hrnca, pridáme tavené syry, šunku, okoreníme, osolíme. Trocha postrúhaného syra si necháme na zapečenie. Omáčku chvíľu povaríme. Cestoviny precedíme, dáme do misy na zapekanie, pridáme kuracie prsia, polejeme omáčkou a posypeme postrúhaným syrom. Dáme zapiecť na pár minút do trúby. Na titulnej fotke sú aj s kukuricou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Katarína L. (Linerka) ID 203078 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 27.2.2015, 12:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
cestovinky TALIANSKOPOTREBNÉ PRÍSADY olivový olej, 1 velka cibuľa, 5 strucikov cesnaku, 2 mensie cuketky - priemer kruzku tak 4cm a dlzka cuketky tak 25 cm, 4 zrelšie paradajky, 1 konzerva paradajok bez šupky so šťavou, sušene nakladané paradajky(tak 6 kuskov) v olivovom oleji, ja davam čo mám...take tie talianske veci nakladane v oleji..ked su nejake nakladane artičoky, nakladaný grilovaný baklažán..tak z tychto prisad tak z kazdeho po 4 kusky..nie cely poharik....mozme z toho uliat aj toho oleja :) na panvičku..., alebo mozme aj zivy baklazan :), nedavajte tam ale papriku, lebo z toho budete mat lečo a to do talianskych jedal moc nepatri..mozno tak do madarsky ch :), mlete čierne korenie, DRVENA..nie mleta rasca, sušena pažíka, sol, troska vegety, bazalka susena, oregano susene...alebo aj zive..ako chcete :), olivy. PARMEZAN..samozrejme. Cestoviny - penne, alebo farfalle..mašličky...z tvrdej psenice.. POSTUP PRÍPRAVY Takže babulky idem na to, lebo uz som myslela, ze ma ukrizujete... :) Tak cestovinky sa dame uvarit, ked voda začne vriet, osolíme ju. Cestoviny si uvarime podla návodu.Ja ich nevarim moc "al dente" mam ich rada kludne take akurat makke. Do vacšej panvice, najlepšie do woku si nalejem olivovy olej ( ja davam kludne aj viac..je to zdrave,,takze moja mierka je pol deci :) ), cibulku nakrajanu na mesiaciky, nemusi byt na kocky, restujem, pridam nakrajane susene paradajky a ak chcete tak po par kuskov aj z tych ostatnych nakladanych veci, čo som spominala v prisadach. Pokrajany cesnak na malinke kusky..ale nie pretlaceny. Rascu..tak za lyzičku a pomalinky restujem do zlatova..ale aby sa zas nevysusila ta cibulka, pridam na kolieska nakajanu cuketku, restujeme, pridame na kusky pokrajane paradajky, spolu este miesame tak 7 minut, pridame konzervu paradajok so štavou..ja niekedy ked sa mi zda malo dam aj dve, je to este lepsie, ved ta konzerva v tescu stoji 10 korun. Alebo podlievam len paradajkovou stavou, tiez sa da kupit za par korun. Pomaličky dusime, Pridam bazalku a oregano aj pazitku, ale cuketka sa nesmie rozvarit, ostane troska chrumkava. Vsetko sa musi pekne spojit, tak ako to je na obrazku...musi to byt taka pekne spojena omačka, na vrchu plava vrstva olivoveho oleja..ale to je dobre..ved je zdravy. Nesmie to byt moc huste ani moc riedke, take akurat..ako kto ma rad. Nakoniec pridam olivy prekrojene na polovicku. Osolime, pridame troska vegety a okorenime mletym čiernym korenim. Uplne nakoniec pretlacime do omačky 2-3 struciky cesnaku. Akurat ked sa nam dovaria cestoviny tak by sme mali dorobit omacku, zlejeme cestoviny a pridame do omačky..premiešame. Je to lepšie, ako dat kazdemu za žufanku omačky na tanier..TAKTO MA KAžDY ROVNAKO A NIKTO SA PRI STOLE NEPOBIJE :) Posypeme parmezanom a papame...skuste zapijat bielym vinkom...MNAM !!! :) TENTO RECEPT EXISTUJE V NIEKOLKYCH OBMENACH...POSTUPNE PRIDAM DALSIE---TESTE SA! AJ S OBRAZKOVYM POSTUPOM..JUPIII :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) ajka m. (ajulik) ID 7193 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 27.6.2008, 15:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Vynikajúca tarhoňa z rúry !POTREBNÉ PRÍSADY Maminky rozhodla som sa, že tu dám tento recept na tarhoňu z rúry, ktorý som našla na nejakej českej stránke o varení. Mne sa tarhoňa nikdy klasicky v hrnci na plyne nepodarila, stále mi to buď z dola prihorelo ( a to aj napriek tomu, že mám kvalitné hrnce Tescoma s dvojitým dnom), alebo sa mi z toho spravil veľký zlepenec a klasicky varená ako cestovina nám nechutí, tak som skúsila tarhoňu urobiť presne podľa tohto receptiku, vyskúšajte, tarhoňa má výbornú chuť, rozsýpa sa, nelepí sa a príprava je totálne jednoduchá !!! POSTUP PRÍPRAVY Ingredience: 500 g tarhoně, 1 cibule, 2 lžíce oleje, 1,2 l vývaru Postup: V pekáčku zahřejeme olej a orestujeme na něm najemno pokrájenou cibuli dozlatova.Přisypeme tarhoňu a za stálého míchání opékáme až začne růžovět. Zalijeme horkým vývarem, přiklopíme alobalem a vložíme do vyhřáté trouby (200°C). Pečeme dokud se nevsákne všechna tekutina a kuličky se dají pěkně oddělovat (cca 20 minut). Podáváme jako přílohu všude tam, kde se hodí těstoviny. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Vierka S. (Viiierka) ID 560 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 17.9.2016, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
výborná ryža - recept mojej svokryPOTREBNÉ PRÍSADY 320 g ryže, 1 veľká cibuľa, 3/4 litra vývaru (alebo vodu zmiešať s 1 kopcovitou lyžičkou vegety) POSTUP PRÍPRAVY V hrnci osmažíme na masti cibuľu (3 minúty), tak aby nezhnedla. Potom pridáme ryžu, zamiešame. Nechať nech ryža nasaje chuť cibule, pridať vývar. Prikryť a variť presne 19 minút. ...hotovo... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Dana P. (pokemonka) ID 48024 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 5.1.2018, 16:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Vynikajúca pórkovo- syrová omáčka k cestovinámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej,pór, sladká smotana 200 ml, šunka, šampióny, jeden syr v črievku, soľ, korenie, vegeta, oregano, bazalka a samozrejme uvarené cestoviny :) POSTUP PRÍPRAVY Na panvici si zohrejeme olej, na ktorom osmažíme do sklovita na krúžky nakrájaný pór. Prikryjeme, chvíľku podusíme a pridáme šunku, a šampióny. Chvíľku dusíme a zalejeme sladkou smotanou. Ochutíme štipkou vegety a ml. korením, prídáme tavený syr a necháme zovrieť. Miešame kým sa syrček neroztopí. Dochutíme soľou, korením, oreganom a bazalkou podľa chuti. Podávame s cestovinou. PS.: ak by sa vám zdala omáčka trošku riedka, môžete ju zahustiť hladkou múkou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 23.2.2016, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekane cestoviny so slaninkou, su vybornePOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny, slanina, konzerva krajanych sampionov, sol, korenie, 1 PLkecupu, 1 CL dijonskej horcice, bazalka, tymian, tvrdy syr, slahackova smotana. POSTUP PRÍPRAVY Slaninu nakrajamne na kocky, opecieme, pridame k nej sampiony a kratko opecieme. Zmes primiesame k uvarenym cestovinam a dochutime podla chuti, korenim, solou, bylinkami,kecupom a horcicou. Ja som pridala aj do cestovin trosku struhaneho syra. Zmes dame do pekacika, posypeme struhanym syrom a polejeme sladkou smotanou. Pecieme pri 200 stupnoch asi 35 minut. Je to super jednoduchy a velmi chutny recept. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Monika P. (monkap) ID 69860 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 14.10.2011, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >> |