končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 449 (zobrazuje sa 431-440) | << predošlé 1,.,39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ďalšie >> |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Brokolicove cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY brokolica, mlieko, cesnak, taveny syr, sol, bylinky, cestoviny podla vlastneho vyberu.... POSTUP PRÍPRAVY Tak umyjeme si brokolicu a natrhame na mensie kusky aby sa rychlejsie uvarila, dame varit tak na 15 az 20 minut kym nezmakne. Ked je uvarena tak rozmixujeme a postupne pridavame, roztlaceny cesnak, taveny syr si najprv v mikrovlnke dame roztopit a potom pridame aj s trochu mlieka ale to podla potreby ako hustu omacku chcete mat :) Vsetko rozmixujete posolite ja som pridala aj susenu bazalku ale to jak kto chce a ked si uvarite cestoviny tak potom uz len zdravo papate...Dobru chut :P ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Patricia P. (Trish) ID 143936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2012, 16:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
ZAPEKANA MUSKATOVA BROKOLICAPOTREBNÉ PRÍSADY 500g brokolice(cerstvej alebo mrazenej), 250g meatu alebo hovädzieho mleteho mäsa, 3-4 väcsie paradajky, 1 cibula, 1 strucik cesnaku na pretlacenie, 200g struhaneho syra, 2PL oleja, 250g jogurtu, 1 vajce, sol,mck,muskatovy oriesok POSTUP PRÍPRAVY Brokolicu obvarime aspon 15 min vo vode.Meat alebo mäso oprazime na panvici,pridame cibulu a pretlaceny cesnak a prazime spolu kym sa neodpari voda.Zapekaciu misu si potrieme olejom.Extra v nadobe vymiesame jogurt s vajcom a koreninami,pridame polovicu z mnozstva struhaneho syra a premiesame.Odlozime.Brokolicu scedime a polovicu ulozime na dno zapeklacej misy.Na to dame mlete mäso alebo meat z panvice.Potom su na rade paradajky pokrajane na stvrtky a zakoncime druhou polovicou brokolice.Zalejeme jogurtovou zalievkou a posypeme druhou polovicou syra.Zapekame do zlatohneda OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.5.2010, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
HASE alebo hubkova plnkaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnceky nadrobno pokrajanych hub 1 cibula 2 platky chleba 1 hrncek mlieka, alebo bieleho vina 2 PL vlociek( v recepte su sojove) 1 vajce olej, sol, rasca, muskatovy oriesok, ml.c. korenie,zelene bylinky(bazalka, pazitka, zeler. vnat...) POSTUP PRÍPRAVY Receptik mam z jednej kucharky, ktoru som dostala od mamci:) Fotku by som sem rada dala, ale zatial nemam...ked budem robit nabuduce, tak odfotim a pridam...:) Je to jednoduchy a chutny receptik.Podme natooo:) Na oleji spenime cibulku, pridame hubky, sol, rascu a podusime. Ked budu hubky makke, pridame v mlieku(alebo vine) namoceny a vytlaceny chlieb, vajce, vlocky a korenie a miesame kym nezhustne. Nakoniec dochutime bylinkami. Ak chceme, mozme pridat cesnak...ja som pridala a bolo to supis:))) Mozme podavat so zeleninovym salatikom, alebo plnit zeleninu, napr. paradajky, papriky, cukety, zemiaky aj omelety, palacinky, tortilly..je to na Vas:)) Dufam, ze Vam bude chutit...:)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Patricia P. (trishka) ID 81386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Teplé paradajky-príloha k masuPOTREBNÉ PRÍSADY paradajky*oliv.olej*soľ*bazalka* papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY Paradajky umyjeme,zbavime toho zeleného uprostred a prerežeme napolovicu.Uložíme na plech vyslaný papierom na pečenie,pokopeme olejom,osolíme a obazalkujeme.Dáme do rozohriatej rúry na 180 stupňov na 20-25 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 13.7.2010, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
voňavý a chutný bulgur so slaninkou a dusenou zeleninkou/šampiónmi, špenátom, paradajkami a zel. struky/POTREBNÉ PRÍSADY 1 Hrnček /2 dcl/ bulgur, 2 H horúcej vody, 1 stredne veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, cca plátok slaniny podľa chuti, hrsť šampiónov, hrsť zelených strukov, 4 kocky mrazeného špenátu...soľ, vegeta, mčk 2na dochutenie, a 1 či 2 paradajky POSTUP PRÍPRAVY ...chcem dať do pozornosti túto chutnú delikatesu, ktorá sa dá mlsať tak ako príloha ako v mojom prípade alebo ako aj hlavné jedlo....netreba sa báť odskúšať je to fantastické papaničko, ktoré sa nedá pokaziť a chutí báječné... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.4.2011, 13:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
PREKLADANÁ ZELENINOVÁ ZMESPOTREBNÉ PRÍSADY 400g zemiakov,100g sterilizovanej zelenej fazulky,200g paradajok,200g hydinovych parkov,sol.Na smotanovu zmes:4vajcia,220g kyslej smotany,sol,mck.Na posypanie petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Ocistene zemiaky pokrajame na kolieska,paradajky kratko naparime ,zbavime ich supky a nakrajame .Fazulku scedime a oplachneme,parky nakrajame na kolieska.Zapekaciu misu si potrieme olivovym olejom(alebo normalnym ci maslom) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 20.10.2010, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zeleninová torta pre 6 osôbPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 50 ml mlieka, 1 téglik kyslej smotany, 1 pór, 1 konzerva šampiňónov, 1 hlávka brokolice, 100 g strúhaného syra, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Pór nakrájame na kolieska, podusíme ho na oleji spolu so šampiňónmi. Brokolicu nakrájame na drobno povaríme alebbo udusíme na pare. Vajcia rozmiešame so smotanou a syrom, pridáme pór so šampiňónmi, brokolicu a vylejeme do vhodnej formy. Pečieme vo vyhriatej rúre 180 stupňov, cca 20 minút. Je to mňamkové. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Adéla Englerová (apea) ID 3068 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Cesnak po ktorom Vám nebude tažkoPOTREBNÉ PRÍSADY Strúčikový cesnak POSTUP PRÍPRAVY Rada je určená pre tých ktorý majú zažívacie problémy po použití cesnaku . Jednoducho každý strúčik rozrežete na výšku a zo strednej časti vyberiete stredný pásik , ktorý tam uvidíte v jednej aj druhej polke . Ten stred robí šarapatu v žalúdku nakoľko je to nový mladí cesnak nestráviteľný . Od teraz to takto robím a konečne mám po probléme , vyskúšajte . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína O. (Kati99) ID 207946 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 31.10.2012, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zdravé a zelenéPOTREBNÉ PRÍSADY brokolica,olivový olej,citrón,soľ POSTUP PRÍPRAVY -brokolicové ružičky oddelíme a uvarime vo vode -po zmäknutí vyberieme a naservírujeme na tanier -pokvapkáme olivovým olejom a citrónom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Nikoleta N. (Nikol2204) ID 206927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Restovaný ružičkový kel s panchettou a varenými gaštanmi ... podľa Gordona RamsayhoPOTREBNÉ PRÍSADY pre 2 osoby : ružičkový kel - cca 15-20 kusov, 100g panchetta alebo mäsitá oravská slanina, cca 100g varených jedlých gaštanov, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 1 ČL olivový olej POSTUP PRÍPRAVY ... veľmi jednoduchý a chutný receptík, ktorý Gordon Ramsay podával v rámci vianočného menu ... alebo aj ako ľahší obedík či skorá večera ... kapustičky očistíme od vrchných listov, prepolíme a cca 2 minúty blanšírujeme vo vriacej vode ... medzitým na olivovom oleji opražíme pokrájanú panchettu alebo oravskú slaninu, keď je opražená do chrumkava pridáme scedené kapustičky, premiešame, jemne osolíme (panchetta či slanina sú už slané),okoreníme, premiešame, pridáme pokrájané varené gaštany, minútku prehrejeme a podávame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.2.2016, 9:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 449 (zobrazuje sa 431-440) | << predošlé 1,.,39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ďalšie >> |