končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | ZAPEKANA MUSKATOVA BROKOLICA[ recept č. 27548 zo dňa 29.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g brokolice(cerstvej alebo mrazenej), 250g meatu alebo hovädzieho mleteho mäsa, 3-4 väcsie paradajky, 1 cibula, 1 strucik cesnaku na pretlacenie, 200g struhaneho syra, 2PL oleja, 250g jogurtu, 1 vajce, sol,mck,muskatovy oriesok POSTUP PRÍPRAVY Brokolicu obvarime aspon 15 min vo vode.Meat alebo mäso oprazime na panvici,pridame cibulu a pretlaceny cesnak a prazime spolu kym sa neodpari voda.Zapekaciu misu si potrieme olejom.Extra v nadobe vymiesame jogurt s vajcom a koreninami,pridame polovicu z mnozstva struhaneho syra a premiesame.Odlozime.Brokolicu scedime a polovicu ulozime na dno zapeklacej misy.Na to dame mlete mäso alebo meat z panvice.Potom su na rade paradajky pokrajane na stvrtky a zakoncime druhou polovicou brokolice.Zalejeme jogurtovou zalievkou a posypeme druhou polovicou syra.Zapekame do zlatohneda OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI pred zapecenim OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.5.2010, 13:47) | |
- hmmm, zaujímavé Slávka - i keď tento receptík si budem musieť odpustiť - nakoľko malé mi k brokolici ani nepáchnu a musela by som si to jesť sama ... ale sa pokochám | |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (29.5.2010, 13:48) | ||
ani karfiolik nelubia?lebo je dobrou nahradou brokolice | ||
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.5.2010, 13:50) | |||
no karfiolček hej - vysmažený - no nenavyberám si pri nich .. a sem- tam nejaký karfiolový nákyp, ale to stačí 1x do roka a že viacej nemusím | |||
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (29.5.2010, 13:53) | ||||
skodaaa,my velmi lubime karfiol a brokolicku,tak sa aspon pokochaj | ||||
ODPOVEDAŤ |