končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 465 (zobrazuje sa 421-430) | << predošlé 1,.,38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ďalšie >> |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Tekvica pečená s masťou a oškvarkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Na 2 porcie potrebujeme: 1 butternut tekvicu, bravčovú masť a oškvarky podľa chuti a veľkosti tekvice, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Zaujímavá kombinácia zdravej zeleniny a nezdravých oškvarok. V pochmúrnych chladných mesiacoch si však treba urobiť náladu a tento recept vám ju zaručene urobí, výsledok určite stojí za hriech. NAjlepšie chutí s čerstvými, chrumkavými, tekvicovými žemľami.\\r\\n\\r\\nPostup nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Andrea D. (Adusha22) ID 135731 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
JAHNACIE so zelenou fazulkou a rajcinamiPOTREBNÉ PRÍSADY 400g zelenej fazulky* 1 cibula* 2 struciky cesnaku* 2 PL olivoveho oleja* 1 liter zeleninoveho vyvaru* 1 CL obrateho rozmarinu(cerstvy)* 1 CL tymianu* sol,MCK,rimsky kmin(cumin)* 400g jahnacieho mäsa na gulas* 2 väcsie paradajky* 2 PL paradajkoveho pretlaku POSTUP PRÍPRAVY Mäso oprazime na oleji,pridame nadrobno nakrajanu cibulu a cesnak,poprazime ,podlejeme a nechame dusit asi 1,5hod.Osolime,okorenime,pridame rimsky kmin,tymian a rozmarin,premiesame a zalejeme vyvarom.Nechame zavriet a nasledne vlozime uz pripravenu(uvarenu ak je cerstva alebo oplachnutu ak je zavarana)zelenu fazulku a pokrajane rajciny.Ochutime paradajkovym pretlakom pripadne este koreninami dochutime,dosolime,mozeme aj pridat stiplavu papricku kto ma rad pikantne a podavame s pecivom a zeleninovym salatom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Ani neviem...žeby Zdravééééé :)???PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Zeleninka, akú ľúbite: paprika, paradajky, olivky, mozzarela, olivový olej, celozrnné pečivko. POSTUP PRÍPRAVY Jednoducho fantázia... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Estera Š. (esti7) ID 16522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
PEČENÁ LETNÁ ZELENINKA S CESNAKOVÝM DIPOMPOTREBNÉ PRÍSADY Cuketky, paradajky, cibuľa, olivový olej, grilovacie korenie, solčianka, oregano, bazalka. Dip: kyslá smotana, 2 a viac strúčkov cesnaku, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Receptík je veľmi jednoduchý, ale je to ťažká mňamka! Zeleninka sa nakrája - množstvo podľa počtu stravníkov:-), dá sa na pekáč, pokorení sa, pokvapká olivovým olejom a šup s ňou do rúry. Ja dávam program na grilovanie. K zeleninke sa perfektne hodí cesnaková smotana - cesnak dávame podľa potreby. Ja som dala na jeden téglik 2 strúčiky. Hodí sa k tomu bagetka či opečená hrianka. Je to tiež výborná príloha k mäsku. Asi to nie je nič nové, ale je to vééľmi dobré:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miroslava B. (mbroska) ID 49837 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Karfiolový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 1 uvarený karfiol, hrsť strúhaného parmezánu, strúhaný cheddar, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mčk, 1 vačšia červená cibuľa, maslo,šľahačka.....kto chce môže pridať do zmesy na kolieska nakrájanú klobásku.. POSTUP PRÍPRAVY Uvarený karfiol v miske rozmačkáme vidličkou najlepšie keď je ešte teplý...pridáme poriadnu hrsť strúhaného parmezánu,hrsť cheddaru, nastrúhané cesnaky, soľ, mčk každý podla chuti...červenú cibuľu nakrájanú na kocečky osmahneme na masle a pridáme do zmesi ...prilejeme hlt šahačky aby bola masa kompaktná...masožrúti možu pridať na kolieska nakrájanú klobásu....dobre premiešanú zmes dáme do gulatej formy vyloženej papierom na pečenie alebo vymazanej a vysypanej strúhankou...vrch posypeme strúhaným cheddarom....pečieme do zlatova na 180 stupnoch... Ja som to podávala nakrájané na trojuholníky ako tortu na omáčke z pečených paradajok cheddaru na kocky cesnaku soli a mčk...hodí sa k tomu otoustovaná bagetka...dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Plnená cuketaPOTREBNÉ PRÍSADY Veľká cuketa (patizón), ryža, šampióny, vajce, syr, cibuľa, vegeta, soľ, kmín, čierne mleté korenie, olej (môže byť aj petržlenová vňať) obmena: môžete pridať mleté bravčové mäsko POSTUP PRÍPRAVY Vydlabanú cuketu osolím a nechám odstáť a dovtedy pripavím plnku. Spením si cibuľku, pridám surové šampiony, kmín,- pridusím - je to chutnejšie ako len dať surové do plnky. Uvarenú ryžu si dám do misky, primiešam pridusené šampióny, rozšľahané vajíčka, soľ, mčk, vegetu a riadne premiešam (ak máte, pridajte petržlenovú vňaťku). Zlejem cuketu - čo pustila šťavu a vidličkou jemne ponapichujem zvnútra ale nesmiete pejsť až na druhú stranu, aby šťava z plnky nevytekala do pekáča a zbytočne by šťava horela v oleji. Naplním a dám piecť do horúcej rúry - inak ja dávam na plno asi tak na 5min a to skrz to, aby sa rýchlo prehriala plnka aj zvnútra a rovnomernejšie sa pieklo a nielen vrch ... a potom stiahnem rúru a pomaly pečiem v janskej mise - vrch zakrývam a pred dopečením odokryjem a zapekám. Posledných cca 5min pred dopečením pridám nastrúhaný na hrubo syr. obmena: ak robím s mäskom tak to pridávam priamo so šampiónmi - ale neudusím úplne- len sprudka opečiem, aby mäsko ostalo voňavejšie - v rúre dôjde Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Janka V. (bambulkajanka) ID 59700 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
HASE alebo hubkova plnkaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnceky nadrobno pokrajanych hub 1 cibula 2 platky chleba 1 hrncek mlieka, alebo bieleho vina 2 PL vlociek( v recepte su sojove) 1 vajce olej, sol, rasca, muskatovy oriesok, ml.c. korenie,zelene bylinky(bazalka, pazitka, zeler. vnat...) POSTUP PRÍPRAVY Receptik mam z jednej kucharky, ktoru som dostala od mamci:) Fotku by som sem rada dala, ale zatial nemam...ked budem robit nabuduce, tak odfotim a pridam...:) Je to jednoduchy a chutny receptik.Podme natooo:) Na oleji spenime cibulku, pridame hubky, sol, rascu a podusime. Ked budu hubky makke, pridame v mlieku(alebo vine) namoceny a vytlaceny chlieb, vajce, vlocky a korenie a miesame kym nezhustne. Nakoniec dochutime bylinkami. Ak chceme, mozme pridat cesnak...ja som pridala a bolo to supis:))) Mozme podavat so zeleninovym salatikom, alebo plnit zeleninu, napr. paradajky, papriky, cukety, zemiaky aj omelety, palacinky, tortilly..je to na Vas:)) Dufam, ze Vam bude chutit...:)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Patricia P. (trishka) ID 81386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zemiakovo-mrkvové plackyPOTREBNÉ PRÍSADY 6 väčších zemiakov, 4 menšie mrkvy, 1 cibuľa, soľ, mčk, 1 vajce, 2 lyžice múky, olivový olej, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpeme. Polovičku postrúhame na jemnom strúhadle a polovičku na strane (ako na halušky). *Odstránime prebytočnú vodu.*Mrkvu očistéme a postrúhame na jemnom strúhadle.*Cibuľu pokrájeme na jemno.*Všetko spolu zmiešame a necháme postáť cca 5 min.*Pridáme vajce a podľa potreby 2 lyžice (prípadne viac) múky.* Osolíme, okoreníme a pridáme vegetu.*Na olivovom oleji opekáme do zlatista z oboch strán.*Po vybratí odstránime prebytočný tuk.*Podávame s bielym jogurtom a zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Cestoviny s dusenými paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Všetky prísady upraviť podľa počtu osôb: cestoviny (akékoľvek),paradajky (najlepšie mäsité), olivový olej, soľ, troška cukru, bazalka, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme "al dente". Paradajky zaparíme a ošúpeme, nakrájame na väčšie kúsky. Na panvicu nalejeme olivový olej, pridáme paradajky, soľ a troška cukru. Dusíme do zhustnutia, potom vmiešame cestoviny a bazalku a petržlenovú vňať, dobre premiešame a odstavíme. Môžeme jesť samostatne alebo aj s mäskom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Karfiol zapečený so syromPOTREBNÉ PRÍSADY -1 karfiol -100g tvrdeho syra na struhanie -1Pl stuhanka -100ml smotany na varenie -2 vajcia /stačia aj mini al.jedno väčšie/ -maslo na vymastenie formy -mleté biele korenie a soľ POSTUP PRÍPRAVY -karfiol umyjeme,rozoberieme na ružičky,uvaríme v slanej vode do mäkka a scedíme -jenskú misu vytrieme maslom a rozložime do nej karfiol /ja som dala stonkami nadol/ -okoreníme a zalejeme stomanou s rozšlahanými vajcami-osolenými -karfiol posypeme postrúhaným syrom,zmiešaným s troškou strúhanky -zapekáme 15 min./160 st. -recept mám z prílohy nového času-rýchle chutné ))) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Andrea KOLLEROVÁ (andreakoller) ID 3657 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 465 (zobrazuje sa 421-430) | << predošlé 1,.,38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ďalšie >> |