. .. .. .. .. .. .
. .

Cestoviny s dusenými paradajkami - RECEPT 29811

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 29660 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Cestoviny s dusenými paradajkami


[ recept č. 29811 zo dňa  ]


Cestoviny s dusenými paradajkami


POTREBNÉ PRÍSADY

Všetky prísady upraviť podľa počtu osôb: cestoviny (akékoľvek),paradajky (najlepšie mäsité), olivový olej, soľ, troška cukru, bazalka, petržlenová vňať.

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny uvaríme "al dente". Paradajky zaparíme a ošúpeme, nakrájame na väčšie kúsky. Na panvicu nalejeme olivový olej, pridáme paradajky, soľ a troška cukru. Dusíme do zhustnutia, potom vmiešame cestoviny a bazalku a petržlenovú vňať, dobre premiešame a odstavíme. Môžeme jesť samostatne alebo aj s mäskom.
<< ***Bezlepkovy makovo-ribezlovy kolac*** | Cestoviny s dusenými paradajkami | Koláč bez vajec >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu