končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Cestoviny s dusenými paradajkami[ recept č. 29811 zo dňa 25.7.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Všetky prísady upraviť podľa počtu osôb: cestoviny (akékoľvek),paradajky (najlepšie mäsité), olivový olej, soľ, troška cukru, bazalka, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme "al dente". Paradajky zaparíme a ošúpeme, nakrájame na väčšie kúsky. Na panvicu nalejeme olivový olej, pridáme paradajky, soľ a troška cukru. Dusíme do zhustnutia, potom vmiešame cestoviny a bazalku a petržlenovú vňať, dobre premiešame a odstavíme. Môžeme jesť samostatne alebo aj s mäskom. |