končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 39 (zobrazuje sa 31-39) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |
DIA RECEPTY |
DIA MarlenkaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 100g kokosového tuku, 2 PL medu, 2 KL octu, 2 PL sódy bicarbóny, 100g hnedého cukru, 6 tabletiek stévie, 2 vajcia, 700 g múky (400 g špaldovej hladkej, 200 g kukuričnej hladkej, 100g pohánkovej), koňak, 1 dcl mlieka.\r\nPlnka: 3x karamelový puding, 600ml mlieka, 6 tabletiek stévie, 2x Olé puding, 3x smotanový karamelový jogurt, karamelové pikao POSTUP PRÍPRAVY - CESTO: sódu bicarbónu, ocot, tuk, cukor, stéviu a med dáme do nádoby. Dáme na sporák zohriať, do rozpustenia.\r\n- keď je všetko rozpustené, dáme dolu a počkáme kým to trošku vychladne.\r\n- do veľkej nádoby navážime múku, vajcia, koňak alebo rum.\r\n- pridáme rozvarené prísady a miešame cesto. Ak je príliš husté, pomaly si dolievame mlieko. Tak aby sa zmiesilo. \r\n- rozdelíme cesto na 7 rovnakých kúskov.\r\n- postupne vyvaľkáme každý kúsok na požadovaný tvar a dáme upiecť.\r\n- upečené pláty dáme vychladnúť. \r\n- PLNKA: z mlieka, Stévie a pudingov uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť.\r\n- do ďalšej misy dáme smotanové jogurty, Olé pudingy a karamelové pikao. \r\n- pridáme vychladnutú kašu do pudingov a poriadne premiešame. Ak je plnka príliš hustá, tak ju zriedime mliekom. \r\n\r\n- pripravíme si podložku a postupne plníme pláty plnkou.\r\n- nakoniec potrieme pláty aj zvonku plnkou a ozdobíme podrvenými plátmi \r\nDOBRÚ CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kaja Z. (kaja060609) ID 152220 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 2.3.2013, 8:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA kávová zmrzlinaPOTREBNÉ PRÍSADY 100ml vody, 1 ČL Nescafé, 150ml 12% smotany, 1bal. šlahačka v prášku bez cukru Dr. Oetker, 250g tvaroh, 3ČL náhradného sladidla SWEET POSTUP PRÍPRAVY Foto momentálne nemám, ale pri najbližšej výrobe zmrzlinky pridám ;o) Kávu zalejeme 50ml horúcej vody a dolejeme 50ml studenej vody. Nalejeme do mixéra. Pridáme smotanu, šľahačku v prášku - rozmixujeme. Pridáme tvroh, sladidlo a zas chvíľku mixujeme. Dáme do misky s vrchnákom a vložíme do mrazničky. Po hodine mrazenia ešte premiešame. cca po 5 hodinách môžeme maškrtiť ;o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 14.5.2009, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Diankine DIA tajomstvoPOTREBNÉ PRÍSADY cesto : 5 vajec, 60 g fruktozy, 50 g polohrubej múky, 60 g grahamovej múky, 1 PL oleja, 1 roztlačený banán, 1/2 PDP, 1 KL sody bicarbony. Krém 1 : 2 x karamelový puding, 500 ml mlieka, sacharín, troška stévie, 1 nátierkové maslo bez príchute Krém 2: šlahačka bez cukru v prášku, 150 ml mlieka, 1 pochúťková smotana, kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Kedže moja dcéra je diabetička, pečieme takéto koláčiky bez cukru. Tento si vymyslela a upiekla dnes moja dia-dcéra. (11 rokov). A môžem povedať, že je perfektný........ :-) mnááááááám ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Dana S. (Dana253) ID 141179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 13.8.2014, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Čokoládové dia browniesPOTREBNÉ PRÍSADY 10 dkg 90 % čokolády\r\n\r\n10 dkg múky ( 1/2 hladká, 1/2 celozrnná)\r\n\r\n10 dkg fruktozy ( dávam 6-7 dkg a stačí to)\r\n\r\n2 dkg kvalitného kakaa - nesladené, riadne kakao\r\n\r\n1/2 prášku do pečiva\r\n\r\n2 čajové lyžičky nescafé\r\n\r\n2 veľké vajcia\r\n\r\n1 dcl oleja\r\n\r\n1 hrsť mletých orechov POSTUP PRÍPRAVY 1. Najprv si pripravíme suchú zmes: Čokoládu si posekáme na jemno a dáme do misy. Pridáme ki nej múku, fruktozu, kakao a prášok do pečiva. Odložíme nabok.\r\n\r\n2. V druhej miske pripravíme vlhkú zmes: Kávu si rozpustíme v 1PL vlažnej vody, pridáme vajcia a postupne pridávame olej za postupného miešania. Mierne vymiešame, netreba sa trápiť.\r\n\r\n3. Suchú zmes pridáme k vlhkej zmesi a to jest hotovo.\r\n\r\n4. Masielkom si vymastíme nízku formu o priemere 24 cm. Zmes rovnomerne rozložíme. Vrch posypeme nasekanými orechami, alebo mandľovými lupienkami alebo kokosom. čim chcete.\r\n\r\n5.Pečieme na 175 C 18-20 minút. V žiadnom prípade nie viac, aj keby sa Vám zdalo, že zvnútra se ešte lepí. Koláčik ,,dôjde,, po vybratí ešte od horúcej formy. Inak Vám preschne !!!\r\n\r\nTento koláčik robí moja dcéra a je výborný. Hlavne ked vám ho niekto pripraví a nemusíte ani riady umývať. To je na tom to najlepšie.\r\n\r\nAle je fakt perfektný. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Dana S. (Dana253) ID 141179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Banánové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia,50g Sorbitu (práškový cukor, DIA),250g polohrubej múky,kypriaci prášok do pečiva, Vanilkový cukor (DIA) / ak nemáme tak citrónovú kôru strúhanú,1dl oleja, 2dl vody, 4 banány, 250g masla, 1 citrón, čokoládu DIA,kakao, tekuté sladidlo.masť POSTUP PRÍPRAVY Piškóta/korpus: -4 vajcia,50g Sorbitu, 250g polohrubej múky, kypriaci prášok do pečiva, citrónová kôra/alebo vanilkový cukor DIA,1dl oleja, 2dl vody Bielka so sorbitom vyšľaháme na tuhý sneh. Do žĺtkov pridáme kypriaci prášok do pečiva, 1dl oleja, 2dl vody. Postupne začneme primiešavať múku a sneh vyšľahaný so Sorbitom. Keď to máme dobre vymiešané pridáme kakao podľa toho akú tmavú piškótu chceme mať. Takto pripravené cesto vyleje ma plech pomastený a múkou posypaný. Pečieme pri 180° približne 15 minút. Keď máme cesto upečené preklopíme ho a nožíkom jemne ošúpeme. Prekrojíme na rovnaké časti. Plnka: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monča Ď. (mona15851) ID 220763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Šišky aj pre diabetikovPOTREBNÉ PRÍSADY na 22 kusov potrebujeme: 300 g polohrubej múky / 20 SJ, 200 ml mlieka/ 1 SJ, 10 g droždia, 1 PL cukru / 1 SJ, 1 žĺtok, soľ, olej na vyprážanie plnka: ovocie alebo tvarohová plnka t.j. tvaroh, škorica a sladidlo asi 10-15 kvapiek cukravitu POSTUP PRÍPRAVY Z droždia, vlažného mlieka a cukru pripravíme kvások.Keď je hotový, vylejeme ho do preosiatej múky, pridáme žĺtok, soľ a vypracujeme hladké cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Nadežda K. (nadiatko) ID 26927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA Punčové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus žltý: 6 vajec, 40 g Sorbitu, 180 g polohrubej múky, 1 kávová lyžička prášku do pečiva, 0,5 dl vody, maslo Hera a múka na vymastenie plechu Korpus ružový: rovnaké prísady ako na žltý korpus + pridáme ružové potravinárske farbivo Plnka: pikantný džem (lesná plody,višňa...)DIA, 0.5 dl ovocného sirupu (napr. Ovofit lesná zmes), 0.2 dl rumu (alebo rumovej arómy) Poleva: 20g Sorbitu, 1-2 polievkové lyžice vriacej vody, trochu červenej potravinárskej farby, 1 polievková lyžica citrónovej šťavy Krém: 0.25 l mlieka, 1 zlatý klas, 250 g masla, 75 g Sorbitu Punč: Sirup záhradná zmes rumová esencia po prípade rum POSTUP PRÍPRAVY Oddelíme si bielky od žĺtkov. Bielky vyšľaháme na hustú penu. Do žĺtkov pridáme 1kávovú lyžičku prášku do pečiva a 0.5 dl vody poriadne zmiešame. Ďalej do žĺtkov vmiešame všetko ostatné (vyšľahaný sneh, múka, Sorbit) vymastíme plech posypeme múkou (polohrubou) a dáme piecť pri 180° pokiaľ sa nám kraje nezačnú odlepovať od plechu. Hotovú piškótu rozrežeme na 3 rovnaké časti dve z nich ošúpeme s oboch strán a tú tretiu iba z jednej strany aby sa nám piškóty od seba navzájom neodlepovali. Dáme upiecť aj druhý korpus do ktorého sme na koniec pridali červené potravinárske farbivo. Tiež rozrežeme na 3 rovnaké časti z ktorých dve ošúpeme z oboch strán a tú tretiu iba s jednej. Poleva: Sorbit dobre vymiešame s horúcou vodou, pridáme citrónovú šťavu a potravinársku farbu. Krém: 0.25l mlieka, 1zlatý klas dáme do hrnčeka a nad parou varíme za stáleho miešania až pokiaľ nedostaneme hustý krém. 250 g masla, 75 g Sorbitu vymiešame a postupne pridávame do pudingovej kaše, ktorú sme si pripravili nad parou. Na plech si dáme prvú žltú piškótu tá ktorá je ošúpaná iba z jednej strany (neošúpanou časťou dolu) a natrieme na ňu džem a na ňu malú vrstvu krému. Položíme druhú piškótu ktorú pokvapkáme pripraveným punčom -nešetríme. Natrieme na tenko džem. Takto pokračujeme až pokiaľ sa nám neminú korpusy.Na žltý- džem +krém, ružový pokvapkáme punčom a natrieme džem. Posledný by sme mali mať ružový korpus ten, ktorý je ošúpaný iba z jednej strany a to tak že neošúpaná strana nám zostane na vrchu. Múčnik na 2-3 hodiny zaťažíme aby sa nám nerozlepovali piškóty od seba. Potom už len vrch pooblievame pripravenou polevou. Korpus a Krém môžme podľa chuti dochutiť ešte tekutým Dia sladidlom :) Ja som pridala ešte do každého 2 kávové lyžičky. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monča Ď. (mona15851) ID 220763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 16.11.2011, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
holadske reznePOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového pliecka 200 g eidamskeho syra soľ mleté čierne korenie muka vajce a struhanka na baľovanie tuk na vypražanie POSTUP PRÍPRAVY mäso pomelieme osolime ho okorenime zalejeme mliekom dobre premiesame a odlozime na niekolko hodin do chladu. k odlazanemu mäsu primiesame postruhany syr spracujeme hladku hmotu a vytvarujeme z nej rezne. obalime ich v muke vo vajicku a v struhanke a vyprazime. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | janka r. (janulik29) ID 36049 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 27.12.2009, 11:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Rajčinová Clever polievka s parmezánomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 liter 100 % rajčinovej šťavy, najlepšia najlacnejšia je v Bile. oregano nastrúhaný parmezán POSTUP PRÍPRAVY Baby, nie je to vtip, poradila mi to kamarátka , keď chudla a nemala čas vyvárať pre seba extra alebo potrebovala niečo teplé do žalúdka a mala plné zuby čajov Jednoducho zohrejete šťavu, koľko treba...ja som to dala aj našim chlapom a zjedli...pridáte trošku oregana a posypete parmezánom...dá sa tam dať aj štipka cukru, ale na čo... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika L. (monina) ID 3065 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.4.2011, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 39 (zobrazuje sa 31-39) | << predošlé 1, 2, 3, 4 |