končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 331-340) | << predošlé 1,.,29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Roztrhané mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY mäso vhodné na pečenie (bravčove,hovädzie,jahňacie,kuracie...) POSTUP PRÍPRAVY Večer pred pečením si urobíme marinadu .Ja som robila z coca-coly,korenia,kečupu,horčice,sojovej omačky a cesnaku.Ale samozrejme si možete urobit podla seba.Umyte mäsko(cely kus) naložime do misy s marinadou a dame na noc do chladničky.Tej marinady by malo byt tak 2 dcl a viac aby sa mäsko v rure nevysušilo.Pečieme pomaly na 160-170 st take 3 hodinky alebo dlhšie (záleží na mäse) aby masko bolo mäkkučke. Ked je hotové,vyberieme ho na tanier a vydličkami roztrhame na vlaknité kusky.Počas pečenia davajte pozor ,aby vam všetka štava nevyvrela, lebo ju budeme potrebovat ,tak priebežne podlievajte podla potreby.Roztrhane masko vratime do pekača a premiešame so štavou. Nemalo by to byt suché,tak si to ustrážte. Taketo masko je velmi dobre, ked niekam cestujete , alebo na piknik,šupnut do žemle,trochu šalatika,kečup alebo majonezu a bašta je na svete. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 9.9.2010, 9:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bačův řízekPOTREBNÉ PRÍSADY 4 libové vepřové kotlety, 100g brynzy, sůl, pepř, trojobal (hladká mouka, vejce, strouhanka), olej na smažení POSTUP PRÍPRAVY Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme, necháme chvilku uležet. Pak dáme do každé kotletky doprostřed brynzu a přehneme, na okrajích sklepneme paličkou (nebo uzavřeme párátkem). Klasicky obalíme v trojobalu a usmažíme.Podáváme se zeleninovým salátem a šťouchanými brambory. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 9.11.2010, 22:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Veľkonočné mäso s bylinkami a citrónom so zelenou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg vykosteného bravčového karé, 2 citróny, 2 PL tymiánu, 2 PL rozmarínu, soľ, olej Omáčka: 100 g špenátu (dávam mrazený), 3 PL posekaných byliniek, 150 g majonézy POSTUP PRÍPRAVY Mäso jeme veľmi málo, tento recept ale robím každú veľkú noc, je to taká svieža jarná a veľmi dobrá chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Iveta Š. (miminnka) ID 130186 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 8.4.2010, 19:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mexické mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY bravčovo plece al. iné mäsko, olivový olej, cesnak, kari korenie, koriander, soľ, čierne korenie, konzerva hrášku, konzerva kukuričky, kečup, múku na zahustenie... POSTUP PRÍPRAVY mäsko si naporcujeme buď na kocky, alebo na rezníky. naložíme ho do pácu: ol. olej, cesnak prelisovaný, koriander, soľ, čierne korenie. necháme ho odležať v chladničke.. stačí hodinku, no môžte ho nechať aj deň. odstáte mäsko dáme do zohriateho hrnca. netreba nič pridávať, olej je na ňom a šťavičku pustí. sprudka orestujeme a podlejeme vodou. varíme 2-2,5 hodinky aby bolo mäsko mäkučké. pridáme kečup podľa chuti nie priveľa, aby nepotláčal chuť korenín, hrášok a kukuričku necháme chvíľku povariť a zahusíme múkou. povaríme 5-10 min. a fajnotka je hotová. ako príloha môže byť obyčajná zemiaková kaša alebo je to vynikajúce so zemiakovými plackami.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana B. (TTaJ) ID 103157 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborné mäsko v kyslej kapustePOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso, čierne korenie, soľ, drvená rasca, bravčová masť/olej, kvasená kapusta POSTUP PRÍPRAVY Keď sa chcem zavďačiť mojej polovičke, spravím takýto obedík: Mäsko pokrájam na menšie rezne, vyklepem, osolím, okorením, a opečiem na rozpálenom tuku z oboch strán. Na dno pekáča dám alobal, na to polku množstva kapusty (ktorú 2x premyjem), na ňu rozložím opečené mäso, a znovu prikryjem kapustou. na to vylejem výpek z mäsa, dám niekoľko kôpok masti / alebo polejem olejom, zakryjem alobalom a dám piecť na asi 220 C do rúry asi na 1,5 hod. Ked myslíte, že by už mäsko mohlo byť makké, skontrolujte, a nechajte ešte piecť alebo hotovo. Mäso nasiakne kapustovú chuť, je veľmi makké a šťavnaté. u nás majú radi aj moji drobci. Podávajte s opekanými zemiakmi alebo knedľou. Zemiaky uvarím, potom dám do panvici, v ktorej som opiekla maso, okorením (vegeta, mčk, paprika, gulášové korenie, bazalka atd) a opečiem. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.10.2010, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vynikajúce mäsko na šťavePOTREBNÉ PRÍSADY Bravočové mäso, soľ, mleté čierne korenie, slanina, cibuľa, mletá červená paprika, ... POSTUP PRÍPRAVY Vo fotopostupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 2.2.2013, 19:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rýchla rolkaPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové pliecko slanina oravská horčica červená paprika cesnak sušený petržlenová vňať oregano (pamajorán) čierne korenie soľ olej POSTUP PRÍPRAVY Z pliecka sa kadejakým pozdĺžnym narezávaním posnažíme urobiť aký taký, hrboľatý, ale predsa plát. :-) Vyrežeme veľmi tuhé časti. Zostatok, ak chcete, naklepte, ja som neklepala. Namazala som horčicou, posypala všetkými koreninami a bylinkami, pokládla plátkami slaniny a stočila do rolky. Môže tam ísť hocičo iné, ja som ale v chladničke viac ako slaninu nemala. Zviazala som to za udatnej pomoci mojej polovičky niťou. Rolku som potrela olejom a nechala chvíľu odpočívať. Piekla som to v tzv. konvektomate (niečo ako veľká presklená remoska) z každého boku po 2O minút. V trúbe to tipujem na hodinu a pol s občasným polievaním a podlievaním. Ako prílohu som zvolila pečené zemiaky a tzv. "anglickú zeleninu". Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Martina O. (jody) ID 139136 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 21.4.2010, 19:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na prírodnoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé alebo stehno, mrkva, zavárané uhorky, plnotučná horčica, kečup, cibuľa, bujon, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezne. Vyklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Na oleji opražíme z oboch strán, vyberieme na tanier a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zalejeme trochou vody, rozmrvíme kocku bujónu-hovädzí alebo slepačí, pridáme 1PL horčice, PL kečupu. Vložíme rezne a dusíme. Pred koncom pridáme na kolieska pokrájanú mrkvu. A keď už je všetko makučké pridáme nakrájané uhorky. Prilejeme i nálev z nich a rozriedime podľa chuti. Je to výborné s ryžou, tarhoňou, ale i so zemiakovou kašou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov) Monika Š. (moniqueR) ID 105322 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (35) posledné: 27.4.2014, 21:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Brav.kare na prirodno, s omackouPOTREBNÉ PRÍSADY Brav. kare narezane na rezne, horcica, sol, muka na obalovanie mäska, smotana, syr v sulku, sampinony ja davam cele, ktore prekrojim na krizalky , hubovy bujon, ako priloha kto co ma rad POSTUP PRÍPRAVY Mäsko naklepeme, osolime a obalime v muke. Na panvicu dame olej a do rozhoruceneho sprudka rezne oprazime. Dame na plech, potrieme horcicou, vylejeme vypek v panvice a trosku vody na podliatie. zakryt alobalom. Kym sa masko dusi, si pripravime omacku. Do hrnca si dame zohriat smotanu, pridame Oprazene sampiony(ja ich oprazam nasucho), syr a nadrolime hubovy bujon. Nechame rozvarit. Bujon je slany, tak radsej treba ochutnat skor nech budeme dochucovat. Ked je mäsko makke dat na tanier a poliat omackou az pred podavanim ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 12.3.2016, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Údená rolka s medovo-horčicovou glazúrouPOTREBNÉ PRÍSADY udena rolka alebo šunka (ale hodí sa aj na iné pečene maso) ,med,horčica,klinčeky,korenie na bravčove pečene POSTUP PRÍPRAVY masko umyjeme a uvaríme v tlakači do makka.Zbavime sietky .V hrnčeku si rozpustíme med (ja som dala 1 PL medu a asi 3 PL horčice-ale ochutte si podla seba) ,pridame horčicu ,koreniny a vymiešame.Masko dame do pekača a riadne ho vymasírujeme poliate glazurou.Do maska mozete napichat klinčeky ak to mate radi.Dame zapiect do vyhriatej rury na 200 st asi 20-30 minut.Podávame nakrajane na tenke platky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 12.6.2016, 8:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 331-340) | << predošlé 1,.,29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39,.,80 ďalšie >> |