. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ČO DOM DAL

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 343 (zobrazuje sa 321-330)<< predošlé 1,.,28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ďalšie >>

ČO DOM DAL

Rady pre gazdinky - Čistota bez chémie !!!


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Netreba drahú chémiu-vaša komora skrýva čistiace zázraky :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Citrón
- zájdené biele ponožky namočte cez noc do teplej vody s troma alebo štyrmi kolieskami citróna. Ráno klasicky vyperte
- zažltnuté klávesy budú zase biele ak ich prejdete citrónovou šťavou
- škvrny od mydla alebo vodného kameňa odstránite rozpoleným citrónom. budú čisté ale aj voňavé

Čaj
- lakované drevo utrite pomocou prevareného, studeného denného čierneho čaju.zbavíte sa mastných odtlačkov prstov, ošetríte jeho povrch a nábytok bude vyzerať opäť ako nový. Čierny čaj môžete použiť aj na pretretie lakových drevených podláh alebo laminátu

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

Ingrida T. (kwella) ID 9888 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

paprikova - CSABIKE FLOWER


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

tuje kolegova , fajne stiplava paprika v strede, okolo redkvicky, karotka, cibulka, akurat tie listy okolo su nejdle a masla.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lubka B. (brezicka) ID 38 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.10.2008, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Viete kam čo patrí ??


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Chladnička
HORE
7 až 8 stupňov
-syry,hotové jedlá, načaté šaláty, surová šunka, ryba, údené potraviny-saláma

STRED
4 až 6 stupňov
- mlieko, tvaroh, tavené syry, jogurt, smotana

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Ingrida T. (kwella) ID 9888 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

H R Y a S O U T Ě Ž E pro dospěláky



POTREBNÉ PRÍSADY

Barevný papír červený a zelený, nůžky,pravítko,fix a klobouk.

POSTUP PRÍPRAVY

Obkreslíme pravítko 30 cm a rozstřihneme na 3 díly.Uděláme hromadu červených proužků= otázky a stejný počet proužků zelených=tam budou odpovědi.Na lícové straně jsou napsané otázky a na rubové otazníky.



Chodíš rád( a) na brigády? Chtěl(a) bys skončit v mé posteli? Už tě někdo převez?
Chtěl(a) bys holčičku nebo chlapečka? Chrápeš? Myješ rád(a) nádobí? Líbí se ti blondýnky?
Říkají,že strašně chlastáš, je to pravda? Líbáš se rád(a)? Býváš často nevěrná(ý)?
Nechceš vidět můj soubor opatření? Jsem v posteli divoch ,nemáš zájem? Potí se Ti nohy?

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.8.2008, 23:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Bleskové musli k telke



POTREBNÉ PRÍSADY

ovsené vločky, maslo, šťava z ríbezľového kompótu, kryštálový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvici roztopíme kúsok masla, pridáme vločky a na slabučkom ohni necháme dobre opražiť. (Nezabudnite občas zamiešať!)
Keď sú vločky zobkateľné, polejeme ich šťavou z ríbezľového (alebo iného) kompótu. Chvíľku dusíme, kým vločky nepopijú väčšinu tekutiny. Podľa chuti posypeme cukrom a necháme ešte chvíľku na ohni.

Môžete pridať, čo nájdete ešte doma - ovocie, kokos, kakao, kúsky čokolády, ... Fantázii sa medze nekladú. ;)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Peťka B. (Korinna) ID 45364 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Koláčik, čo dom dal po veľkom pečení



POTREBNÉ PRÍSADY

Mne ostali v mraznicke 2 platy mramoroveho korpusu a 1 plat cokoladoveho korpusu... Plnka: 1 cokoladovy puding uvareny podla navodu + viac cukru ako sa uvadza, maslo, hera - mnoztvo podla chuti. Ja som dala 125g masla a kusok Hery na odlahcenie. Vrch kolacika: inspiracia podla Aďky27, ale trosku upravena verzia: kedze to bol kolacik v tvare srdiecka, vela som nan nepotrebovala tak som pouzila: 1 odtucneny LIDL tvaroh, 1 slahacka v prasku, kusok praskoveho cukru a kus mlieka cca 0,5dcl.

POSTUP PRÍPRAVY

Recept na mramorovy korpus je vsade na MMB...
Plnka: Uvarime podla navodu cokoladovy puding, mozno je lepsie dat kusok menej mlieka ako 0,5l( ale len kusok menej) a trosku viac cukru ako je odporucane, nakolko po vychladnuti sa to este zmiesava s maslom a Herou.
Tvarohova zmes: do misky si dame tvaroh, mlieko, cukor, slahacku a slahame cca 4 minuty.
Ked mame uz naskladane plat - plnka - plat - plnka - plat, potrieme to tvarohovou zmesou a posypeme kakaom. Dame do chladnicky a ked to uz nevydrzime, tak konzumujeme.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

KRUPICOVÁ KAŠE



POTREBNÉ PRÍSADY

X

POSTUP PRÍPRAVY

Asi 8 zarovnaných polévkových lžic (100g) krupičky, 2 - 4 lžičky cukru(nemusí) a špetku soli. Promícháme v 1 litru mléka, přivedeme k varu a za stálého míchání ( pozor na připálení ) dobře povaříme, dokud kaše nezhoustne.
Podáváme podle chuti s čerstvým máslem, cukrem nebo medem, kakaem, čokoládou, skořicí, strouhaným perníkem, ovocnou šťávou nebo s čerstvým či kompotovaným ovocem.

Dobrou chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Helena Z. (ZVK) ID 49606 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (22) posledné: 9.9.2008, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

S V A T B A - hry ?



POTREBNÉ PRÍSADY

Srandičky pro kamaráda

POSTUP PRÍPRAVY

Porad´te zvyky a tradice na svatbu. Zatím házení rýží, přebalování panenky,hledání mince v rohovýkm koláči. Na mimibazaru cz mám ID136212, tam také něco přichází, ale zajímá mě jaké máte zvyky u Vás, mám na Slovensko krásné vzpomínky. Předem Vám děkuju za inspirace.Iva

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 9.1.2009, 14:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Tuňák s vejci - večeře za 10 minut!!!!!!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

- 1 tuňák ve vlastní šťávě
- 1 cibule
- 6 vajec
- grilovací koření (nebo jen sůl, pepř)
- olej

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuli necháme zesklovatět na oleji. Vejce rozmícháme a okořeníme. Z tuňáka vylijeme část šťávy a zbytek i s tuňákem přidáme k cibuli. Přimícháme vejce a smažíme dokud nejsou hotový.
Podáváme s okurkou a chlebem.

Je to šťavnatá rychlovka a moc dobrá :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Šárka F. (sarula) ID 52859 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Šťavnaté a voňavé francúzske zemiaky



POTREBNÉ PRÍSADY

1,3 kg zemiakov, 1 veľká cibuľa, 30 dkg slovenskej salámy, 200 g Eidamu, 5 vajec, 1 smotana na šľahanie, 2 pol. lyžičky kyslej smotany, korenie: soľ, mleté čierne korenie, thymos - korenie na francúzske zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

S francúzskymi zemiakmi som experimentovala asi 5 rokov, kým som dospela k záveru, že tento recept má k našim chutiam asi najbližšie, takže ho takto robím už aspoň 5 rokov a aj dnes, keď sme ich mali na obed, sme sa dobre napráskali :o))))).Sú výborné :o)! Mňam!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 174 návštěvníkov)

Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (60) posledné: 19.6.2016, 18:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 343 (zobrazuje sa 321-330)<< predošlé 1,.,28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu