končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 80 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Striekane pecivkoPOTREBNÉ PRÍSADY 180g hery* 80g praskoveho cukru * 1 vanilkovy cukor * 1 vajce * 1 zltok* 300g hladkej muky* kakao podla chuti * na zdobenie cokoladova poleva a cukricky POSTUP PRÍPRAVY Margarin s praskovym cukrom a vanilkovym cukrom vyslahame do peny. Vmiesame vajce, zltok, hladku muku, kakao a vypracujeme jemne cesto. Cestom naplnime cukrarenske vrecusko s ozdobnym nastavcom a na plech vylozeny papierom na pecenie striekame male kolieska. Pecieme pri teplote 175C asi 10-12 min. Po vychladnuti na kazde koliesko kvapneme trosku cokoladovej polevy a posypeme cukrickami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 25.4.2010, 11:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Gofry-vafle s jahodovym dzemom a slahackouPOTREBNÉ PRÍSADY 300 ml vody * 180g hladkej muky * 75 g krystaloveho cukru * 3 zltky * 1/2 PDP * 1/2 vanilkoveho cukru* na ozdobu dzem - jahodovy, alebo iny * slahacka * ovocie * granko POSTUP PRÍPRAVY Vsetky suroviny spolu rozmixujeme, nechame chvilku odpocivat - asi 1/2 hodinu, aby sa muka nabobtnala a robime vafle podla navodu vo vaflovaci. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 8.4.2013, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Orechovy zavinPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Aj orechovy zavin moze vyzerat trochu inak :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2010, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Slane/sladke pirohyPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2kg hladkej muky * 1/2 l mlieka * 30g drozdia * 1 PL krystaloveho cukru * 1 KL soli * 1 PL octu * 1 PL rumu * 1/2 dcl oleja * na sladku verziu 1 vanilka, cukor podla chuti * na slanu verziu vegeta podla chuti PLNKA NASLADKO: lekvar, mak, tvaroh... PLNKA NA SLANO: bryndza a tvaroh v pomere 1:1, kopor, ... POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (23) posledné: 20.9.2010, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurca podla BabicuPOTREBNÉ PRÍSADY kurca pripadne kuracie stehna/kridla/stvrte * cibula /mnozstvo podla poctu porcii/ * huby/ sampiony * maslo * cestoviny pappardelle - dlhe siroke rezance * maslo * sol * kmin POSTUP PRÍPRAVY Kurca si naporcujeme, umyjeme a nasolime. Poukladame ho do vymaslovenej janskeho misy, zasypeme nahrubo nakrajanou cibulou. Huby, pripadne sampiony si podusime na cibuli spolu s kminom, solou a korenim a touto zmesou zasypeme kuracie kusky (vysypeme na vrch pokrajanej cibule). Dame piect do rury na 180C (priblizne 60 min.). Potom kuracie kusky vytiahneme na vrch a zapecieme. Medzitym si vyvarime rezance v slanej vode, dobre preplachneme. Kuracie kusky z hubovo-cibulovej zmesi vytiahneme a vlozime tam rezance. Spolu vsetko zmiesame, dochutime solou/vegetou. Je to uzasne, odpozerala som to na TV NOVA, vyskusanie stalo za to! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Uzasne chutny jablkovy kolac - super rychly!POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 vajcia * 170g hnedeho cukru /alebo 150ml agave sirupu / * 350g spaldovej muky * 350 g jablk postruhanych aj so supkou na hrubo * 100ml oleja * 100 ml mlieka * 1 prasok do peciva * 1 KL rumovej esencie * hrozienka Poleva: 50g masla * 150g hnedeho cukru * 2 polievkove lyzice vriacej vody * 1 KL rumovej esencie * mlete orechy * cokoladova poleva (nemusi byt) POSTUP PRÍPRAVY Vajcia, praskovy cukor, polohrubu muku, olej, mlieko, prasok do peciva spolu zmiesame , pridame nahrubo postruhane jablcka aj so supkou a hrozienka. Dame piect na vymasteny a mukou vysypany plech. Pecieme priblizne 30 min. na teplote 180C (tepolovzdusna rura). Pripravime si polevu zmiesanim masla, cukru, vriacej vody a rumovej esencie. Po upeceni kolac hned ako ho vytiahneme z rury natrieme polevou - rozotierame ju opatrne po porvchu (bude sa krasne topit). Posypeme mletymi orechami a pocikcakujeme cokoladovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 15.11.2010, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Bravcove zatisiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Umenie mojho manzela ako pripravit "lahku" veceru :-D. Je to grilovane bavorske koleno - namocene 24h v paci, opekacky, klobasky a slaninka! Mnam!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 25.5.2010, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Tekvicova omackaPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky * tekvica * voda* sol * smotana na varenie * mlieko * cesnak * ocot * tuk a hladka muka na zaprazku POSTUP PRÍPRAVY V obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tekvicovo-cuketovy nakypPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky * tekvica * cuketa * smotana na varenie * syr v crievku * cibula * cesnak * udeny tvrdy syr * sol * korenie * vegeta * sojova omacka POSTUP PRÍPRAVY V obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 24.5.2016, 16:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Maruškina božská žemlovkaPOTREBNÉ PRÍSADY Mnozstvo podla chuti a poctu stravnikov: rozky, pripadne zemle * mlieko * cukor * jablcka * tvaroh* jahodovy puding * maslo * skorica * citronova kora * cokoladova poleva POSTUP PRÍPRAVY Rozky, pripadne zemle nakrajame na kolieska. Prevarime si mliecko s cukrom a vymastime si plech alebo janskeho misu, vysypeme ju struhankou. Postupne namacame kazde koliesko rozka/zemle do sladkeho mlieka a ukladame na dno plechu/misy. Na rozky potom navstvrstvime jablcka, ktore sme si postruhali. Pocukrime podla chuti, posypeme skoricou. Na jablcka rozmrvime tvaroh, ktory opat posypeme cukrom, vanilkou a struhanou citronovou korou. Uvarime si jahodovy puding podla navodu (staci z 0,5l mlieka) a este horuci ho vylejeme na tvarohovu vrstvu. Navrch znova poukladame rozky/zemle namocene v sladkom mlieku. Pred pecenim polejeme roztekovu vrstvu rozputenym maslom. Pecieme do zlatista. Po vychladnuti polejeme/pocikcakujeme roztopenou cokoladou. Je to jednoduchy, trosku vylepseny recept, ale chut je naozaj bozska! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 26.2.2012, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 80 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |