. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Cokoladovo-visnova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajicka, 120 g cukru, 30 g kakaa, 90 g polohrubej muky, 3PL oleja, 1 CL prasku do peciva, 1 pohar visnoveho kompotu, 2 PL Solamylu, 2 vanilkove cukry, stipka skorice, 1/2 l slahacky, cokolada

POSTUP PRÍPRAVY

kuk nizsie......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 125 návštěvníkov)

Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (44) posledné: 13.3.2014, 11:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Lentilková doboška



POTREBNÉ PRÍSADY

Na zdobenie: 4 veľké balenia lentiliek (4 x 150g). Cesto: 6 vajec * 250 g polohrubej múky (alebo 1/2 hladkej a 1/2 polohrubej) * 250 g kryštálového cukru * 1/2 prášku do pečiva * 6 PL horúcej vody * 3 PL oleja. Plnka: 3 dc mlieka * 200 g kryštálového cukru * 1 vanilkový cukor * 50 g maizeny (zlatý klas) * 250 g masla * 2 PL rumu * 2 PL kakaa.

POSTUP PRÍPRAVY

Najnáročnejšie bude ubrániť lentilky pri zdobení :)
Vyšľaháme bielka (do bielok vždy pridávam aj štipku soli), postupne pridávame cukor, žĺtka, vodu, olej, múku a prášok do pečiva. Vymastíme a pomúčime formu (ja som použila o priemere 21 cm), vylejeme cesto a dáme piecť. Necháme vychladnúť a prekrojíme na 3-4 pláty.
Dáme zvariť mlieko s cukrom a v troške mlieka pridáme maizenu. Varíme potom asi ešte cca 3 minúty. Ak je plnka veľmi hustá, tak pridáme ešte trošku mlieka. Necháme vychladnúť (miešame v studenej vode) a po vychladnutí vyšľaháme s 250 g masla rovnakej teploty ako je krém. Pridáme kakao a rum.
Krémik sa natrie aj po celom obvode torty, aby mali lentilky na čom držať.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 121 návštěvníkov)

Zuzana Z. (zuzanabb) ID 28786 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (101) posledné: 10.3.2015, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Slaná torta s postupom na kvety zo zeleniny



POTREBNÉ PRÍSADY

toustový chlieb, natierkové maslo, zelenina, šunka, suche salámy... kto čo má rad

POSTUP PRÍPRAVY

obrázky, dalsie fotopostupy na vyrezavanie zo zeleniny vam mozem poslat na mail, vid v dalsom recepte

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 119 návštěvníkov)

Maja c. (macis) ID 63536 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (40) posledné: 21.2.2014, 16:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Osviežujúca ovocno-jogurtová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

piškótové cesto: 4 vajcia, 4 lyžice cukru, 2+2 lyžice hladkej a polohrubej múky,kakao, 1 malá lyžica prášku do pečiva*
krém:4 dl vanilkového jogurtu, 2,5 dl smotany na šľahanie, 2 vanilkové cukry, 8 plátkov želatíny*
jahody alebo iné ovocie, 1 Dr. Oetker cukrárenské želé červené extra silné, 2 dl jahodového sirupu, 2 lyžičky cukru*
1 prášková šľahačka Dr. Oetker, mandľové lupienky

POSTUP PRÍPRAVY

Fantastické! Môžete ju urobiť s malinami, broskyňami alebo s hocijakým ovocím! Piškótové cesto môže byť kakaové, mandľové alebo klasické. Servírovať sa môže aj so šľahačkou aj bez nej....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 106 návštěvníkov)

Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (23) posledné: 8.7.2012, 19:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jahodová torta s tvarohovou šľahačkou alebo LUKÁŠOV JAHODOVÝ SEN



POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS: 3 vajcia * 3 kopcovité PL práškového cukru * 3 kopcovité PL polohrubej múky * papier na pečenie alebo tuk a polohrubá múka na vymastenie a vysypanie dna tortovej formy * PLNKA: 20 g práškovej želatíny * 250 ml vody * 120 g kryštálového cukru * 250 ml smotany na šľahanie * 250 g krémového tvarohu * 750 - 1000 g jahôd * cca 4 kiwi

POSTUP PRÍPRAVY

O jahodovej tortičke na 3. narodky náš Lukáško sníval už dosť dlho. Vždy, keď sa hovorilo o torte, on sám hovoril LEN o jahodovej. :-) Je to trošku upravená torta, ktorú mám v receptoch - "Malinovo-šľahačkovo-želatínová torta s ovocím". Podrobnosti budú v obrázkovom postupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 106 návštěvníkov)

Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (83) posledné: 13.5.2012, 21:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Martinkina



POTREBNÉ PRÍSADY

PLNKA :- 400g lučiny bez príchute- 1 biely jugurt- 1-2 vanilk.cukre- 1 želatinu Dr.Oetker- 1 šľahačku- Ovocie – 1konzerva jahôd - 1konz.mandariniek - 1konz. broskýň( ovocie nakrájame na rovnake kocky)KORPUS :- 5 vajíčok- 140g práš.cukru- 10g vanilkového cukru- 200g poloh.múky- 5 PL (polievk.lyž.) vody- citrónová kôra- 1 prášok do pečivaFALOŠNY MARCIPAN - MODELOVACIA HMOTA :1 diel preosiatého sušeného plnotučného mlieka (červená krabica)2 diely preosiatého práškového cukru½ čaj.lyžičky meduVody podľa potreby, ale opatrnePotravinárske farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

PLNKA :
Lučinu vymiešame s jogurtom a cukrom. Vyšľaháme šľahačku a opatrne vmiešame do masy.
Pripravíme si želatinu podľa návodu. Keď je ešte teplá, zamiešame do nej habarkou (metličkou) 2-3PL masy, aby sa trochu vyrovnala s teplotou, možeš to robiť až do konca tak že budeš pridávať masu. Ak by sa ti to zhrudkovalo tak to daj na chvilu do mikrovlnky a mixni to. Potom to nalej na tortu. Postup ďalej v texte.

KORPUS :
Žĺtky vymiešame s cukrom do peny. Pridáme vodu, vmiešame múku s práškom do pečiva a citrónovú kôru.
Nakoniec vymiešame tuhy sneh z bielkov a opatrne vmiešame do cesta.
Cesto vylejeme do formy vyloženej papierom a pečieme (ja pečiem v plynovej rúre na najslabšom stupni až kým sa cesto nelepí na špajdľu keď ju zapichneš do stredu)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 104 návštěvníkov)

Iva B. (Iffko) ID 3392 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (43) posledné: 1.3.2009, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Mamina rozprávková tvarohová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

* 500g jemný tvaroh * 125g maslo * 200ml vlažné mlieko * 100ml voda * 1 potravinárska želatína * 4 PL pr.cukor * 2 vanilkové cukry * šťava z 1 citróna * piškóty + mlieko na namočenie piškót * 1 konzerva jahody *

POSTUP PRÍPRAVY

- prečo rozprávková ? ... je jemnučká, chutnučká .. že sa až zasnívate a vrátite sa do detských čias - ako ja, keď nám ju moja mamina robievala ... bola to moja prvučičká torta, ktorú robievam od mojich 14- rokov

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (89) posledné: 2.4.2012, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Gaštanovo - smotanová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

PIŠKÓTA: * 4 vajíčka * 120g pr.cukru * 120g pol.múka * 2 ML PDP * 2 PL kakao * .......... GAŠTANOVO-SMOTANOVÁ PLNKA: * 250g gaštanové pyré * 1 vanilk.cukor * 1-2 PL pr.cukor * 125g maslo * 200g kyslá smotana * ........ SMOTANOVÁ PLNKA : * 250ml šľahačková smotana * 200g kyslá smotana * 1 stužovač * 1 vanilkový cukor * .......... dlhé piškóty, pikantný džem

POSTUP PRÍPRAVY

- pre žabky za vysvedčenie .....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (106) posledné: 27.10.2013, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Penová - snehová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus:Na 10 bielkov 700 g jemného kryštálového-krupicového cukru. Plnka: 10 žĺtkov, 300 g práškového cukru, 150 várovej čokolády, 1/2 - 3/4 dcl čiernej kávy, 1 kvalitné kakao a 400-5oo g masla. K tomu: papier na pečenie, pár kvapiek oleja na potretie papiera, cukrárske vrecko, mixér a véééľa času a trpezlivosti

POSTUP PRÍPRAVY

Moja prvá penovka. Dlho som váhala, ale jej príprava je oveľa jednoduchšia ako som myslela. Niet na nej čo pokaziť.Korpus nepadne, krém sa nezrazí.Len časovo trošku náročná. V chladničke vydrží aj 7-8 dní ak sa nezje. Bez tých ružičiek ma suroviny stáli4,5€
Bola výýýborná, krém fantastický, čokoládovýýý... Všetci si moc pochvalovali.
Ja som robila robila ovál zo 7.vajec, aby sa mi na plech zmestili dva pláty.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 97 návštěvníkov)

Judita V. (judita1) ID 11942 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (39) posledné: 19.1.2018, 10:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nepečená dvojfarebná tvarohová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Okrúhle piškóty, BIELA PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 mandarinkový kompót, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, cukor podľa chuti, TMAVÁ PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 2-3 PL nutely, posýpka - Granko alebo postrúhaná čokoláda, môže byť len čisté kakao

POSTUP PRÍPRAVY

V postupe...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 93 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (58) posledné: 28.12.2013, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu