končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Cokoladovo-visnova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajicka, 120 g cukru, 30 g kakaa, 90 g polohrubej muky, 3PL oleja, 1 CL prasku do peciva, 1 pohar visnoveho kompotu, 2 PL Solamylu, 2 vanilkove cukry, stipka skorice, 1/2 l slahacky, cokolada POSTUP PRÍPRAVY kuk nizsie...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 125 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (44) posledné: 13.3.2014, 11:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Lentilková doboškaPOTREBNÉ PRÍSADY Na zdobenie: 4 veľké balenia lentiliek (4 x 150g). Cesto: 6 vajec * 250 g polohrubej múky (alebo 1/2 hladkej a 1/2 polohrubej) * 250 g kryštálového cukru * 1/2 prášku do pečiva * 6 PL horúcej vody * 3 PL oleja. Plnka: 3 dc mlieka * 200 g kryštálového cukru * 1 vanilkový cukor * 50 g maizeny (zlatý klas) * 250 g masla * 2 PL rumu * 2 PL kakaa. POSTUP PRÍPRAVY Najnáročnejšie bude ubrániť lentilky pri zdobení :) Vyšľaháme bielka (do bielok vždy pridávam aj štipku soli), postupne pridávame cukor, žĺtka, vodu, olej, múku a prášok do pečiva. Vymastíme a pomúčime formu (ja som použila o priemere 21 cm), vylejeme cesto a dáme piecť. Necháme vychladnúť a prekrojíme na 3-4 pláty. Dáme zvariť mlieko s cukrom a v troške mlieka pridáme maizenu. Varíme potom asi ešte cca 3 minúty. Ak je plnka veľmi hustá, tak pridáme ešte trošku mlieka. Necháme vychladnúť (miešame v studenej vode) a po vychladnutí vyšľaháme s 250 g masla rovnakej teploty ako je krém. Pridáme kakao a rum. Krémik sa natrie aj po celom obvode torty, aby mali lentilky na čom držať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 121 návštěvníkov) Zuzana Z. (zuzanabb) ID 28786 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (101) posledné: 10.3.2015, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Slaná torta s postupom na kvety zo zeleninyPOTREBNÉ PRÍSADY toustový chlieb, natierkové maslo, zelenina, šunka, suche salámy... kto čo má rad POSTUP PRÍPRAVY obrázky, dalsie fotopostupy na vyrezavanie zo zeleniny vam mozem poslat na mail, vid v dalsom recepte OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 119 návštěvníkov) Maja c. (macis) ID 63536 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (40) posledné: 21.2.2014, 16:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Osviežujúca ovocno-jogurtová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY piškótové cesto: 4 vajcia, 4 lyžice cukru, 2+2 lyžice hladkej a polohrubej múky,kakao, 1 malá lyžica prášku do pečiva* krém:4 dl vanilkového jogurtu, 2,5 dl smotany na šľahanie, 2 vanilkové cukry, 8 plátkov želatíny* jahody alebo iné ovocie, 1 Dr. Oetker cukrárenské želé červené extra silné, 2 dl jahodového sirupu, 2 lyžičky cukru* 1 prášková šľahačka Dr. Oetker, mandľové lupienky POSTUP PRÍPRAVY Fantastické! Môžete ju urobiť s malinami, broskyňami alebo s hocijakým ovocím! Piškótové cesto môže byť kakaové, mandľové alebo klasické. Servírovať sa môže aj so šľahačkou aj bez nej.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 106 návštěvníkov) Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 8.7.2012, 19:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jahodová torta s tvarohovou šľahačkou alebo LUKÁŠOV JAHODOVÝ SENPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 3 vajcia * 3 kopcovité PL práškového cukru * 3 kopcovité PL polohrubej múky * papier na pečenie alebo tuk a polohrubá múka na vymastenie a vysypanie dna tortovej formy * PLNKA: 20 g práškovej želatíny * 250 ml vody * 120 g kryštálového cukru * 250 ml smotany na šľahanie * 250 g krémového tvarohu * 750 - 1000 g jahôd * cca 4 kiwi POSTUP PRÍPRAVY O jahodovej tortičke na 3. narodky náš Lukáško sníval už dosť dlho. Vždy, keď sa hovorilo o torte, on sám hovoril LEN o jahodovej. :-) Je to trošku upravená torta, ktorú mám v receptoch - "Malinovo-šľahačkovo-želatínová torta s ovocím". Podrobnosti budú v obrázkovom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 106 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (83) posledné: 13.5.2012, 21:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MartinkinaPOTREBNÉ PRÍSADY PLNKA :- 400g lučiny bez príchute- 1 biely jugurt- 1-2 vanilk.cukre- 1 želatinu Dr.Oetker- 1 šľahačku- Ovocie – 1konzerva jahôd - 1konz.mandariniek - 1konz. broskýň( ovocie nakrájame na rovnake kocky)KORPUS :- 5 vajíčok- 140g práš.cukru- 10g vanilkového cukru- 200g poloh.múky- 5 PL (polievk.lyž.) vody- citrónová kôra- 1 prášok do pečivaFALOŠNY MARCIPAN - MODELOVACIA HMOTA :1 diel preosiatého sušeného plnotučného mlieka (červená krabica)2 diely preosiatého práškového cukru½ čaj.lyžičky meduVody podľa potreby, ale opatrnePotravinárske farbivo POSTUP PRÍPRAVY PLNKA : Lučinu vymiešame s jogurtom a cukrom. Vyšľaháme šľahačku a opatrne vmiešame do masy. Pripravíme si želatinu podľa návodu. Keď je ešte teplá, zamiešame do nej habarkou (metličkou) 2-3PL masy, aby sa trochu vyrovnala s teplotou, možeš to robiť až do konca tak že budeš pridávať masu. Ak by sa ti to zhrudkovalo tak to daj na chvilu do mikrovlnky a mixni to. Potom to nalej na tortu. Postup ďalej v texte. KORPUS : Žĺtky vymiešame s cukrom do peny. Pridáme vodu, vmiešame múku s práškom do pečiva a citrónovú kôru. Nakoniec vymiešame tuhy sneh z bielkov a opatrne vmiešame do cesta. Cesto vylejeme do formy vyloženej papierom a pečieme (ja pečiem v plynovej rúre na najslabšom stupni až kým sa cesto nelepí na špajdľu keď ju zapichneš do stredu) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 104 návštěvníkov) Iva B. (Iffko) ID 3392 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (43) posledné: 1.3.2009, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mamina rozprávková tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY * 500g jemný tvaroh * 125g maslo * 200ml vlažné mlieko * 100ml voda * 1 potravinárska želatína * 4 PL pr.cukor * 2 vanilkové cukry * šťava z 1 citróna * piškóty + mlieko na namočenie piškót * 1 konzerva jahody * POSTUP PRÍPRAVY - prečo rozprávková ? ... je jemnučká, chutnučká .. že sa až zasnívate a vrátite sa do detských čias - ako ja, keď nám ju moja mamina robievala ... bola to moja prvučičká torta, ktorú robievam od mojich 14- rokov OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (89) posledné: 2.4.2012, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanovo - smotanová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY PIŠKÓTA: * 4 vajíčka * 120g pr.cukru * 120g pol.múka * 2 ML PDP * 2 PL kakao * .......... GAŠTANOVO-SMOTANOVÁ PLNKA: * 250g gaštanové pyré * 1 vanilk.cukor * 1-2 PL pr.cukor * 125g maslo * 200g kyslá smotana * ........ SMOTANOVÁ PLNKA : * 250ml šľahačková smotana * 200g kyslá smotana * 1 stužovač * 1 vanilkový cukor * .......... dlhé piškóty, pikantný džem POSTUP PRÍPRAVY - pre žabky za vysvedčenie ..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (106) posledné: 27.10.2013, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová - snehová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus:Na 10 bielkov 700 g jemného kryštálového-krupicového cukru. Plnka: 10 žĺtkov, 300 g práškového cukru, 150 várovej čokolády, 1/2 - 3/4 dcl čiernej kávy, 1 kvalitné kakao a 400-5oo g masla. K tomu: papier na pečenie, pár kvapiek oleja na potretie papiera, cukrárske vrecko, mixér a véééľa času a trpezlivosti POSTUP PRÍPRAVY Moja prvá penovka. Dlho som váhala, ale jej príprava je oveľa jednoduchšia ako som myslela. Niet na nej čo pokaziť.Korpus nepadne, krém sa nezrazí.Len časovo trošku náročná. V chladničke vydrží aj 7-8 dní ak sa nezje. Bez tých ružičiek ma suroviny stáli4,5€ Bola výýýborná, krém fantastický, čokoládovýýý... Všetci si moc pochvalovali. Ja som robila robila ovál zo 7.vajec, aby sa mi na plech zmestili dva pláty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 97 návštěvníkov) Judita V. (judita1) ID 11942 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (39) posledné: 19.1.2018, 10:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená dvojfarebná tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Okrúhle piškóty, BIELA PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 mandarinkový kompót, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, cukor podľa chuti, TMAVÁ PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 2-3 PL nutely, posýpka - Granko alebo postrúhaná čokoláda, môže byť len čisté kakao POSTUP PRÍPRAVY V postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 93 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (58) posledné: 28.12.2013, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,2566 ďalšie >> |