končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25611-25620) | << predošlé 1,.,2557, 2558, 2559, 2560, 2561, 2562, 2563, 2564, 2565, 2566 ďalšie >> |
TORTY |
SvadobnaPOTREBNÉ PRÍSADY pre inspiraciu POSTUP PRÍPRAVY tato je obsypana kokosom, mözeme ju potiahnut aj marcipanom a ozdobit aj po bokoch ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | vlasta b. (31vlasta) ID 29816 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gitara,POTREBNÉ PRÍSADY pre inspiraciu POSTUP PRÍPRAVY naplnene korpusy vyrezat do potrebneho tvaru, ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | vlasta b. (31vlasta) ID 29816 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre manžela k narodkám...POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu... POSTUP PRÍPRAVY www.kucharka.weblahko.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana Č. (JanaC) ID 8240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2007, 11:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na krst...POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciiu... POSTUP PRÍPRAVY www.kucharka.weblahko.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana Č. (JanaC) ID 8240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.12.2007, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná tortaPOTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu... POSTUP PRÍPRAVY www.kucharka.weblahko.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana Č. (JanaC) ID 8240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 6.3.2009, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orechovo- čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Len pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY Len pre inšpiráciu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 5.12.2007, 14:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pusinkova domacaPOTREBNÉ PRÍSADY podla toho aku velku tortu chcete si rrozpočitjte prisady:na malu tortu davam 5 vajec=bielka+1/2 kg.praškoveho cukru.na tuto tortu na obrazku som dala 10 vajec+1 kg.praškoveho cukru. na plnku davam na malu tortu 1 maslo+2 lyžice pr.cukru +1/2 kakaa,ale my kakao nemame radi a preto davam granko alebo karamel zo salka=podla chuti.podla orginalu by tam mali isť aj tie žltky do toho kremu ,ale ja to moc neuznavam. POSTUP PRÍPRAVY do staršieho hrnca(pretože sa mexerom odrgaju strany)daj bielka a v do druheho hrnca si daj vodu,pretože sa bielka mixuju nad parou.ked bude voda vrieť ,trochu stiš plyn a daj si do nej hrniec s bielkami.začni mixovať a zaroven vsypavaj cukor do bielok.a mixuješ.....a mixuješ......a mixuješ.....ked je to hotove-budeš vedieť podla toho že si namočiš prst a otočiš ho smerom hore ak ti stoji cenculik je to hotove.daj to dolu z vody a masu plniš do zdobitka.nanašaš na =pech +ja použivam obyčajny kancelarsky papier namastim s bravčovou masťou ,papier si vysttrihni podla toho aky tvar torty chceš.srdce,čislo.... nanašaš podla papiera nie velmi tenko aby sa ti plat nezlomil ani nie moc hrubo-nevysuši sa dobre.urobiš si cele čiselko,aj druhe,aj tretie podla toho koloko vrstiev chceš alebo kolko ti vyde.daš to sušiť na 50stupnov do rury.ak budeš sušiť na vyžšej teplote plat ti zožltne,ale niekomu to nevadi.ked to bude hotove poznaš podla toho,že jemne pokleplaš prstami po vrchu aj je to tvrde,skusiš pohnuť čislom na plechu ak sa ti pohne je to dobre a môže isť dalši plat.sparvne upečeny plat sa krasne oddeli od papiera.takto si to usušiš a kremom spojiš a prizdobiš,my sme zdobili 3 spôsobmi,lebo jedna chce aj krem aj čoko,druha iba čoko a treti bez ničoho:-)))))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zdenka B. (franti) ID 1807 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládový dort s nepravou pařížskou šlehačkouPOTREBNÉ PRÍSADY Na korpus jakýkoli recept na třenou buchtu ( nebo i piškot ) Nepravá pařížská šlehačka : 20 dkg ztuženého tuku, 10 dkg másla, 1 vanilkový cukr, 1/2 l mléka, 5 dkg kvalitního kakaa, 1 žloutek, 15 dkg moučkového cukru POSTUP PRÍPRAVY Na korpus používám recept buď na piškot nebo na bábovku. Nepravá pařížská šlehačka : mléko svaříme a přidáme tuk a máslo. Rozmícháme a přidáme vanilkový cukr a kakao. Celé pak mixujeme. Uložíme do druhého dne do lednice. Pak směs dáme šlehat a přidáme žloutek a cukr. Cukr moc nevážím, ale dávám podle chuti. Touto šlehačkou pak plním korpus a potřu ním i povrch a zdobím. Tato nepravá šlehačka je opravdu moooooc dobrá. Na velikost dortu, co je na obrázku, dělám šlehačku za dvou dávek. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kateřina Š. (kubellka) ID 24172 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Růžový dortPOTREBNÉ PRÍSADY Ořechový korpus s marcipánovýmozdobami POSTUP PRÍPRAVY Jen tak pro inspiraci ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NarodeninkovaPOTREBNÉ PRÍSADY Vsetko je na 2 vlaky, t.j. 18 (2*9) voznov: 360 g muky( zmiesala som hladku aj polohrobu... amici v tom maju hokej :-) ), 440 g kryst. cukru, 2 cajove lyzicky kypriaceho prasku do peciva, 3/4 caj. lyzicky sody bicarbony, 1 caj lyz. soli, 250 g rozpusteneho masla , 250 g kyslej smotany , 4 jaja, 1 polievk.lyzica vanilk. extraktu... ja som myslim dala 1 vanilk. cukor do pol davky :-) POSTUP PRÍPRAVY Mila Maria, takto to pisu mudri amici: Vsetky ingrediencie musia byt izbovej teploty. Muku , cukor, sodu , sol a pr. do peciva zmiesaj v miske " na mixovanie". V druhej miske vyslahaj rozpustene maslo, kysl. smotanu, vajcia a vanilk.extrakt... klasika tekute a suche osobitne... podovba sa to muffinom, americke maminy sa s tym nekafru ako my... tekute pridaj do sucheho mixu a miesaj na najnizsom stupni dovtedy, kym sa ti neutvori cesto... len asi 15-20 sekund. Potom miesaj na strednom dalsich asi 30 sekund... no videli ste u nas taky recept? nas to napadne , ze zaciname pomalsie, aby sme nemuseli malovat aletiet sa prezliekat... no nie ? :-) Vymast a vysyp plech a pec na 180°C a to 18-22 minut, tak nechaj asi 10 min odtat a vyklop... Este sa tu pise, ze cesto lejte len do vysky kolies a to tak, aby v strede bol priehlbimky, t.j aby cesto bolo na bokoch vystupene :-) a nezabudnite buchnut s plechom , aby sa uvolnili vzduchove bubliny. Myslim , ze tento recept sa da pouzit pre muffiny a ine formicky vacsieho kalibru, ako som teraz napr. videla v LIDL letaku, macko Poo , Mickey a pod... ale aj stromceky, babovocky , truhlicky a pod... Babenky, zdar vasej tvorivej praci PS: tu vyzdobu vlacikov si robkali synovia sami, tak budte zhovievave :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Daniela C. (Dancúľ) ID 8958 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 26.11.2007, 15:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25611-25620) | << predošlé 1,.,2557, 2558, 2559, 2560, 2561, 2562, 2563, 2564, 2565, 2566 ďalšie >> |