končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25521-25530) | << predošlé 1,.,2548, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2555, 2556, 2557, 2558,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
kočičkový dortPOTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY Vnučce k 5 narozeninám ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Smotanovo-zelatinova osviezujuca torta(tato je egresova s broskynami)POTREBNÉ PRÍSADY Upeceny korpus na torticku, ovocie, lekvar, 2 slahackove motany, 3 stuzovace, 1 vanilkovy cukor, 2 zelatiny Galaretka(Lidl), 8dcl vody. POSTUP PRÍPRAVY Na upeceny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si 8dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky s 3 stuzovacmi a 2 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina(kusok si odlozime na povrch torty), vmiesame ju do slahacky a vylejeme na tortu.Tortu dame do chladnicky a za takych cca 20- 30minut ju vyberieme a lyzickou pridame na povrch torty zvysnu zelatinu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dozdobime slahackou a papame. ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA. TATO ZELATINA SA HODI AJ NA ZAKUSOK OD mata74. V mojich receptoh je aj recept na korpus. Korpus maly: 5vajec, 5PL k. cukru, 5PL pol. muky, 1/2 prdopec, 5PL vlaznej vody, citronova kora xxxx Korpus vacsi: 6 vajec, 6PL k. cukru, 6PL pol. muky, 1/2 prdopec, 6PL vlaznej vody, cit. kora xxxxxxxxx Pri kakakovom korpuse davam na 1 vajce 10g kakaa. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 16.6.2011, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta k meninámPOTREBNÉ PRÍSADY pre inspiraciu POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lucia Urminská (maadness) ID 15616 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.4.2008, 9:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kanadská tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Receptík som robila podľa Michaely M. ID 48763 z českého mmb. Na korpus potrebujeme: 4x BeBe Dobré ráno orieškové, 1dcl - cca 4PL rozpusteného masla, 1dcl - cca 4PL mletých orechov, 1ČL škorice. Na náplň: 3 kyslé smotany, 1 tvaroh, 10PL ml. cukru, 2PL hladkej múky, 1 vanilka, 3 vajcia, šťava z jedného citrónika. Na dozdobenie môžte použiť šľakačku a posypať škoricou. Ja som posypala len škoricovým cukrom :O) POSTUP PRÍPRAVY Tortička je úžasná. Zjedla sa v podstate na posedenie a návšteva si tiež pochvaľovala. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Andrea Š. (ajkagajka) ID 1976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.11.2009, 10:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
hotový dortík s Bleskem McqueenemPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY ................. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 21.3.2008, 18:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Anansový k 50-tinámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY .................... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 27.3.2008, 8:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Srdíčko marcipánové k 30POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY .................... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 12.4.2008, 16:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Autíčko Blesk Mcqueen z mléčné hmotyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .................... POSTUP PRÍPRAVY Pro inspiraci bude zítra zdobit marcipánový dort ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.7.2008, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kůň:Kamarádce na oslavu.POTREBNÉ PRÍSADY Jen pro inspiraci Hlava je zdobená krémem. Příště ji potáhnu,je to míň pracné :-) Korpus:30dkg mletého cukru 10kdg mletých ořechů 22 dkg polohrubé mouky 8 lžic horké silné kávy(turek) půl prášku do pečiva 4 vejce toto je množství ne jednu dávku(pekla jsem ze dvou) Krém: 25dkg másla 15kdg mletého cukru 1/2 l vody 1ks vanilkového pudinku(může být i ananas,banán) POSTUP PRÍPRAVY to je poprvé co jsem pekla dort pro někoho na objednání korpus: Cukr+žloutky se začnou šlehat a postupně se přidává horká káva.Až bude ušlehané do pěny tak se přidají mleté ořechy a prosátá mouka s pr.do pečiva.Nakonec vmícháme sníh z bílků.Dáme do vymaštěné a moukou vysypané formy a pečeme na 200 stupňů. Krém: Změlké máslo ušleháme s cukrem dokud nezbělá.Z vody a pudinku se uvaří pudink a nechá se schládnout.Potom ho po troškách vmícháme (zašleháme) do másla.Nemusí se zašlehat celé množství,já ho vždy trochu nechávám.Dáme ztuhnout do ledničky.Pro obarvení jsem použila kakao. Po upečení korpus vyklopíme a necháme zchládnout,potom ho rozkrojíme(já ho řežu horký nití)potom natřeme marmeládou+krém a dáme další vrstvu a zase marmeláda a krém.Byl rozkrojen 2x.Na povrchu je taky marmeláda +tenká vrstva krému a poté zdobené krémem. Zapoměla jsem ještě napsat že kdo má rád tak může udělat krém z ananasového pudinku a přidat i trochu ananasového aroma a do krému nakrájet namalé kousky ananas.A tím dort natírat(to měla malá když jsem jí dělala panenku dort) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Petra S. (Navis) ID 28412 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 19.3.2008, 10:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mini dotr pro naši babičkuPOTREBNÉ PRÍSADY Dort je upečený podle paní Dáši V. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873 Udělala jsem dva malé dortíky z jedné dávky. Potahlí je hmotou z pěnových bonbonů podle paní Simony P. http://www.mimibazar.cz/recepty.php?user=9 Krém je máslový s pudinkem. POSTUP PRÍPRAVY Dort jsem rozkrájela,namazala marmeládou a krémem a dala další vrstvu korpusu.Potom jsem celí dort jemně pomazala a potáhla hmotou z pěnových bonbonů. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Petra S. (Navis) ID 28412 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25521-25530) | << predošlé 1,.,2548, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2555, 2556, 2557, 2558,.,2566 ďalšie >> |