končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25271-25280) | << predošlé 1,.,2523, 2524, 2525, 2526, 2527, 2528, 2529, 2530, 2531, 2532, 2533,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Narodeninove srdiecko s karamelovymi nitamiPOTREBNÉ PRÍSADY V skratke ide o mramorovy korpus, kavovu plnku, hmotu z penovych cukrikov, ruze z falosneho marcipanu a karamelove nite. Vsetko z receptov, ktore uz boli zverejnene na MMB, ale pridam ich opat. MRAMOROVY KORPUS Z MMB O PRIEMERE CCA 23CM: 250g hl. muky, 1 necely prasok do peciva, 4 vajciam 240g p. cukru, 150ml oleja, 100ml vriacej vody. PLNKA: 250g cokolady, 1 KL instantnej kavy, 1dcl smotany na slahanie, 2 PL cukru, 100g masla.*** Alebo komu sa velmi nechce Vymiesa si maslo s praskovym cukrom a instatnou kavou v pomere aky mu vyhovuje.*** CUKRIKOVA HMOTA(blizsie v mojich receptoch pri meninkovej orieskovej torte a postup je pri Torticke potiahnutou cukrikovou hmotou):90g penových cukríkov, maslo, p. cukor, citron KARAMELOVE NITE: krystalovy cukor (na dno litrovej rajnicky) Ruzicky su robene z 5 vykrojenych koliesok POSTUP PRÍPRAVY MRAMOROVY KORPUS Z MMB O PRIEMERE CCA 23CM: Bielka uslahame s prvou polovicou cukru(120g) a v druhej miske vyslahame druhu polovicu cukru so zltkami. K vyslahanym zltkam postupne prilievame olej, muku, prasok do peciva a vodu. Nakoniec vmiesame sneh. Tretinu cesta dame naspat do nadoby, kde sme slahali bielka a pridame k nej cca 2 PL kakaa(podla farby). Do formy davame nastriedacku cesto. 2PL bieleho, potom ho oamujeme hnedym a tak sa hrame, ze vytvarame tzv. letokruhy az kym sa nam neminie cesto. NIKDY cesta nemiesame lyzickou, len vrstvime! Peciem podla rury... u mna to bolo pri cca 180C cca45 - 50 min. PLNKA: Polamanu cokoladu, kavu, cukor a slahacku vymiesame nad parou dohladka. Odstavime a za obcasneho zamiesania vychladime. Potom primiesame maslo. Pozor je riedka! V chladnicke stuhne. CUKRIKOVA HMOTA: Misku si vymastíme maslom, naplníme penovými cukríkmi, pokvapkáme citrónom a dáme do MW( ja mám najvyšší stupeň 4 a dám na 1 min.) - ale radím odsledovať podľa vlastnej MW. Cukríky majú napuchnúť. Potom pridávam postupne p. cukor, kým nie je hmota vhodná na spracovanie(je pevna, nerozteka sa, ale nie je tvrdá) Dat na chvíľu do chladničky, aby hmota uplne vychladla. Po vychladnutí vyvalkame medzi fóliami a tenkú placku, ktorou poťahujeme tortu. KARAMELOVE NITE: Dala som si upalit cukor, odstavila som ho a ked to trosku vychladlo / znitkovatelo|, tahala som nite. Ked ponorite do karamelu vidlicku a vytiahnete ju von, vidite, ci sa nite tahaju alebo nie. ked sa tahaju, tak som na druhu ruku navijala tzv. hniezdo a ked stvrdol karamel, opat som ho nahriala a ked trochu vychladol, znovu som tahala nite. Ale pozor, ked som to robila prvykrat spalila som si ruku, lebo som to zacala tahat skoro, ked to bolo este kvapalne a popalila som si ruku. Snad som to vysvetlila.... (fotit sa to neda) Super je to, ked je to cerstvo spravene, v chladnicke to trochu zvlhne, ale potom sa daju na to lepit gulicky....no a ked je to von dlho a je vlhko zacne sa to topit, lebo nitky su tenunke a vlhko vo vzduchu ich skvapalnuje, ale nie je to take rychle. U nas na oslave skor zjedli tortu ako sa to znicilo. Odporucam robit na zaver, ked uz je vsetko hotove a mate aj predstavu o dekoracii. Mramorovy korpus mam odfoteny v priereze, dodatocne pridam a pridam aj odkaz na to ako sa cesto dava do formy, aby bolo mramorove. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 28.2.2012, 9:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Šípkový pro mamku k svátkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY šachovnicový piškot - čokoláda + oříškový krém, marcipán, foto řezu vložím, až ho načneme:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 17.8.2008, 1:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvá tortička pre môjho miláčika :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY Mramorový korpus, pudingový krém s maslom a hmota z marshmallows. Na prvykrat celkom fajn :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lenka H. (Devlin) ID 51295 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 8.7.2008, 11:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moj prvá poťahovanáPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Cesto som použila od Petry B. ID 44385, a fondant od Maťky 74 ID 9033. Ten fondant som prehnala-stačilo by aj na 4 torty :-))), ale aspon budem skúšať daľšie, zožralo mi to až cez 2 kg cukru, no mám tej hmoty požehnane.Krém som dala čokoládový varený nad parou-mame ho veľmi radi,a dala som naň čučoriedky-bolo to veľmi svieže, a druhú plnku som mala v mrazáku zo salka.Torta nebola veľmi sladká a chutila nám všetkým. mňam OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Martina Pavelková (martinkap) ID 30963 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.8.2008, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
JahôdkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškótové cesto, jahodová plnka POSTUP PRÍPRAVY - ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janka Š. (suiluj) ID 28372 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 6.7.2008, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná č. 2PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - POSTUP PRÍPRAVY vážila presne 7 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janka Š. (suiluj) ID 28372 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 29.8.2008, 21:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pre môjho zákonitého:-)))PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tie nike fajočky spravilo naše mrňátko:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Darina R. (dadulka19) ID 8655 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 6.7.2008, 15:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta na oslavuPOTREBNÉ PRÍSADY fsefserf POSTUP PRÍPRAVY dobry. v auguste bude mat moja babicka a maminka narodeninky tak som myslela ze by som spravila nejaku chutnu torticku, no nie nejaku klasiku, ale nieco zaujimave chutovo, alebo nove napriklad oriskove, karamelove, alebo neviem no a kedze to bude dvojita oslava, asi by to chcelo byt poschodove,no nikdy som nic take nerobila, kde by som mohla najst nejake rady a tipy na zaujimave recepty?a este nieco velku tortovu formu mam no nemam malu, co s tym?hrniec by to nevyriesil?diky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | dadika v. (yasmin333) ID 48881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 3.7.2008, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Podkova pre šťastiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čoko korpusy karamelova plnka penový plát POSTUP PRÍPRAVY ružičky som si urobila pár dní pred výrobou torty a boli z falošného marcipánu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kristína Š. (kristi8584) ID 50693 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Karamelovo - čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pracovala som s falošným marcipánom a toto je moja prvá poťahovaná torta... POSTUP PRÍPRAVY velmi vela radosti z práce ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kristína Š. (kristi8584) ID 50693 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 15.11.2010, 5:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25271-25280) | << predošlé 1,.,2523, 2524, 2525, 2526, 2527, 2528, 2529, 2530, 2531, 2532, 2533,.,2566 ďalšie >> |