končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 55 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Salajkové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY 320 g hladká múka, 60 g práškový cukor, 60 g maslo, 1 vajce, 10 g salajka a trochu mlieka v ktorom sa rozpustí Krém. 5 dl mlieka, 150 g cukor, 1 vanilkový cukor, 80 g zlatý klas, 40 g hladká múka, 190 g maslo, rum POSTUP PRÍPRAVY Cesto pripravíme zmiesením všetkých surovín, Rozdelíme na tri diely, každý zvlášť upečieme. Krém. Z uvedených surovín uvaríme hustú kašu, do mierne teplej zašľaháme maslo. Pláty ponatierame, zaťažíme a odložíme na pár hodín do chladničky na zmäknutie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 19.4.2011, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K zlatej svadbe mojich rodičovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .. POSTUP PRÍPRAVY .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 12.4.2011, 10:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Orechovo-šľahačkové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 7 vajec, 150 g práškový cukor, 120 g orechy, 120 g hladká múka, 1/2 PDP, 5 cl olej, 5cl voda, sekané mandle Krém: 3 vajcia, 150 g kryštálový cukor, 3 lyžice kakaa, 250 g maslo, 1 marhuľový džem Šľahačková pena: 1 l šľahačky, 1 VC, 1 prášková želatína POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Bielky vyšľaháme s cukrom do tuha, postupne pridávame žltka, vodu s olejom a nakoniec múku s orechami a PDP. Cesto vylejeme na plech a posypeme sekanými mandľami. upečemie. Po upečení necháme vychladnúť a vodorovne prerežeme . Krém: Vajcia vyšľaháme s cukrom a kakaom nad parou do hustej masy. Do vychladnutej zašľaháme maslo. Šľahačková pena: šľahačkovú smotanu vyšľaháme do tuha, do vyšľahanej zamiešame troška červeného sirupu na prifarbenie a ochutenie a rozpustenú želatínu. Spodný diel prerezaného cesta položíme na hlbší plech. Potrieme ho marhuľovým džemom. Naň navrstvíme krém. Položíme druhú časť cesta s mandľami na vrchu. Opäť potrieme džemom a naň vylejeme šľahačkovú zmes. Necháme stuhnúť v chladničke. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 29.3.2011, 9:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Srdiečko s gardéniamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 14.3.2011, 22:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Folkloristovi z DetvyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 14.3.2011, 8:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NarodeninováPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .. POSTUP PRÍPRAVY .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 11.2.2011, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohovo-medové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 500 g hladká múka, 150 g práškový cukor, 200 g maslo, 2 vajcia, lyžička sódy bicarbony, 3 lyžice medu, 2 lyžice mlieka, štipka škorice Plnka: 500 g jemného tvarohu, 5 dl mlieka, 1,5 balíčka Zlatý klas, 100 g kryštálový cukor, 100 g práškový cukor, 2 vanilkové cukre, marhuľový lekvár POSTUP PRÍPRAVY Na cesto všetko zmiesime, zabalíme do folie a odložíme do chladničky na cca 2 hodiny. Po tomto čase, rozdelíme na tri diely, každý vyvaľkáme a upečieme do bledohneda. Upečené a vychladnuté pláty natrieme lekvárom a plnkou a pospájame. Plnka: Z mlieka, kryštálového cukru, vanilkových cukrov a zlatého klasu uvaríme hustý puding. Po vychladnutí dobre vymixujeme s tvarohom a práškovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 18.8.2011, 13:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Dcére na oslavu narodenínPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 24.9.2010, 22:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Plnené linecké košíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 420 g hladkej múky, 60 g práškový cukor, 250 g masla, 2 žĺtky, 2 vanlkové cukre plnka: 200 g kryštálový cukor, 250 g palmarín, 1 salko, 100 g čokolády, 3 lyžice kakaa POSTUP PRÍPRAVY Cesto vypracujeme obvyklým spôsobom, necháme chvíľku odležať, vyvaľkáme, vykrajujeme kolieska a vtláčame do formičiek. Upečieme. Do upečených kladieme plnku, ktorú si urobíme nasledovne. Do rajnice dáme skaramelizovať kryštálový cukor, pridáme palmarín, keď sa rozpustí, pridáme salko, čokoládu a kakao. Varíme asi 10 minút. Naplnené košíčky polejeme čokoládovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 7.12.2016, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Naše rodinné syrové žemličkyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 1 kg obyčajnej hladkej múky, 2 kocky droždia, 1 dl oleja, pol litra mlieka alebo vody, soľ, rasca Syrová nátierka: 300 g tvrdého údeného syra, 1 majolka, lyžica pikantnej horčice, 4 strúčiky cesnaku, soľ a korenie podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Z uvedených prísad zamiesime kysnuté cesto. Po vykysnutí spracujeme na doske a robíme malé guličky, ktoré ukladáme na plech ďalej od seba. Necháme podkysnúť a upečieme. Vychladnuté naplníme syrovou nátierkou, obložíme údeninou podľa chuti a dozdobíme uhorkou a kápiou. Syrová nátierka: Syr nastrúhame, rovnako cesnak. Do nastrúhanej masy pridáme horčicu a majolenku. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 29.5.2011, 18:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 55 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |