. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

katka k. (katy30) ID 84570
.
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.2.2009
Naposledy: 19.5.2015 21:41
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 13
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Rumové guľky



POTREBNÉ PRÍSADY

100g mletých orechov,120g kokosu,100g masla,100g práškového cukru,1vanilka,100g postrúhanej čokolády,4-5lyžíc rumu,kokos na obaľovanie

POSTUP PRÍPRAVY

Orechy a kokos ľahko opražíme a necháme vychladnúť.Maslo vymiešame do penista,primiešame cukor,vanilku,čokoládu a rum.Nakoniec pridáme opražené orechy a kokos a všetko spolu zamiešame.Z masy formujeme guľky,ktoré obalíme v kokose.Uložíme do košíčkov a dáme do chladu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Pudingový zákusok



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto-5vajec,250g polohrubej múky,250g práškového cukru,1vanilka,1prášok do pečiva,100ml vody,100ml oleja Puding-2 čokoládové pudingy,1l mlieka Šľahačka-300ml mlieka,2šľahačky v prášku,1lyžica práškového cukru,500ml kyslej smotany,2 vanilky

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky s cukrom ,vanilkou a vodou vymiešame,pridáme múku,prášok do pečiva,olej a sneh vyšlahaný z bielkov.Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.Uvaríme puding podla návodu,necháme ho vychladnúť,občas premiešame.Po vychladnutí ho lyžicou ukladáme na cesto a dáme upiecť.Dáme hlboký plech.Kyslú smotanu a vanilky zmiešame.Mlieko,šľahačky a práškový cukor vyšľaháme a pridáme k vymiešanej smotane.Natrieme na vychladnutý zákusok a posypeme čokoládou alebo grankom.Dáme na chladné miesto.Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Gaštanové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto-4vajcia,6lyžíc kryštálového cukru,100ml oleja,6lyžíc polohrubej múky,1lyžica kakaa,1prášok do pečiva Plnka-1zlatý klas,300ml mlieka,125g rastlinného tuku,125g masla,3lyžice práškového cukru,250g gaštanové pyré Šľahačka-4lyžice kryštálového cukru,300ml mlieka,2šľahačky v prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky s cukrom vymiešame do penista,postupne pridávame olej,múku,kakao a prášok do pečiva.Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a pridáme k vymiešaným žĺtkam.Upečieme na plechu vystlaným papierom.Zo Zlatého klasu a z mlieka uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť.Spolu vymiešame tuk,maslo,pyré a cukor.Po vychladnutí kaše pridáme k vymiešanej maslovej hmote.Do hrnca dáme cukor a na miernom ohni ho skaramelizujeme.Zalejeme studeným mliekom a miešame,kým sa karamel celkom nerozpustí.Karamel necháme vychladnúť a zamiešame doň práškové šľahačky a dobre vyšľaháme.Na upečené cesto natrieme krém a na krém šľahačku.Prajem príjemné maškrtenie je naozaj vynikajúci.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu