
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
katka k. (katy30) ID 84570 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Gaštanové rezy[ recept č. 11710 zo dňa 28.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesto-4vajcia,6lyžíc kryštálového cukru,100ml oleja,6lyžíc polohrubej múky,1lyžica kakaa,1prášok do pečiva Plnka-1zlatý klas,300ml mlieka,125g rastlinného tuku,125g masla,3lyžice práškového cukru,250g gaštanové pyré Šľahačka-4lyžice kryštálového cukru,300ml mlieka,2šľahačky v prášku POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky s cukrom vymiešame do penista,postupne pridávame olej,múku,kakao a prášok do pečiva.Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a pridáme k vymiešaným žĺtkam.Upečieme na plechu vystlaným papierom.Zo Zlatého klasu a z mlieka uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť.Spolu vymiešame tuk,maslo,pyré a cukor.Po vychladnutí kaše pridáme k vymiešanej maslovej hmote.Do hrnca dáme cukor a na miernom ohni ho skaramelizujeme.Zalejeme studeným mliekom a miešame,kým sa karamel celkom nerozpustí.Karamel necháme vychladnúť a zamiešame doň práškové šľahačky a dobre vyšľaháme.Na upečené cesto natrieme krém a na krém šľahačku.Prajem príjemné maškrtenie je naozaj vynikajúci. |