končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 88 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
TORTY |
Jednoducha slnecnicovaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 9.8.2010, 8:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Smotanovo-ovocný koláč s ovocným želéPOTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie: * 3 vajcia * 3 pl polohrubej múky * 3 pl cukru * pras.do peciva * 2 šľahačkové smotany, prášk. cukor podľa chuti * 3 stužovače šľahačky dr. oetker * kompot podľa chuti * lekvár * 800ml vody, 10pl cukru do želé * 2 balenia ovocné želé dr. oetker broskyňové alebo jahodové * šľahačka dr. oetker na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Piškótový korpus: Vyšľaháme si bielka s cukrom a kúskom soli a po vyšľahaní vmiešame žĺtka. Postupne pridáme múku a prášok do pečiva. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 160 stupňov.Alebo si spravíme korpus podľa vlastného obľúbeného receptu. Upečený korpus dáme vychladnúť, natrieme lekvárom a poukladáme kompótové ovocie podľa chuti. Šťavu z ovocia doplníme vodou do 800 ml, pridáme cukor cca 10PL a necháme zovrieť. Hrniec dáme preč zo sporáku a vmiešame 2 balenia ovocného želé. Túto zmes necháme vychladnúť. Keď je zmes vychladnutá, vyšľaháme si šľahačku- 2ks s kúskom cukru a 3 stužovačmi šľahačky. Želatínovú zmes opatrne vmiešavame do šľahačky a kúsok zo želatiny si odložíme na povrch koláča. Smotanovo-želatínovú zmes vylejeme na koláč a necháme v chladničke zatuhnúť 1 hodinu a potom opatrne odložený kúsok želatíny vlejeme na povrch koláča. Najlepšie je koláčik robiť večer a nechať zatuhnúť v chladničke do rána, ale po cca 2-3 hodinkách je konzumovateľný. Vrch koláčika zdobíme šľahačkou Dr. Oetker, ktorú si spravíme podľa návodu na sáčku - vydrží dlhšie a netopí sa ako vyšľahaná zo šľahačkovej smotany. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 20.7.2011, 10:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Auticko pre SamkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY korpus o priemere 23 cm, K2, plnka, dzem, ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 22.7.2010, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
na zelanie - zeleno ruzovaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 2.7.2010, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobna s holubkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 10 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 24.7.2010, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobna s holubkami detailPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 6.10.2010, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobna pre inspiraciuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY K2, WI, 13kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (13) posledné: 15.6.2010, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre inspiraciuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY K2, WI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 24.7.2010, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vilovska pre inspiraciuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pasta dama top, WI, ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (11) posledné: 14.6.2010, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre inspiraciuPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 88 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |