. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Viera M. (Viera36) ID 66359
mimibazar.sk/viera36
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2008
Naposledy: 10.4.2024 15:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 15
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 37
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 37 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >>

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

KAPUSTOVÝ ŠALÁT



POTREBNÉ PRÍSADY

3dcl sterilizovanej červenej kapusty, 1 tatarska omáčka, 5 -6 uvarených zemiakov, 300g mäkkej salámy, 4 -5 natvrdo uvarených vajec, soľ, ml. čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Kapustu scedíme,pridáme zemiaky, na kocky nakrájanú salámu, vajcia a všetky suroviny v miske zmiešame a dáme do chladničky odležať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 15.9.2009, 15:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

PLACKY



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pochúťková smotana, 9PL hladkej múky, 3 vajcia, 100g šunkovej salámy, 3 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 100g nastrúhaného syra, trošku vegety, korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Dobre všetky suroviny zmiešame a na rozpalenom tuku vysmážame placky

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

SLONIA PAPANICA



POTREBNÉ PRÍSADY

2PL oleja, 2PL horčice, 1 veľký pretlak, 2ČL cukru, 1PL octu, 1/2kg dietnej salámy, 1 väčšia cibuľa, 2 väčšie uhorky, 1/2ČL čilli

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny ako olej, horčicu, pretlak, cukor a ocot necháme prihriať ale nie variť ale miešame kým to nebude teplé.Po vychladnutí pridáme 1/2kg salámy nakrájanej na malé kocky, cibuľu nakrájame nadrobno tak aj uhorky. Zamiešame dáme do chladničky a potom môžme jesť. Ak chcete mať trochu ostré môžete dať čilli.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 16.9.2009, 8:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

DŽUSOVÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 1 hrnček práškového cukru, 1 1/2 hrnčeka polohrubej múky, 1 prášok do pečiva,1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka vody. PLNKA : 2 pochutkové smotany 16%, 1 prášková šľahačka, stužovač , vanilkový cukor. ŽELÉ : 1 tang, 1L vody, 4PL cukru, 2 zlaté klasy

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme olej a vodu, múku s práškom do pečiva atuhý sneh z bielkov . Vylejeme na plech vymastený a vysypaný a dáme piecť. Po upečení necháme vychladnúť, kým vychladne spravíme si plnku - podľa návodu si spravíme šľahačku so stužovačom a potom zmiešame spravenú šľahačku a smotanu s vanilkovým cukrom. Obidve časti zmiešame a natrieme na koláč. Želé spravime ako puding - tang zmiešane s vodou trochu si odlejeme a dáme do neho zlaté klasy ktoré vyšľaháme a čakáme kým ostatok vody nebude vrieť a vlejeme do nej zlatý klas a varíme. Keď bude uvarený necháme ho trochu vychladnuť aby sa šľahačka nezačala topiť keď to horúce vylejeme na vrch koláča.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

BOMBICE



POTREBNÉ PRÍSADY

3 - 4 tortové oplátky, 50g hrozienka, 50g posekané orechy, 1 balíček posekaného kandovaného ovocia, 1/8 masla, 1 šálka sušeného plnotučného mlieka, 1 šálka práškového cukru, 3PL kakaa, 1dcl studenej vody.

POSTUP PRÍPRAVY

Do nádoby dáme polámané tortové oplátky, hrozienka, orechy, kandované ovocie. Zvlášť povaríme / nie dlhšie ako 10 min./ na miernom ohni za stáleho miešaniasušené mlieko, cukor, kakao s vodou.Do teplej povarenej zmesi pridáme 1/8 masla pomiešame a nakoniec pridáme už hotovú zmes / oplátky, orechy.../, ktoré dobre premiešame s uvarenou masou. Vlhkou rukou robíme bombice,ktoré ukladáme na porcel. tacku. Keď stuhnú preložíme do papier.košíčkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

MAKOVÉ REZY



POTREBNÉ PRÍSADY

250g masla / hera,visa /,250g práškového cukru, 250g mletého maku, 9 vajec, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, 1 citrón / kôra a šťava /.POLEVA : 300g práškového cukru, šťava 1 citróna, 1/2 bielka, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Práškový a vanilkový cukor, žĺtky, maslo, prášok do pečiva, šťava a kôra s citróna dôkladne vymiešame.Do hmoty zapracujeme mak a tuhý sneh s bielkov. Cesto vylejeme a urovnáme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme v stredne teplej rúre. Z cukru, citrón.šťavy, bielka a niekoľkých lyžic horúceho mlieka vymiešame hladkú, lesklú bielu polevu. Polevu natrieme na vychladnutý koláč a ešte pred jej uschnutím nožom namočeným do horúcej vody koláč pokrájame

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

ČALAMÁDA S GIGANTU



POTREBNÉ PRÍSADY

3 - 4 veľké kaleráby / gigant /, 1 1/2kg paprika, 1kg mrkvy, 5ks veľkých cibuľ. NÁLEV : 4L vody, 1L octu, 2 balíčky deka, 400g cukru.

POSTUP PRÍPRAVY

Kaleráby a mrkvy postrúhame, papriku nakrájame na rezance.Zalejeme vlažným precedeným nálevom . Necháme 1/2 hod. stáť a plníme do fliaš. Sterilizujeme 20 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.5.2016, 16:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

FAZULOVÝ ŠALÁT



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg paradajky, 1kg papriky, 1kg cibule, 1/2kg suchej fazule. NALEV:1 deko, 200g cukru, 2dcl octu, 2 dcl oleja / uvariť, precediť /

POSTUP PRÍPRAVY

Fazuľu uvariť do mäkka. Do druhého hrnca nakrájame paradajky,cibuľu,papriky na rezance. Dať na 1/2 hod. dusiť s precedeným nalevom. Potom primiešame uvarenú fazuľu a dáme do fliaš, sterilizujeme 30 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

CESTOVINOVÝ ŠALÁT



POTREBNÉ PRÍSADY

Prísady v postupe...

POSTUP PRÍPRAVY

175g cestoviny / špirály /, soľ, 200g mäkkej salámy, 2 stredne veľké cibule, 2 veľké paradajky, 5 malých ostrých uhoriek / môžu sa pridať feferóny /, 1PL majonézy, 1PL ml. sladkej papriky, 1ČL horčice, štipku octu, biele korenie / môže byť aj čierne /,1 bazilikum / nemusí byť /. ZALIEVKA : 3PL majonézy, 1Pl šľahačky / nemusí byť /, 1/2 šálky bieleho jogurtu, 1Pl oleja, trocha citrón. šťavy, soľ, biele korenie, štipku cukru.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode a všetko spolu zmiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

KAPUSTA S CVIKLOU



POTREBNÉ PRÍSADY

5kg bielej zimnú kapusty, 1kg cvikly, 1kg cibule, 1/2kg cukru, 7dcl octu, 1 deko

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko pokrájať a zmiešať.Necháme 12 hodín postáť. Naplníme flaše a sterilizujeme 5 - 10 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 2.5.2016, 16:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 37 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu