končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17) | << predošlé 1, 2 |
POLIEVKY |
Srnčí gulášPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mäsa z diviny – srnčie stehno, 1 kg zemiakov, 250 g cibule, gulášové korenie, sladká a štipľavá sušená paprika, mletá rasca, majorán, cesnak, soľ, fľaša tmavého piva, 2 dcl červeného vína, olej, 1 fľaša zaváraného leča POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľu, poprášime sladkou paprikou, pridáme na kocky nakrájané mäso. Opražíme, posolíme, podlejeme pivom a vínom, prichutíme mletou rascou a gulášovým korením. Podusíme. Keď je mäso skoro hotové, pridáme lečo bez šťavy a podusíme. Pridáme zemiaky a zalejeme vodou po úroveň zemiakov. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Na záver všetko zahustíme postrúhaným zemiakom, dolejeme zostatok piva a dochutíme majoránom, štipľavou paprikou a cesnakom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
parma šunka so žltym melonomPOTREBNÉ PRÍSADY parma šunka, žlty melon, olivy, ladovy šalát, gorgonzola(niva), jarna cibulka(por), čerstva bazalka, olivovy olej, balsamicosol, korenie, bylin.korenie na šalat POSTUP PRÍPRAVY žlty melon si nakrajame a zabalime ho do parma šunky, ostatne prisady si nakrajame a poukladame na tanier ochutime to solou a korenim oliv.olejom a balsamicom. podavame s čerstvou bagetou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 29.5.2009, 10:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Obloženy tanierPOTREBNÉ PRÍSADY kur.prsia, mozarella, pardajka, paprika, sušene paradajky, plnene baranie rohy, olivy, bazalka, kys.smotana, sol, korenie, bylinkove korenie na šalat, olivovy olej, balsamico POSTUP PRÍPRAVY postup je jednoduchy nakrajať a naaranžovat si to na tanier, kuracie prsia prudko opečieme a položime na vrch, osolime, okorenime pokvapkame oliv.olejom, balsamicom a bylin.korenim.Popripadne sa môže k tomu dať kys.smotana je to mňamka či na večeru alebo ako predjedlo, podavame s čerstvou bagetkou dobru chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané bravčové mäso na šampiňónochPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového mäsa, 4 vajcia, 2 dl mlieka, 1 konzerva šampiňónov, 3 cibule, hrsť hladkej múky, olej, kečup, horčica, soľ, korenie, worchesterova omáčka a sušené polievkové korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme a obalíme v cestíčku z vajec, múky, mlieka, štipky soli a vegety. Opražíme a uložíme na pekáč. Potom si pripravíme zálievku - na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny a podlejeme vodou. Pridáme ostrý kečup, lyžicu horčice, soľ, korenie, a worchesterovú omáčku. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 25.5.2011, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Zavinuté tajomstvoPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. vyvaľkaného lístkového cesta, 2 bal. syru niva, 200 g kuracích pŕs, 100 g čerstvých šampiňónov, 1 väčší pór, 1 smotana na šľahanie, 1 vajíčko, 1 bal. sezamových semienok, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, solamyl, citrón POSTUP PRÍPRAVY Na cesto naukladáme kuracie prsia, ktoré sme najprv osolili a okorenili. Na ne nasypeme nastrúhaný syr niva, nakrájané šampiňóny. Cesto zavinieme, uložíme do plechu na mastný papier, potrieme žĺtkom z vajíčka, posypeme sezamovými semienkami a necháme približne pol hodinu piecť. Pór nakrájaný na kolieska dáme variť do vody, do ktorej sme pridali vegetu. Keď sa pór uvarí, rozmixujeme ho vo vode, v ktorej sa varil. Pridáme šľahačku, v ktorej je rozmiešaný solamyl. Všetko spolu varíme, kým omáčka nezhnustne. Závin nakrájame na plátky a prelejeme ho pórovou omáčkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 25.5.2011, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zapekané kuracie prsia so špargľou a nivouPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g kuracích pŕs, 100 g sterilizovanej špargle, 100 g syru niva, 2 plátky aidamu, soľ, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, vegeta, sójová omáčka, hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Kuracie mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko osmažíme na rozpálenom oleji. Pred dokončením pridáme špargľu, aby sa oteplila. Na druhú panvicu dáme variť mlieko, do ktorého pridáme nastrúhaný syr niva. Povaríme. Pridáme kuracie prsia, špargľu a necháme spolu podusiť. Hotový pokrm servírujeme tak, že na tanier mäso, na neho uložíme špargľu, polejeme nivovou omáčkou a kým je jedlo horúce položíme naň ešte plátok syra. Podávame s hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 11.6.2009, 8:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové karé na kyslej kapustePOTREBNÉ PRÍSADY 11/2 kg kyslej kapusty, 700 g vykosteného karé, 300 g tvrdého syru Eidam, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, vegeta, soľ, ako príloha opekané zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Na dno vymasteného plechu dáme kyslú kapustu. Na ňu naukladáme plátky bravčového karé, ktoré sa predtým desať hodín marinovalo v zmesi pripravenej zo smotany, vajec, jogurtu, vegety a soli. Do plechu vlejeme aj zvyšok marinády. Všetko pečieme dvadsaťpäť minút. Na záver mäso posypeme nastrúhaným syrom a necháme ešte pár minút zapekať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17) | << predošlé 1, 2 |