. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Martina S. (tinula29) ID 57562
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.9.2008
Naposledy: 15.3.2016 18:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17)<< predošlé 1, 2

POLIEVKY

Srnčí guláš



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg mäsa z diviny – srnčie stehno, 1 kg zemiakov, 250 g cibule, gulášové korenie, sladká a štipľavá sušená paprika, mletá rasca, majorán, cesnak, soľ, fľaša tmavého piva, 2 dcl červeného vína, olej, 1 fľaša zaváraného leča

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji speníme cibuľu, poprášime sladkou paprikou, pridáme na kocky nakrájané mäso. Opražíme, posolíme, podlejeme pivom a vínom, prichutíme mletou rascou a gulášovým korením. Podusíme. Keď je mäso skoro hotové, pridáme lečo bez šťavy a podusíme. Pridáme zemiaky a zalejeme vodou po úroveň zemiakov. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Na záver všetko zahustíme postrúhaným zemiakom, dolejeme zostatok piva a dochutíme majoránom, štipľavou paprikou a cesnakom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

parma šunka so žltym melonom



POTREBNÉ PRÍSADY

parma šunka, žlty melon, olivy, ladovy šalát, gorgonzola(niva), jarna cibulka(por), čerstva bazalka, olivovy olej, balsamicosol, korenie, bylin.korenie na šalat

POSTUP PRÍPRAVY

žlty melon si nakrajame a zabalime ho do parma šunky, ostatne prisady si nakrajame a poukladame na tanier ochutime to solou a korenim oliv.olejom a balsamicom.


podavame s čerstvou bagetou

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 29.5.2009, 10:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Obloženy tanier



POTREBNÉ PRÍSADY

kur.prsia, mozarella, pardajka, paprika, sušene paradajky, plnene baranie rohy, olivy, bazalka, kys.smotana, sol, korenie, bylinkove korenie na šalat, olivovy olej, balsamico

POSTUP PRÍPRAVY

postup je jednoduchy nakrajať a naaranžovat si to na tanier, kuracie prsia prudko opečieme a položime na vrch, osolime, okorenime pokvapkame oliv.olejom, balsamicom a bylin.korenim.Popripadne sa môže k tomu dať kys.smotana

je to mňamka či na večeru alebo ako predjedlo, podavame s čerstvou bagetkou

dobru chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekané bravčové mäso na šampiňónoch



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg bravčového mäsa, 4 vajcia, 2 dl mlieka, 1 konzerva šampiňónov, 3 cibule, hrsť hladkej múky, olej, kečup, horčica, soľ, korenie, worchesterova omáčka a sušené polievkové korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso naklepeme a obalíme v cestíčku z vajec, múky, mlieka, štipky soli a vegety.

Opražíme a uložíme na pekáč.

Potom si pripravíme zálievku - na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny a podlejeme vodou.

Pridáme ostrý kečup, lyžicu horčice, soľ, korenie, a worchesterovú omáčku.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 25.5.2011, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Zavinuté tajomstvo



POTREBNÉ PRÍSADY

1 bal. vyvaľkaného lístkového cesta, 2 bal. syru niva, 200 g kuracích pŕs, 100 g čerstvých šampiňónov, 1 väčší pór, 1 smotana na šľahanie, 1 vajíčko, 1 bal. sezamových semienok, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, solamyl, citrón

POSTUP PRÍPRAVY

Na cesto naukladáme kuracie prsia, ktoré sme najprv osolili a okorenili. Na ne nasypeme nastrúhaný syr niva, nakrájané šampiňóny. Cesto zavinieme, uložíme do plechu na mastný papier, potrieme žĺtkom z vajíčka, posypeme sezamovými semienkami a necháme približne pol hodinu piecť.

Pór nakrájaný na kolieska dáme variť do vody, do ktorej sme pridali vegetu. Keď sa pór uvarí, rozmixujeme ho vo vode, v ktorej sa varil. Pridáme šľahačku, v ktorej je rozmiešaný solamyl. Všetko spolu varíme, kým omáčka nezhnustne.

Závin nakrájame na plátky a prelejeme ho pórovou omáčkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 25.5.2011, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zapekané kuracie prsia so špargľou a nivou



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g kuracích pŕs, 100 g sterilizovanej špargle, 100 g syru niva, 2 plátky aidamu, soľ, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, vegeta, sójová omáčka, hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko osmažíme na rozpálenom oleji. Pred dokončením pridáme špargľu, aby sa oteplila.


Na druhú panvicu dáme variť mlieko, do ktorého pridáme nastrúhaný syr niva. Povaríme. Pridáme kuracie prsia, špargľu a necháme spolu podusiť. Hotový pokrm servírujeme tak, že na tanier mäso, na neho uložíme špargľu, polejeme nivovou omáčkou a kým je jedlo horúce položíme naň ešte plátok syra.

Podávame s hranolkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.6.2009, 8:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové karé na kyslej kapuste



POTREBNÉ PRÍSADY

11/2 kg kyslej kapusty, 700 g vykosteného karé, 300 g tvrdého syru Eidam, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, vegeta, soľ, ako príloha opekané zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Na dno vymasteného plechu dáme kyslú kapustu. Na ňu naukladáme plátky bravčového karé, ktoré sa predtým desať hodín marinovalo v zmesi pripravenej zo smotany, vajec, jogurtu, vegety a soli. Do plechu vlejeme aj zvyšok marinády. Všetko pečieme dvadsaťpäť minút. Na záver mäso posypeme nastrúhaným syrom a necháme ešte pár minút zapekať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu