končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina S. (tinula29) ID 57562 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zapekané bravčové mäso na šampiňónoch[ recept č. 14616 zo dňa 28.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového mäsa, 4 vajcia, 2 dl mlieka, 1 konzerva šampiňónov, 3 cibule, hrsť hladkej múky, olej, kečup, horčica, soľ, korenie, worchesterova omáčka a sušené polievkové korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme a obalíme v cestíčku z vajec, múky, mlieka, štipky soli a vegety. Opražíme a uložíme na pekáč. Potom si pripravíme zálievku - na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny a podlejeme vodou. Pridáme ostrý kečup, lyžicu horčice, soľ, korenie, a worchesterovú omáčku. Chvíľu varíme a podľa potreby zahustíme múkou. Omáčkou zalejeme mäso v pekáči a dáme piecť asi na 20 min. Hotové mäso podávame s ryžou alebo hranolkami. |
hana h. (hankazk) ID 90615 (25.5.2011, 17:59) | |
ODPOVEDAŤ |
Martina S. (tinula29) ID 57562 (25.1.2010, 17:17) | |
som rada ze chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
Gabriela S. (gabca-caci) ID 123243 (25.1.2010, 15:48) | |
Dakujem za tip!!!! masko bolo vynikajuce, vcera na obediku sme si vsetci pochutnali | |
ODPOVEDAŤ |