končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 11 (zobrazuje sa 11-11) | << predošlé 1, 2 |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura po čínsky trošku ináč - sútažPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kúsky kuracich pŕs( pre "fajnšmekrov" odporučam vykostené kura) , 1 veľká cibuľa, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, 1/2 poliev.lyžice worchestrovej omáčky, 1/2 poliev.lyžice magi omáčky, 2 lyžice SOLAMYL, 2 celé vajcia, soľ, čierne korenie, červena paprika - podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Ak chcete v kuchyni stráviť čo najmenej času tento recept je zaručene pre Vás. Kuracia zmes môže ležať v chladničke aj 3-4 dni a mäsko ešte získa na kvalite. Perfektny obed. Vhodné aj pre nedochviľné návštevy. :) Aj keď sa ide na výlet , šup ku chlebiku :) RÝCHLE -ČERSTVÉ -VYNIKAJÚCE !!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 8.2.2007, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 11 (zobrazuje sa 11-11) | << predošlé 1, 2 |