končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17) | << predošlé 1, 2 |
HUBY |
Hubové fašírkyPOTREBNÉ PRÍSADY čerstvé huby, cibuľa, staršie rožky, strúhanka, 1-2 vajcia, petržlenová vňať, soľ, mčk, olej POSTUP PRÍPRAVY Huby obvaríme a posekáme nadrobno. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, rohlík namočený do vody, trochu strúhanky, vajce, trocha posekanej petržlenovej vňate, soľ a mčk. Všetko dobre premišame. Z vymiešanej hmoty tvarujeme fašírky, obalíme v strúhanke a vyprážame. Myslíte si, že bude stačiť jedna a nakoniec zjete tri :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Paprika na sójovej omáčke- výborné k pečenej rybePOTREBNÉ PRÍSADY paprika, maslo, cukor, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY Je to trochu babračka, ale stojí za to :) Škrabkou na zemiaky nastrúhame papriku na tenké rezančeky. To je tá najhoršia časť :) Na malej panvičke roztopíme maslo a paprikové rezančeky na ňom opečieme. Pridáme trochu cukru a necháme skaramelizovať. Dochutíme sójovou omáčkou. Naozaj úžasná chuťovka k rybe ,) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Šťavnaté zeleninové rizotoPOTREBNÉ PRÍSADY celozrná ryža (môže byť aj obyčajná), 2 cibule, väčšia paprika, väčšia mrkva, 1/2 šalátovej uhorky, 2-3 paradajky, olivy, eidam, ľanové semienka, píniové oriešky, olivový olej, maslo, soľ, mčk, chilli omáčka POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme ryžu. Na panvici na masle (3 lyžice) s troškou oleja opečieme nadrobno pokrájanú cibuľu a nadrobno pokrájanú papriku. Pridáme pokrájané olivy, nahrubo nastrúhanú uhorku a nastrúhanú mrkvu. chvíľu podusíme. Pridáme paradajky pokrájané na kocky, hrsť ľanových semienok, poriadne premiešame, ochutíme soľou a mčk a odstavíme z ohňa. Do zmesi primiešame eidam nakrájaný na menšie kocky, trochu nasucho opražených píniových orieškov a trochu chilli omáčky- podľa chuti, aj bez omáčky je to eňo-ňuňo :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 21.8.2013, 7:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Jednoduchá cuketová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY cuketa, cibuľa, sladká smotana, soľ, mčk, 1-2 strúčiky cesnaku, eidam, olej, chlieb POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme k nej ošúpanú cuketu nakrájanú na kocky, zalejeme vodou a povaríme asi 10 min. Pridáme roztlačený cesnak, okoreníme a varíme ešte asi 5 min. Odstavíme z ohňa, rozmixujeme a zahustíme smotanou. Polievku necháme zovrieť a podávame s nasucho opečenými kockami chleba a nastrúhaným syrom. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Výborný šalát z červenej kapustyPOTREBNÉ PRÍSADY zaváraná červená kapusta, cibuľa, konzerva kukurice, konzerva šampiňónov, majonéza, soľ, mčk POSTUP PRÍPRAVY Kapustu scedíme a dáme do misky. Rovnako zlejeme aj kukuricu a šampiňóny a spolu s nadrobno pokrájanou cibuľou peihodíme ku kapuste. Pridáme majonézu a poriadne premiešame. Ochutíme soľou a čiernym korením. Podávame s čerstvým pečivom. Mňamka :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 21.8.2013, 7:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Cesnaková nátierka so syromPOTREBNÉ PRÍSADY rastlinné maslo, cesnak, tavený syr (Bambino), tatárska omáčka, nastrúhaný tvrdý syr (Eidam), soľ POSTUP PRÍPRAVY Rozmiešame rastlinné maslo s taveným syrom a tatárskou omáčkou (množstvo podľa potreby a chuti). Pridáme niekoľko pretlačených strúčikov cesnaku a najemno nastrúhaný tvrdý syr. Jednoduchá a výýýborná :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 27.8.2013, 7:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
Klobaskovo-fazulova panvickaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva bielej fazulky v paradajkovej omacke, klobasa- najlepsie suchsia, pikantnejsia, 1-2 mozzarely, 3-4 vajcia, olej sol, mck, bylinkove korenie POSTUP PRÍPRAVY Klobasu nakrajame na kolieska (prip. kolieska na stvrtinky) a opecieme na troche rozpaleneho oleja. Pridama fazulu aj s omackou, premiesame a nechame trochu vyparit nadbytocnu vodu. Ked je zmes husta, lyzicou do nej spravime 3-4 jamky a do kazdej rozklepeme vajicko. Vajicka dochutime solou a korenim. Vrch posypeme nastruhanou mozzarelou. Dochutime bylinkami. Panvicku prikryjeme a nechame dusit, kym sa neuvaria bielka. Jeme s chlebikom alebo cerstvym pecivom, najlepsie chuti priamo z panvicky. Kto ma rad pikantne, moze pridat chilli. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 17 (zobrazuje sa 11-17) | << predošlé 1, 2 |