. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Monika B. (Monullik) ID 170902
Oblasť: Hlohovec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.10.2010
Naposledy: 7.4.2024 14:33
Aktualizácia: 22.1.2012 19:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 52
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 52 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>

TORTY

svadobná tortička vo fialovom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

šľahačkovo-vanilková plnka, griotka,ríbezľový džem , váha 4,3 kg

POSTUP PRÍPRAVY

:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (8) posledné: 21.3.2014, 7:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá svadobná :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

spodné poschodie : čokoládový korpus s vanilkovo-šľahačkovým krémom, vrchné poschodie : vanilkový korpus a plnka s bielej čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 26.5.2012, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Luky krstinová :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vanilkový korpus, mandarínková plnka s mandarínkami

POSTUP PRÍPRAVY

:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 25.5.2012, 14:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

pre Maťa :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cesnaková a vajíčková pomazánka, syr, šunka a zeleninka

POSTUP PRÍPRAVY

:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.5.2012, 8:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Bazový nápoj :)



POTREBNÉ PRÍSADY

10 veľkých kvetov bazy čiernej, 10 + 90 dkg kryštálového cukru, 2 veľké citróny, 10dkg kyseliny citrónovej, 10l vody

POSTUP PRÍPRAVY

Nastal čas kvitnutia bazy, a ja by som sa s Vami chcela podeliť o bazový nápoj, ktorý som sa naučila od svokry. Môj manžel ho pije skoro stále = až do odkvitnutia posledných kvetov bazy :)

10 dkg kryštálového cukru si upálime na karamel. Prilejeme vodu, nie všetku cca 2 l = treba dávať obrovský pozor pretože ihneď ako prilejete vodu sa začne vyparovať horúca para, aby ste sa nepopálili !!!!!
Necháme na sporáku roztopiť karamel na dne hrnca, potom odstavíme a prilejeme zvyšok vody (keď ste dali 2l tak ešte 8l ).
Citróny umyjeme a ošúpeme. Odkrojíme z jednej strany koliesko a citrón vyžmýkame nápoja. Potom pokrájame na kolieska a vložíme do hrnca k nápoju. Pridáme kyselinu citrónovú a zvyšný cukor. Bazu opláchneme v miske s vodou a tiež vložíme do hrnca.
Takto pripravený nápoj necháme do druhého dňa v hrnci v chladničke, je veľmi chutný a osviežujúci. Najlepšie chutí vychladený.

TYP:

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 5.11.2013, 19:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Mamine k narodeninám a ku dňu matiek :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kakaový korpus, kokosový a banánový krém s banánmi, poliata čokoládou

POSTUP PRÍPRAVY

váha 4,3kg

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.5.2012, 8:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja (po)meninová :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vanilkový korpus a čokoládová plnka

POSTUP PRÍPRAVY

váha 2kg

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2012, 8:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Tvarohovo-vanilkový koláčik



POTREBNÉ PRÍSADY

1 šálka kryštálového cukru, 2 celé vajíčka, 1 vanilkový cukor, 1/2 šálky oleja, 1/2 šálky mlieka, 2 šálky polohrubej múky, 1 PDP, *** 1/2 l mlieka, 1 zlatý klas, 1 vanilkový cukor, 1 celé vajíčko, 1 hrudkový tvaroh, 2-3 PL práškového cukru ** lekvár podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Kryštálový a vanilkový cukor si vymiešame do peny s vajíčkami. Pridáme olej a mlieko, postupne primiešavame múku zmiešanú s PDP. *** Z 1/2 l mlieka a zlatého klasu si uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Tvaroh si zmiešame s vanilkovým a práškovým cukrom+ 1 celé vajíčko, túto zmes pridáme do vychladnutého pudingu.
Plech si vymastíme a vysypeme múkou. Cesto vylejeme na plech a naň dáme pudingovo-tvarohovú zmes do mriežky. Do stredu každej mriežky dáme 1 čl lekváru (dávam ríbezľový je to veľmi osviežujúce).
Upečieme vo vopred vyhriatej rúre (180 stupňov) do zlata (kto si nebude istý môže skúsiť špáradlom cesto či je už upečené :)

Nedalo mi a musela som sem tento receptík pridať, mám ho od kamoškinej švagrinej, je úúúúžasný.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 150 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (131) posledné: 29.1.2017, 9:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Tuniakovo-olivový šalátik


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

4 listy čínskej kapusty, 1 konzerva tuniakových staekov najlepšie v olivovom oleji, 10dkg údeného syru v celku, olivy podľa chuti, malý zväzok čerstvej pažítky

POSTUP PRÍPRAVY

Tento chutný šalátik si robievam ako obmenu do práce na obed. Je veľmi chutný, sýty a nenáročný na prípravu. Ale sem tam k nemu padne za obeť aj celozrnné pečivko :) Robievam si ho vždy ráno pred odchodom do práce, aj keď sa mi niekedy nechce vstávať :D

Listy čínskej kapusty si umyjem a nakrájam na malé kúsky, asi také 2cm, syr a pažítku tiež nakrájam na malé kúsky. Dám si do misky a pridám celú konzervu tuniaka (olej nezlievam mne to tak chutí : p ), olivy = zväčša tak 2 - 3 PL. Premiešam zavriem misku a už cestujem do práce :)

Možno niekoho inšpirujem :) dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.4.2012, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Perníkový motanec



POTREBNÉ PRÍSADY

600g hladkej múky, 3 celé vajíčka, 4 PL medu, 100g masla, 250g práškového cukru, 1 kypriaci prášok do perníka **** Plnka : slivkový lekvár, posekané orechy , hrozienka, 1 vajíčko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Vajíčka vymiešame s medom, cukrom a rozpusteným maslom. Múku zmiešame s práškom do perníka a vmiešame do zmesi. Zamiesené cesto rozdelíme na 4 bochníky a vložíme do chladničky na 3 hodiny. Po 3 hodinách cesto vytiahneme a rozvaľkáme. Každý plát potrieme lekvárom, posypeme orechmi a hrozienkami = z každého trošku, nepreháňať s ničím tzv. postrašíme :)
Cesto zatočíme ako pri závinoch, potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme do trúby.
Pečieme asi 30-40 min. pri 180 stupňoch.
**** niekedy sa popraská, bolo mi odporučené, aby som ho ešte horúci z oboch strán k sebe "zmagla" dvoma utierkami, trošku to pomôže :)

***** chutná maškrtka nie len na sviatky, ale ja bežnú nedeľu ku káve alebo čajíku*****

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 19.4.2012, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 52 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu