. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

silvia v. (sivika11) ID 15302
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.4.2007
Naposledy: 6.3.2013 15:07
Aktualizácia: 16.1.2013 13:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 17
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15)<< predošlé 1, 2

RYŽA A CESTOVINY

CESTOVINY S PARADAJKOVOU OMACKOU



POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny - najlepsie vrtlulky
omacka:
paradajkove pyre, sol, cierne korenie, zopar strucikov cesnaku, majoranku alebo oregano, petrzlenova vnat, cibula, maso - akekolvek masko, co zostane z obeda /moze byt aj slanina, udene maso alebo salama/
tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

na olivovom oleji spenime cibulku a pridame masko, osolime a okorenime. nechame vsetko oprazit a pridame prelisovany pretlak a majoranku alebo oregano /iba malinku stipku/, do zmesi dame petrzlenovu vnat a nechame prevriet. takto pripravenou omackou prelejeme cestoviny a posypeme struhanym tvrdym syrom
ps: namiesto maska mozeme pridat huby

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

BANANOVA ZMRZKA



POTREBNÉ PRÍSADY

2vacsie banany, 1smotana na slahanie, vanilkovy cukor
poleva:
cokolada na varenie, maslo, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

oba banany zmixujeme v mixeri na hladku hmotu, do nej pridame vanilkovy cukor a smotanu na slahanie. vsetko spolu znova premixujeme - ked sa v hmote zacnu vytvarat male bublinky, prelejeme do nadob /velkost podla vlastneho uvazenia/ a dame zamrazit. podavame poliate roztopenou horucou cokoladou - vo vodnom kupeli zmiesame cokoladu na varenie s maslom a mliekom /maslo a mlieko pridavame podla toho ako chceme mat polevu hustu/

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ZAPEKANE BANANY



POTREBNÉ PRÍSADY

2 banány , 8 plátkov hydinovej šunky , maslo , karí korenie , horčica , kyslá smotana , sójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Oba banány rozrežeme pozdĺžne na polovicu. Potom ich na panvici na rozpálenom masle rýchlo opražíme. Takto pripravené banány jemne posypeme karí korením a každý zabalíme do dvoch plátkov šunky. Aby dobre držali, obviažeme ich niťou. Všetky takto obalené banány dáme do zapekacej misy a zalejeme omáčkou. Omáčku pripravíme tak, že do maslového výpeku pridáme kyslú smotanu, prevaríme a dochutíme horčicou a sójovou omáčkou. Vo vyhriatej rúre zapekáme pár minút (cca 10 minút). Podávame so zemiakovou plackou, ktorú pripravíme z uvarených a prepasírovaných zemiakov zmiešaných s vajíčkom a hladkou múkou, a upečených na teflónovej panvici bez masti a oleja.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

METROVY KOLAC Z BB KEKSOV



POTREBNÉ PRÍSADY

suroviny: 2balicky bielych - vanilkovych bb keksov a 2balicky hnedych bb keksov
plnka: 1/2litra mlieka, 1a1/2zlaty klas, 25dkg mleteho cukru, 25dkg hery
poleva: par kvapiek oleja, 5dkg cery, 1cokoladu na varenie, 3lyzice kakaa

POSTUP PRÍPRAVY

plnka: mlieko a zlaty klas - uvarime puding /treba ho stale miesat az do vychladnutia/. v inej miske vymiesame mlety cukor s herou a po castiach pridavame do vychladnuteho pudingu - vsetko dobre premiesame. plnku rozdelime na dve rovnake casti a do jednej pirdame kakao /mnozstvo podla vlastneho uvazenia/.
priprava kolaca: na jednotlive bb keksy natierame plnku - na biely keks natrieme hnedu plnku a na hnedy bielu plnku a striedavo ukladame vedla seba - nalepujeme na seba az sa nam vytvori dlhy tenky kolac /ako vlacik :-). takto urobime dva kolace - na kazdy potrebujeme 1bal bielych a 1bal hnedych bb keksov. nakoniec oba kolace polejeme cokoladovou polevou
poleva: par kvapiek oleja, ceru, cokoladu na varenie a kakao - vsetko zmiesame a uvarime vo vodnom kupeli.
kolac nechame par hodin /alebo jeden den/ odpocivat -aby sa jednotlive suroviny do seba vpili a krajame sikme rezy = ako metrovy kolac.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

SPENATOVA ROLADA



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 1balicek mrazeneho spenatu, 3vajicka, 1/2kavovej lyzicky soli, 1vacsi strucik cesnaku, 10dkg polohrubej muky,
plnka: pol masla /moze byt aj margarin - flora, rama,.../, 1syr bambino, 3vajcika uvarene na tvrdo, sol, paprika - zelena, cervena a zlta, 2struciky cesnaku, korenie podla vlastnej chuti - mlete cierne korenie, vegeta, pirpade kari korenie

POSTUP PRÍPRAVY

cesto:
cely balicek mrazeneho spenatu rozmrazime a vodu vylejem., pridame 3 zltka, pol kavovej lyzicky soli, roztlaceny strucik cesnaku, polohrubu muku a z 3bielkov uslahame sneh - vsetko spolu vymiesame a celu hmotu dame upiect /pecieme na velkom pekaci a pouzijeme papier na pecenie/. cesto pecieme ako normalnu roladu -240C a 8-10min, netreba ju rolovat hned po vybrati z rury = cesto nepraska.
plnka:
zltka vymiesame s maslom a syrom + bielka, zelenu,cervenu a zltu papriku pokrajame na malinke stvorceky, pridame prelisovane strucky cesnaku a vsetko spolu zmiesame. dochutime korenim - podla vlastnej chuti a celu zmes rozotrieme na upecene spenatove cesto, zrolujeme a dame na 2-3hodky do chladnicky /zabalene v alobale/.
ps: namiesto papriky sa daju pouzit aj ine suroviny - ja som papriku zamenila za zelene a cierne olivy a pridavam este zavarenu cervenu kapiu /farebny efekt je ten isty/

je to mnam-mnam vyborny, celkom rychly a nenarocny recept :-))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.2.2008, 15:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu