. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 25.2.2024 8:26
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2

KURACIE MÄSO A HYDINA

KURA NA KAPUSTE- Z JEDNEHO HRNCA*****



POTREBNÉ PRÍSADY

Celé kura,údená slaninka,soľ,rasca,kyslá nepreplachnutá kapusta,zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Kura umyjeme,rozpolíme a osolíme.Slaninku pokrájame na kocky a vyškvaríme. Na pekáč dáme vrstvu na hranoly pokrájaných očistených zemiakov,kapustu-nie vyžmýkanú a na to polky osoleného kuraťa.Prelejeme slaninkou,orascovíme a prikryté pečieme za občasného podlievania vodou.Ku koncu pečenia odkryjeme a dopečieme do chrumkava.

Je to recept bez kopy riadov,zemiaky v kapuste majú odlišnú chuť ako ked ich varíme a kura nesmrdí o hodinu rybacinou ako ked sa pečie klasicky.

A zabudla som,kura polievajte tou kapustovo-vodovou šťavou,spraví sa na ňom taká super chrúmkavá NEZDRAVA kôrka

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (8) posledné: 17.2.2010, 14:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

KUVAJTSKE KURA*****



POTREBNÉ PRÍSADY

Celé kurča , MARINADA:1 biely jogurt,1pl olej,4 strúčiky cesnaku,soľ,kari korenie, mleté čierne korenie,citronova šťava

POSTUP PRÍPRAVY

Z kuraťa stiahneme kožua popicháme ho vidličkou.Potrieme ho marinádou a necháme v chladničke 24 hodín odležať.Potom ho pomaly pečieme a potierame zbytkom marinády.
Môžeme tak pripravovať aj kuracie prsíčka,ktoré sme nakrájali na malé kúsky.Odležané ich napichujeme na ihly a pečieme na panvici alebo grile.

PODAVAME S KOPCOM ZELENINY

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

RUZOVE MASO_obľúbené mojich dcér*****



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia,olej,soľ ,mleté čierne korenie,sterilizované šampiňony,kečup ,šľahačková smotana,sojová omáčka,voda,worčester,

POSTUP PRÍPRAVY

Prsia pokrájame na rezance a prudko opečieme na oleji,podlejeme troškou vriacej vody a necháme pár minút povrieť.Pridáme scedené šampiňony,kečup,osolíme.Chvíľu povaríme.Pridáme smotanu a varom trocha zredukujeme šťavu.Dochutíme worčerstrom,sojovou omáčkou,poprípade cukrom.PRE dospelých aj čilli papričky!
Podávame s ryžou.U nás to ešte vždy má úspech.A ružové preto,lebo kečup a smotana ho tak sfarbili.

DOBRU CHUT

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 4.4.2012, 7:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu