končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 1881-1890) | << predošlé 1,.,184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ďalšie >> |
TORTY |
TATÍNKOVI K 30. NAROZENINÁMPOTREBNÉ PRÍSADY Pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika S. (monikaskalova) ID 24178 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vláčik od Kateřina T . ( Katcha ) ID 359POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY POĎAKOVANIE SA KATKE ZA SKVELÚ INŠPIRÁCIU ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Eva Š. (eva333) ID 10128 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 13.1.2008, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dorty s vláčkemPOTREBNÉ PRÍSADY k inspiraci POSTUP PRÍPRAVY inspirace OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Hana R. (Hanali) ID 26725 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 30.11.2007, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krém na tortuPOTREBNÉ PRÍSADY Ahojte, nemáte, prosím, nejaký dobrý krém na tortu? POSTUP PRÍPRAVY Taký, čo drží tvar, čo sa s ním dobre zdobí a nie je moc maslový.. Ďakujem. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Lucia Urminská (maadness) ID 15616 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 18.4.2008, 12:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pro inspiraci tatkovi k zítřejšímu jubileu))))POTREBNÉ PRÍSADY 11 vajec velikosti L 11 lžic mouky polohrubé vrchovaté 11 lžic cukr moučka 5 lžic oleje 7 lžic ořechů 2 vanilkové cukry 2 lžičky prášek do pečiva rovné Náplň 3 másla z 1 litru vody 4 vanilkové pudinky a 40 dkg cukru uvaříme pudink ovoce ananas + broskve,nebo co máte rádi. Marcipán:12 lžic vrchovaté cukr moučka 6 lžic mléko sušené polotučné 1 lžíce glukozový sirup dostane se na Slovensku u firmy Wilton objednat asi 3-4 lžice vody , pokud je málo přidávat po kapkách. Mandlové aroma pár kapek Ovoce jaké kdo má rád prokládám jen spodní díl. POSTUP PRÍPRAVY Těsto vyšlehat sníh ,zašlehat do něj polovinu cukru + vanilkový cukr,pak zašlehat po jednom žloutky a po žloutcích zbývající cukr.Poté zašleháme olej a vypneme šlehač.Zbývající ingredience, zamícháme vařečkou nejdříve po lžících mouku s práškem do pečiva a nakonec oříšky.Formu vymažu vepřovým sádlem a vysypu polohrubou moukou.Máte jistotu,že se upečený dort nikde nepřilepí a vyklouzne z formy sám. KREM:uvaříme pudink necháme vychladit. Našleháme másla a pudink po lžících přišleháváme do hladkého krému.Možno přichutit kávou silnou asi 4 lžíce vychlazená,nebo rumem,jak kdo má rád. Marcipán vše do mísy a propracovávat, až je těsto vláčné a tvárné.Pozor na vodu jen jemně.Rozvaluji marcipán bez sáčku na hladké ploše podsypávám solamylem , jde to dobře a nic se nelepí.Pokud je na marcipánu zbytek solamylu setřu čistou útěrkou a je hotovo. Dobrou chuť.U nás nebyla, už ten večer. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 5.11.2007, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KorytnačkaPOTREBNÉ PRÍSADY Chuťovo výborná torta. Cesto: 7 vajec, 14 dkg práškového cukru, 14 dkg hrubej múky, 1 prášok do pečiva. Plnka: Džem, 500 ml šlahačkovej smotany, 550 ml mlieka, 1 balíček Zlatého klasu, 150g kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 6 lyžičiek želatíny, ovocie - ja som dávala jahody. POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme múku s práškom do pečiva a sneh zo 7 bielok. Plech pokryjeme papierom na pečenie a pečieme cca 10-15 min. Papier stiahneme, cesto natrieme džemom - ja som dávala marhuľový - a zavinieme do rolády. Zo 400 ml mlieka a Zlatého klasu uvaríme krém. Želatínu dáme napučať do 150 ml mlieka, mierne ju zohrejeme, rozmiešame, vlejeme do vychladnutého krému a spolu vyšlaháme. Pridáme vyšlahanú šlahačku a vanilkový cukor. Roládu pokrájame na tenké kúsky a poukladáme ich na dno a boky oblej misky vyloženej mikroténom . Ja som ako oblú misku použila nerezový "cedník". Ďalej ju naplníme striedavo krémom a ovocím, v mojom prípade to boli jahody. Na vrch uložíme ešte ďalšie kúsky rolády /to bude potom spodok torty/.Tortu dáme na 12 hod. do chladničky stuhnúť. Potom ju len vyklopíme na tácku a môže sa ešte poliať trochou želatíny - bude lesklejšia. Dobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Eva D. (Evusik) ID 8428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 19.4.2011, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Veľkonočný motýľPOTREBNÉ PRÍSADY Už tu podobná torta bola, toto je moja veľkonočná - jarná. Je skutočné výbornááááááá. Forma na pečenie je s priemerom 24 cm. Cesto: 3 vajcia, 150 g práškového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 140 g polohrubej múky, 1 ČL prášku do pečiva, 1 PL kakaa, 1/2 ČL škorice, 3 PL horúcej vody, marhuľový džem Krém: 250 ml kyslej smotany , 1 balíček práškovej šľahačky, 150 ml mlieka, 2 balíčky vanilínového cukru, kôra z 1 stredne veľkého pomaranča, 1 balíček práškovej želatíny, 50 ml pomarančovej šťavy, Na dokončenie: šľahačka v spreji, farebný kokos /ten som nedávala lebo som nemala/, ovocné želé, 2 trubičky POSTUP PRÍPRAVY 1. Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a vodou do hustej peny, potom vmiešame múku zmiešanú s kakaom, so škoricou a s práškom do pečiva. Korpus si vyložíme papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 °C asi 20 až 25 minút. Po vychladnutí korpus prekrojíme, spodný plát cesta pokropíme rumom, natrieme džemom a spojíme. Založíme znovu odnímateľnú obruč alebo si urobíme zvýšený okraj z papiera na pečenie, aby forma bola vyššia ako cesto. 2. Želatínu zalejeme pomarančovou šťavou, necháme napučať a neskôr pomaly roztopíme. Práškovú šľahačku vyšľaháme s mliekom, pridáme kyslú smotanu, vanilínový cukor, najemno nastrúhanú pomarančovú kôru a dôkladne premiešame. Nakoniec zašľaháme roztopenú želatínu a nalejeme na pripravené cesto, ktoré sme zvrchu pokropili rumom. Necháme tuhnúť v chladničke minimálne 8 hodín. /Ja som to robila bez rumu./ 3. Po odstránení obruče tortu rozkrojíme na polovice a uložíme na tácku oblými stranami k sebe. Vrch posypeme farebným kokosom, šľahačkou nastriekame telo, okraje krídiel a dozdobíme ovocným želé. Ako tykadlá použijeme trubičky. Dobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva D. (Evusik) ID 8428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 13.4.2008, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dort RafaeloPOTREBNÉ PRÍSADY 100g kokosových hoblinek, 125g másla či rostliného tuku (hera) 125g cukru 1 sáček vanilkového cukru 4 vejce 100g polohrubé mouky 1 lžíci prášku do pečiva 1 konzervu (425g) meruňkového kompotu 18 kuliček dezertu RAFAELLO 75g meruňkové zavařeniny 3 kelímky smetany na šlehání případně 2 sáčky ztužovače šlehačky pergamenový papír POSTUP PRÍPRAVY Na pánvy pez tuku opražíme až do zlatova kokosové hoblinky. Vyjmeme je a necháme je zchladnout. Tuk, cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny. Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vmícháme jeden po druhým do pěny.Smícháme mouku s práškem do pečiva a kokosem a rovněž vmícháme. Potom do těsta přidáme opatrně ušlehaný sníh z bílků. Dortovou formu o průměru cca 26 cm vyložíme pergamenovým papírem, naplníme těstem a uhladíme. V předehřáté troubě o teplotě 175°C (plyn stupeň 2 ) pečeme zhruba 30 minut. Korpus necháme vychladnout, uvolníme z formy a vyklopíme na dortový podnos. Dáme okapat meruňky. Dvě nakrájíme na plátky. Čtyři kuličky RAFAELLO přepůlíme a necháme si na ozdobení, zbytel nakrájíme na drobno. Zahřejeme marmeládu a potřeme korpus i s bočním okrajem. Na povrch rozdělíme půlky meruněk. Dort uzavřeme kruhem. Z 500 g smetany ušleháme tuhou šlehačku, do které můžeme přidet ztužovač. Vmícháme kousky RAFAELLA a krém rozetřeme na meruňky. Odstraníme dortový kruh. Zbytek smetany ušleháme. Dort nakonec ozdobíme kopečky husté šlehačky, plátky meruněk, zbylými kokosovými hoblinkami a půlkami RAFAELLA. Recept sice na první pohled vypadá složitěji, ale věřte, že není. Je opravdu moooc dobrý. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kateřina Š. (kubellka) ID 24172 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Prekrasne tortickyPOTREBNÉ PRÍSADY supeeeeeer POSTUP PRÍPRAVY maminky pozrite tuto... http://milza.rajce.idnes.cz/Dorty/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Marta M. (mata) ID 532 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 29.10.2007, 18:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jablkovo-piškótová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 750g olúpaných nahrubo nastrúhaných jabĺk , 4 dl vody, 2 zlaté klasy , 6 pol.lyž.kryš.cukru, piškóty podľa potreby mne vyjdú presne 3 malé sáčky. POSTUP PRÍPRAVY Nastrúhaj si jablká.Pridaj 6 polievkových lyžic kryštáloveho cukru. Do hrnca daj 2dl vody a do vody daj jablčka s cukrom. Potom pridaj 2 zlaté klasy vymiešané v 2 dcl vody. Nechaj prejst varom. Ešte horúce pridaj trochu na v tortovej forme poukladané piškóty. Na jablká daj zase piškóty. Na piškóty zase jablká. A tak sa to opakuje až kým sa jablká neminú. :) Daj to stuhnút do chladničky. Dobre to chutí so šlahačkou. Mňam. Je to veľmi jednoduché. Keď som to zvládla ja, zvládneš to aj ty. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.1.2009, 11:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 1881-1890) | << predošlé 1,.,184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ďalšie >> |