končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 1601-1610) | << predošlé 1,.,156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
Syrový tanierPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrová tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Syrový tanierPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Špenátové muffiny s prekvapenímPOTREBNÉ PRÍSADY 200 mlsmotana na šľahanie 2 ksvajce 5 strúčikov pretlačenýcesnak 250 gmúka polohrubá 120 g nastrúhanýsyr s modrou plesňou 1 bal.prášok do pečiva (PDP) soľ korenie čierne mleté bazalka 2 bal.olivy 1 bal. mrazenýšpenát 5 PLmlieko polotučné POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny okrem olív zmiešame v miske. -Zmesou naplníme košíčky do polovice. ( ak sa olivy alebo hocičo namočia do múky tak neklesnú na spodok muffinu). Do stredu vložíme olivu a naplníme košíčky po vrch. -Dáme piecť do rúry na 180 stupňov na 20-25 minút :) -Z tejto dávky mi vyšlo až 22 kúskov :) Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Viktória T. (Vikulqa) ID 307428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Figová chuťovkaPOTREBNÉ PRÍSADY na 2 porcie : 2 čerstvé figy (nesmú byť mäkké - prezreté), 70g prosciutta, 2 malé guľôčky mozarelly, hrsť rukoly, 2 kusy toastového alebo iného chleba, 2 ks cherry paradajky ... na dresing : 1 PL panenského olivového oleja, 2-3 kvapky balzamikovej redukcie, 1/2 ČL dijonskej horčice, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, 1 ČL medu, toastový alebo iný chlebík ako príloha POSTUP PRÍPRAVY ... pripravte netradičnú večeru či predjedlo ... pripravíme si dresing zmiešaním olivového oleja, medu, dijonskej horčice, balzamikovej redukcie, soli, korenia .... čerstvé figy umyjeme, osušíme, nakrojíme do kríža a jemným stlačením pootvoríme, do stredu vložíme guľôčku alebo kúsok mozarelly, prípadne iného syra ... rukolu jemne premiešame s 1 ČL dresingu alebo len pokvapkáme ... rovnako pokvapkáme dresingom figu s mozarelou ... chlebík opečieme v hriankovači alebo a suchej panvici ... naaranžujeme a vychutnávame túto súhru chutí ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
PagáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg hladkej múky, 2 lyžičky soli, 150g bravčovej masti, 1 Palmarin, 120g masla, 2 kyslé smotany, 1 šľahačka, 1 vajce , kvasnice POSTUP PRÍPRAVY Zo šľahačky kvasníc vajíčka zamiešame kvások. Dobre zamiešame múku,tuky , kvások. Nič netreba pridať. Spracuje sa to. Necháme 24 hod v chladničke stáť. Rozdelíme na polovičky, jednu dáme zatiaľ naspäť do chladničky a druhú rozvaľkáme na hrúbka 2cm. Vykrajujeme a pri kladení na plech otáčame spodom na vrch. Pečieme na180℃ asi 20min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Skvelé cuketovo-špaldové tyčinky :-)POTREBNÉ PRÍSADY 150 g cukety, 200 g špaldovej hladkej múky, 100 g poctivého masla, cesnak podľa chuti, ja som dala 3 ks, ½ balíčka kypriaceho prášku z vínneho kameňa alebo 1KL s.bicarbona alebo kypr.prášok, 1 vajce na potretie, ľanové semienka alebo rascu na posypanie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cuketová sezóna je v plnom prúde a ja sa s Vami chcem podeliť o skvelý recept na zdravé cuketové tyčinky. Rcept nie je môj, ale zo stránky: http://fitshaker.sk/mega-dobre-cuketove-tycinky/ Cuketu postúhame, posolíme. V druhej miske si preosejeme múku, pridáme soľ, kypr.prášok, cesnak podľa chuti, postrúhame cesnak. Prdáme cuketu bez vody a všetko spolu zmiesime. Dáme na 30 min. do chladničky. Potom cesto rozvaľkáme asi na 3mm hubku, radialkom urobíme pásiky -tyčinky, uložíme na plech, potrieme vajíčkom a posypeme semiačkami alebo racsou. Pečieme na 200*C cca 10min. V recepte sa uvádza 220*C alemne sa to zdá veľa. Prajem dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Banánová granolaPOTREBNÉ PRÍSADY 5 ks banánov, 5 hrnčekov jemných ovsených vločiek, 10 PL kokosového tuku,10 PL medu, kokos, semienka a orechy podľa chuti, soľ POSTUP PRÍPRAVY Recept z knihy Moje skvelé jedlo. POSTUP v obrázkoch: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Ľanové slimáčiky z JuhosláviePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g polohrubej múky (+ niečo navyše pre istotu) 4 dl mlieka 1 kocka kvasníc 3 čajové lyžičky soli (morskej, klasickej radšej menej) 1 polievková lyžica cukru 1 dl oleja (napr. slnečnicový) 1 vajíčko 100 g Hery ľanové semienka, príp. rasca POSTUP PRÍPRAVY Kvások - do raničky vlejeme 2 dl mlieka a necháme trochu ohriať, pridáme 1 čl soli, 1 PL cukru, zamiešame. Nadrobíme kvasnice a zamiešame. Pridáme 4PL múky, pomiešame a necháme stáť v teple. Do veľkej nádoby nasypeme 600 g polohrubej múky (časť môže byť hladká, napr. aj špaldová), opäť 1 čl soli, opäť 2 dl vlažného mlieka, 1 dl oleja. Práškové suroviny najprv zmiešame, potom pridáme kvások, mlieko a olej. Vymiesime cesto, ktoré nemusí byť tuhé, a necháme v teple 1 hodinu kysnúť. Medzitým si dočítame knihu, pripravíte dosku, valček, štetec (lepšie dva) a plnku. Plnka je veľmi jednoduchá. Rozbijeme vajíčko, bielok si odložíme do misky, pôjde navrch. 100 g Hery zmiešame s 1 žĺtkom a 1 čl soli - odporúčam kovovú plochú misku, zvyšok plnky môžeme pohodlne vytrieť kúskom chleba (a podporiť bezodpadové hospodárenie). Cesto vypracujeme tak, aby sa s ním dalo pracovať (obvykle ešte pridám pár lyžíc múky pekne na okraj a varechou odtláčame a tak obaľujeme hmotu v múke) a rozdelíme na tri časti, z ktorých vyformujeme gule a 2 z nich odložíme na pomúčený povrch. Pripravíme si plechy - jeden pomocný, tam budeme roládu krájať, a druhý s papierom na pečenie - odporúčam. Na rozvaľkané cesto natrieme 1/3 plnky a posypeme semienkami. Potom postupne rolujeme a štetcom oprašujeme - zametáme múku tak, aby na ceste ostalo čo najmenej. S pomocou tretej ruky (stačí detská) prevalíme rolu na pomocný plech. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alena T. (činčila) ID 205017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Bryndzový quichePOTREBNÉ PRÍSADY Toto je recept p. Magálovej ja som bryndzu vymenila za mascarpone.**** 200 g špaldovej múky 40 g hladkej múky 125 g studeného masla soľ 3-5 PL vody drvená rasca Na plnku: 1 menšia brokolica 200 g bryndze 200 g kyslej smotany 2 vajcia 2 hrste orechov 100 g údenej slaninky*** POSTUP PRÍPRAVY Suroviny na cesto zmiešame , vodu pridávame podľa potreby tak, aby vzniklo hladké cesto. Hotové cesto zabalíme do fólie a necháme postáť v chladničke. Brokolicu krátko povaríme v osolenej vode a nakrájame. Slaninku nakrájame na kocky a opečieme. Plnku pripravíme tak , že zmiešame bryndzu so smotanou a vmiešame celé vajcia. Cesto vyvaľkáme a vložíme do formy . Poprepichujeme vidličkou a dáme piecť do predhriatej rúry približne na 10 min. Po predpečení cesto vyberieme a posypeme polovicou posekaných orechov, opečenou slaninkou a poukladáme brokolicu. Zalejeme bryndzovou plnkou a pečieme ešte asi 30 minút pri teplote 180 stupňov. Po upečení posypeme nasekanými orechmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 1601-1610) | << predošlé 1,.,156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ďalšie >> |