končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.638 (zobrazuje sa 151-160) | << predošlé 1,.,11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21,.,2564 ďalšie >> |
TORTY |
Tortička Hello Kitty - s fotopostupomPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížsky čokoládkový krémik, ríbezľový džemík, poťah mliečny marcipán, biela K2, farby Wilton POSTUP PRÍPRAVY Mramorový korpus: 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao - inšpirácia od Dagmar (ID 28133) Parížsky čokoládkový krémik: 300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie, 125 g práškového cukru, 200 g masla OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 25.10.2010, 8:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja prvá slaná - a rovno pre svokra :-DDDPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vrstvy toastového chleba - obrezať kôrky!, vajíčková pomazánka z 10 vajec , šunková pomazánka z 300g šunky, tvrdý syr na potiahnutie cca 300g, suroviny na ozdobenie podľa vlastnej chuti POSTUP PRÍPRAVY vajíčková pomazánka: 10 vajec uvarených na tvrdo, 250g masla, 1 stredná cibuľa, vegeta, čierne korenie mleté, plnotučná hočica - rozmixovať na hladko. šunková pomazánka: 300g šunky, 2 syry v črievku ( u nás s príchuťou nivy ), 125g masla, petržlenová vňať, pol cibule - zmixovať na hladko ( z tejto sa mi málinko zvýšilo, tak manželovi na raňajky :-) ) prestriedať pomazánky - dávala som dosť hrubé vrstvy, môj svokríček neľúbi, keď je to príliš suché :-p, pridať do jednotlivých vrstiev ešte niečo pekne farebne kontrastné, napr. zaváranú uhorku, červenú papriku na drobno atď., celé potrieť zvyšnou SVETLOU HLADKOU pomazánkou, dať stuhnúť do chladničky a potiahnuť tvrdým syrom rozpusteným v mikroténovom vrecku vo vodnom kúpeli a následne rozvaľkanom medzi fóliami. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (59) posledné: 1.7.2015, 15:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Barbie pre Bereniku k 7. narodeninám - plus fotopostupPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus: 4 vajíčka, 200 g práškový cukor, 250 g hladká múka, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 1 PDP Základný piškotový korpus: 2 vajíčka, 80 g cukor, 180 g polohrubá múka, 4 lyžice horúcej vody.... Jogurtovo-tvarohový krém: 1 sľahačka, 250 g jemný tvaroh, 400 g smotanový jogurt / 10%/ plus jemne mnetá želatína od Dr. Oetkara plus ananás, mandarínky Pod poťah maslový krém" korpus - omrvinky z 2 vajícok, 15 až 20 dkg maslo, 6 PL práškový cukor Šaty z JOJO cukríkov, potrebujeme JOJO cukríky, považský práškový cukor, potrav. farbivo POSTUP PRÍPRAVY ..tak toto je mojá skutočne prvá barbie bábika, trocha som sa na nej vyšantila, samozrejme chce to dávku trpezlivosti ale všetko sa dá ak sa chce...keďže nikde na nete som nenašla podrobný návod ako na to, tak som satentokrát rozhodla urobiť pre niektoré maminky, ktoré by radi upiekli BARBIE BABIKU...pridávam svoj jednoduchý fotopostup, ja osobne tie bábovkové bábiky nemusím ale každý robí tak ako uzná za vhodné a čo sa komu páči alebo lepšie pracuje...nemám doma žiadnu špeciánlu formu...piekla som zapekacej mise s priemerom 16 cm a najmenšej okrúhlej mise z jánskeho skla...možno aj táto rada pomôže niektorým maminkám, tak poďme na postup......postupne budem pridávať komentáre aj obrázky... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 7.1.2013, 15:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krupicová torta so slivkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 l mlieka, 80g detská krupica, 3 PL kryš.cukor, kora z 1/2 citróna, 1 PL maslo, 2 vajíčka, 1 vanilka, slivky, ....... Posýpka: 1 PL maslo, 3 PL polohr.múka, 1/2 bal škoricový cukor, 1 PL práš.cukor......... maslo a strúhanka na vymastenie a vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY .. jeden zo starých receptov našich prababičiek - ... a keďže je slivkové obdobie ... prečo si na ňom nepochutnať :) ... ešte jeden dodatok... kto chce mať tortu vyššiu - prípadne viacej stravníkov stačí zdvojnásobiť množstvo kaše - a zvačši't nádobu v ktorej to budete piecť ,my ju máme radi nižšiu :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 22.3.2011, 7:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládovo-mandlova torta IKEAPOTREBNÉ PRÍSADY 225 g stredne sladkej čokolády, na kusky nakrajanej 10 PL masla 150 g, 225 g marcipánu, 3 PL praskoveho cukru, 170 g jemného krystaloveho cukru, 4 vajce, 1 lžička vanilkového extraktu, 1/2 KL soli, 6 PL dobrého nesladeného kakaa, 16 olupaných mandlí, nemusí byt POSTUP PRÍPRAVY Vymazat 23 cm tortovu formu. Predehriat ruru na 190°C. Rozohriat maslo s čokoládou a vymiesat ju do hladka. Premiesit praskovy cukor a marcipánom a vyvalat na 23 cm kruh. Naslahat cukor do cokolady. Pridat vajce jedno po druhom a dobre ich zaslahat dovnutra. Slahat lahko asi 2 minuty. Zaslahat tam tiez vanilku a sol. Kakao preosiat na vymiesanu zmes a pomaly ho zaslahat dovnutra. Polovicu vzniknuteho cesticka naliat do formy, nan polozit vyvalany marcipán a nan naliat zbytok cesticka. Uhladit a ozdobit ho mandlami, ak chcete. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.1.2009, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre moju neter k meninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873 Plnka: 0,5 l šľahačkovej smotany, 1 želatínový stužovač, jahodový kompót Zdobenie: marcipán od Arielll, ružičky z marcipánu od Arielll, a lístky z cukríkov marschmallow POSTUP PRÍPRAVY Dievčatká, tento nepodarok som dala do kategórie pre inšpiráciu, aj keď v tomto prípade sa nie je čím inšpirovať, ale dávam ju sem , len kvôli tomu aby moja sestrička videla, aké prekvapko som pripravila pre jej dcéru. Nepodarok, preto, že som na potiahnuitie použila marcipán, ktorý sa mi zvýšil z torty, ktorú som robila pre manžela ( tie cecule) , takže ho bolo dosť málo na také veľké srdce, preto je dosť priesvitný ten marcipán a je vidieť štruktúru korpusu. Inak plnka bola super a aj celá torta, ten mrcipán bola len chybička krásy. ružičky som zbúchala si za 20 minút. Túto tortu som ani neplánovala robiť, bol to len taký ťukes, takže preto taká skromná výzdoba. aj naproek tomu, že je v kategórii pre inšpiráciu pridám taký skromný obrázkový postup. Pre málo času som ani fotiť nestíhala. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (29) posledné: 30.7.2008, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Piškotový dortPOTREBNÉ PRÍSADY Piškotový korpus(každý má svůj oblíbený) Ovoce v plechovce(čerstvé) 5-6 kelímků kyselé smetany mletý cukr na oslazení smetany cukrářské piškoty kokos zelený(a nebo doma obarvit) stuha(mašle) kytičky z hmoty mashmelow. POSTUP PRÍPRAVY korpus jsem dělala s dvojité dávky a rozkrájela jej.Kyselou smetanu jsem osladila cukrem(kdo jak má rád). Ma první plát jsem dala smetanu a mandarinky,potom zase smatanu a další plát piškotu.A potom dokola smatana+jahody+smatana+plát.Tak vrstvíme do požadované výšky.Poslední plát jsem potřela smetanou a tady celí dort.Nalepila jsem cukrářské piškoty a zavázala stuhou.Posypala jsem vrch kokosem a ozdobila květinkama.A potom šup do lednice a zákazníkovy :-)) Inspirace je z vašeho MMB. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Petra S. (Navis) ID 28412 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 14.9.2008, 10:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orechová torta s parížskou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY na 1 korpus: (do menšej tortovej formy priemeru 23-24 cm) 5 vajec, 150 g kryštáľového cukru krupica, 75 g mletých orechov, 20 g kakaa, 2 polievkové lyžice polohrubej múky, 1 čajová lyžička sódy BB ***************Na ochutenie korpusov: ľubovoľný lekvár (najlepšie pikantný ríbezľový) zriedený ovocným čajom ochuteným cukrom. Upečieme 2 korpusy. ************************ Plnka: 400 g šľahačkovej smotany (30 alebo 33%), 100 g várovej alebo horkej čokolády, 100 g kryšt. cukru, 80 g kakaa, 375 g masla alebo Palmarinu alebo Hery alebo..... čo zvyknete použiť na plnku. Poleva: čokoláda, cera, olej POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Andrea H. (jessie.31) ID 18276 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 15.9.2018, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
TehlaPOTREBNÉ PRÍSADY Tento recept si v našej rodine strážime ako oko v hlave a je to najúžasnejší recept či už na cesto alebo na fantastický čokoládový krém. Tento recept je vhodný aj na torty aj na koláče a vždy na Vianoce túto tortu určite niektorá gazdinka v našej rodine spraví :-) Na fotke nie je odfotená tehla, ako vyzerá hotová, ale ako klasická okrúhla torta, ale každý viete, ako vyzerá tehla - kváder. Nabudúce hodím foto :-) POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 30.11.2009, 20:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta oblíž prst.POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 60g práš.cukru, 2-3 PL kakaa,1/4 práš. do pečiva, 100g polohru. múky, 3 PL studenej vody, postrúhanú čokoládu Plnka: 0,3dl mlieka, 1 Zlatý klas, 3 žĺtky, 150g masla, 120g práš. cukru Pena: 3 bielka, 120g práš. cukru POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme vodu, múku s práš. do pečiva, kakao, tuhý sneh z bielkov. Cesto dáme do vymastenej a vysypanej formy. Na vychladený korpus dáme plnku, ktorú si urobíme z uvareného mlieka so Zlatým klasom a žĺtkami, uvaríme kašu, necháme vychladnúť. Maslo si vyšľaháme s cukrom a spojíme s kašou a vyšľaháme hladký krém. Nad parou vyšľaháme bielka s cukrom a povrch torty natrieme penu. Ozdobíme strúhanou čokoládou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Alena K. (alenie3) ID 135571 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 25.4.2010, 11:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.638 (zobrazuje sa 151-160) | << predošlé 1,.,11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21,.,2564 ďalšie >> |