končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 190 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ďalšie >> |
TORTY |
Macko Pú pre PaťkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Vanilkový korpus, tvarohovo-šľahačková plnka, jahody, jahodová šťava, K2, hmotnosť 4,8 kg. POSTUP PRÍPRAVY Tortička pre malého Paťka do Trenčína k meninkám... :o))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (16) posledné: 28.7.2010, 14:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
LETNÉ OSVIEŽENIE (malinovo-rebarborové)POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 4 vajcia, 160g kryšt.cukru, 200g polohr.múky, 1dl oleja, 1dl mlieka, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva. Plnka: 2 šľahačky v prášku (z Lidla), 2 dl mlieka, 2 pochúťkové smotany (16%, 200g), 2 vanilkové cukry. Navrch: 1 bal. červeného tortového želé, 250 ml šťavy z malinového kompótu, maliny, rebarbora, práškový cukor. POSTUP PRÍPRAVY Dezertík je veľmi osviežujúci a lahodný :)))))). Postup kuk nižšie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 2.6.2012, 18:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Macko Pú pre AlessiuPOTREBNÉ PRÍSADY Kakaový korpus, tvarohovo-šľahačková plnka, ananás, K2, hmotnosť 4,7 kg POSTUP PRÍPRAVY Pre malú Alessiu, ktorá býva v Taliansku a sem prišla osláviť svoje 2.narodeninky. Všetko najlepšie... :)))) Postup na výrobu macka nájdete medzi mojimi receptami a recept na plnku tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6846 (link je aj v komentároch) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 24.8.2010, 18:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hádzanárska loptaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, kávová plnka, čučoriedkový džem, káva, kokos, K2. POSTUP PRÍPRAVY Pre našu mladú hádzanárku na želanie :-))). Pôvodne som jej chcela spraviť kabelku, ale dostala som odpoveď že "To je moc dievčenskéé"..... no čo by ste jej na to povedali...? Tak som sa musela potrápiť, lebo no ako už len vyzerá hádzanárska lopta?? OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 11.2.2011, 14:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Roláda "Čučoriedkový miláčik"POTREBNÉ PRÍSADY Piškóta: 5 vajec, 3 PL kryšt.cukru, 1 vanilk.cukor, 3 kopc.PL hladkej múky, 2 kopc.PL kakaa, 1 PL oleja, 1/2 ČL prášku do pečiva. *** Plnka: 250g jemného tvarohu, 40g masla, 1 PL prášk.cukru, 2 vanilk.cukry, 250ml šľahačky, 1 stužovač šľahačky, čerstvé alebo mrazené čučuriedky. POSTUP PRÍPRAVY Na plnku vymiešame tvaroh s maslom a cukrom a vmiešame vyšľahanú šľahačku so stužovačom. Korpus: bielky vyšľaháme so štipkou soli, pridáme kryšt. a vanilk.cukor a šľaháme dotuha. Potom zašľaháme žĺtky, pridáme olej a nakoniec opatrne vmiešame zmes múky, kakaa a prášku do pečiva. Vylejeme na plech vystlatý papierom na pečenie (ja ho vždy ešte potriem tukom a zľahka posypem hrubou múkou) a pečieme pri 170˚C max.13min. Upečený korpus zrolujeme a zabalíme do vlhkej utierky. Vychladnutú roládu rozbalíme, potrieme plnkou, posypeme nahusto čučoriedkami a zrolujeme. Dáme stuhnúť do chladničky. Nakoniec polejeme čokoládovou polevou alebo nahusto posypeme kakaovým práškom. Receptík na plnku som si požičala od Mata406, za čo Maťke veeeľmi ďakujem :-))). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) KOMENTÁRE (39) posledné: 26.8.2010, 12:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na 1.sv.prijímaniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na želanie - len jednoduchá, jemnučká, nie prepchatá... tak dúfam, že to vyšlo a tortička sa páčila... :-))). POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 7.6.2010, 0:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vynikajúci REBARBOROVO-tvarohový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 100g masla, 100g kryšt.cukru, 130g polohr.múky, 2 vajcia, 1 ČL prášku do pečiva. Tvarohová plnka: 275g hrudk.tvarohu, 100g kyslej smotany, 100g kryšt.cukru, 1 vajce, 1 vanilk.puding, 1 PL solamylu. Rebarborová plnka: 600g rebarbory, 2 vanilkové cukry, 1 PL kryšt.cukru. Posýpka: 30g kryšt.cukru, 70g stuhnutého masla, 100g polohr.múky. POSTUP PRÍPRAVY Na tento vynikajúci koláčik som našla inšpiráciu v časopise, kombinácia rebarbory a tvarohu je prosto úžasná... :-)). Suroviny na cesto zmiesime a rozotrieme na vymastený a pomúčený menší plech. Z vajíčka oddelíme bielok a ušľaháme dotuha so štipkou soli. Tvaroh vymiešame s ostatnými surovinami na tvarohovú plnku a nakoniec opatrne vmiešame sneh. Plnku rozotrieme na cesto. Rebarboru ošúpeme, umyjeme a pokrájame na maličké kúsky, zamiešame do nej cukor a navrstvíme na tvarohovú plnku. Nakoniec koláč posypeme mrveničkou z masla, cukru a múky. Upečieme pri 180˚C, cca 50min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (36) posledné: 20.6.2017, 11:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
BÁBIKA pre VladkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY A znova orechový korpus, čokoládová plnka, káva, jahodový džem... POSTUP PRÍPRAVY Bábika pre moju najmladšiu neterku k jej 4 rôčkom... :-))). Tortička dnes cestuje vlakom do Lipt. Mikuláša... bojím, bojím... ako... čo z nej ostane... či to prežije........ ale dúfam, že urobí veľkú radosť - je to PREKVAPENIEEEE... :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 21.5.2010, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KARAMELOVÉ srdiečko s výbornou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, karamelová plnka, marhuľový džem, káva, čokoládová poleva. POSTUP PRÍPRAVY Pre nás ku kávičke namiesto bábovky... :-))). Takže na želanie dopĺňam aj recept: Mramorový korpus: 4 vajcia, 130g kryšt.cukru (podľa chuti môže byť viac, my nemáme radi príliš sladké...), 200g polohr.múky, 3/4 dl oleja, 3/4 dl mlieka, 3/4 balíčka prášku do pečiva, 1 vanilk.cukor, 1 PL kakaa. Karamelová plnka: 80g kryšt.cukru upáliť na karamel, vyliať na alobal a vychladnuté rozdrviť tĺčikom na mäso. Nad parou vyšľahať 3 vajcia a 70g kryšt.cukru, postupne pridávať rozdrvený karamel a šľahať (stále nad parou) pokým sa úplne nerozpustí. Plnku nechať vychladnúť a potom do nej vmiešať 220g masla. Z 2 dl mlieka, 2 PL cukru a 1 karamelového pudingu uvariť krém a studený (resp. obe časti plnky by mali mať rovnakú teplotu, aby sa krém nezrazil...) vmiešať do vaječnej zmesi. Korpus bol rozrezaný na 4 časti, každá vrstva poliata silnou kávou, potretá plnkou, v strednej časti natretý ešte marhuľový džem a celá poliata čokoládovou polevou (čokoláda na varenie, 1 plátok Cery a 2-3 plátky Palmarínu). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (39) posledné: 30.1.2011, 10:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
TVAROHOVO-banánová pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 250g nízkotučného tvarohu (v kelímku), 1 šľahačková smotana, 1 kyslá smotana, 3 PL prášk.cukru, 80-100g masla, 1/2 dl mlieka, 3 zarovnané ČL práškovej želatíny, 200g maslových sušienok, 2 banány, 1 ČL instantnej kávy. POSTUP PRÍPRAVY Inšpiráciu na túto maškrtku mám od Evitchky ID 26145 a trochu som si ju dovolila vylepšiť :-)))..... no je to naozaj lahôdka... Ďakujem Evitchka za skvelý nápad :-)). Kekse si rozdrvíme, napr. v mikrot.sáčku tĺčikom na mäsko (keď zostanú hrudky nevadí, dokonca sa mi to tak páči viac...) a zalejeme roztopeným maslom - len toľko, aby sa hmota aspoň trošku spojila, v chladničke to potom pekne stuhne. Pripravenú keksíkovú drť vtlačíme do tortovej formy vystlanej potrav.fóliou a odložíme zatiaľ do chladničky. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha a zmiešame s tvarohom, kyslou smotanou a cukrom. Mlieko mierne zahrejeme a rozpustíme v ňom želatínu. Studené prilejeme k smotanovej hmote. Na keksíkovú drť poukladáme pozdĺžne rozkojené banány, zalejeme polovicou smotanovej zmesi a dáme na aspoň 20min. do chladničky. Kávu rozmiešame v 1 PL horúcej vody a len zľahka vmiešame do zvyšnej smotany - vznikne nám pekný mozaikový efekt, potom vylejeme na vychladnutú "tortičku" a dáme poriadne stuhnúť, najlepšie na noc. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (32) posledné: 7.8.2011, 19:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 190 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ďalšie >> |