končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
kare s tajomstvom:)POTREBNÉ PRÍSADY kare,hladkú múku,olej,soľ,cesnak,cibuľu,vajíčka uvarené na tvrdo,šunku a syr POSTUP PRÍPRAVY Spražíme cibuľku a cesnak na oleji,potom pridáme osolené,vyklepané a obalené v múke maso a opražíme s oboch strán.Poukladáme na pekáč a polejeme vypekom a dolejeme ešte trošku vody.Navrch dáme polovičku vajíčka,plátok šunky a plátok syra.Dáme zapiesť a podávame s ryžou a hranolkami.Veľmi chutné,odporúčam. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Ivana M. (Theanavi) ID 77586 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 7.12.2014, 10:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa, 1 menšia cibuľa,1 malá lyžička papriky mletej, 1 veľká lyžica kečupu, 1 malá lyžička horčice, 1 malá lyžička vegety, 2 bobkové listy, 1/2 lyžičky majoránu, soľ, korenie, 100 ml smotany(môže byť aj na varenie) 2 lyžice hladkej múky, olej POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku. Mäso narežeme na plátky (rezance) a popražíme. Prisypeme papriku podlejeme pohárom vody, pridáme kečup, horčicu, vegetu, bobkoví list, majorán, soľ, korenie podľa chuti. Podusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pripravíme si smotanu s hladkou múkou ktorou to zahustíme. Necháme povariť a odstavíme. Podávame s hranolkami, zemiačikmi. Ja som robila farebnú tarhoňu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 17.4.2016, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená bravčová panenka s plesnivým syrom a brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme: 500 g bravčová panenka, soľ, mčk, gril. korenie, plátky masla, brusnicový kompót /ja som mala rôsol/, 1 - 2 ks plesnivý syr /syr s bielou plesňou/ POSTUP PRÍPRAVY ...absolútna jednotka v našom jedálničku...podobný recept som videla na nejakej stránke už dávnejšie tak som si urobila svoju verziu a je to super OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 31.3.2013, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zavárané mäso na dovolenkuPOTREBNÉ PRÍSADY Idete na dovolenku, kde sa budete sami stravovať, alebo chcete so sebou vziať stravu špeciálne pre vaše dieťa v prípade, že bude mať problém sa adaptovať na miestnu stravu? Najjednoduchší spôsob je zavariť si mäso a na mieste dovolenky ho už len ohrejete a podávate. POSTUP PRÍPRAVY Na cibuľke uduste pokrájané mäso, zalejte vodou, pridajte červenú papriku, trochu soli (zaváraním sa zvýrazňuje chuť soli aj korenia, takže opatrne) a uduste do polomäkka. POZOR - nedáva sa múka na zahustenie ani nič iné, napr. zemiaky - to až potom priamo na mieste, keď budete fľaše otvárať a pripravovať. Ináč by sa mäso prekyslo. Mäso natlačte do fľaše, by tam bolo minimum vzduchu. Ideálne sú nízke široké poháre. Vrchnáky dajte do vriacej vody a vyvarte asi minútu. Poháre v rúre tiež. Alebo aspoň vypláchnite vriacou vodou a potom hlavne keď už je mäso dnu, tak úplne do sucha vyutierajte vrch fľaše, aby vrchnák dobre priľahol. Zatvoriť a sterilizovať (v pare, v rúre na plechu) hodinu, nechať 24 hodín vychladnúť a potom ešte aspoň na 20 minút znova vysterilizovať. Takto upravené mäso vydrží. Dvojitá sterilizácia by mala byť zárukou. Na mieste stačí ohriať, môže sa pridať trvanlivé mlieko, tavený syr a omáčka je hotová. Uvarte k tomu cestovinu prípadne ryžu vo vrecku… ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 12.7.2015, 10:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Prírodné rezne s ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5-1kg -podľa počtu osôb bravčové mäso(karé,stehno), hladká múka, olej, soľ, magi, kečup, voda, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY Nakrájam si rezne, trocha ich vyklepem, osolím.Z jednej strany vložím do múky.Na rozpálený olej dám tou omúčenou stranou, zprudka opečiem,z jednej a potom druhej strany, vyberiem a takto spravím všetky rezne.Do toho oleja dám potom nadrobno nakrájanú cibuľku,opražím a vložím rezne.Zalejem vodou a nechám podusiť,kým je mäso mäkké.Pridám magi a trocha kečupu. Podávam s ryžou.Sú svetovéééé!!!Vyskúšajte!Mňaaam! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) Lenka D. (ambrashop) ID 5027 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 12.1.2013, 18:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Minútky z bravčovej panenky so syrovou omáčkou a pečenými zemiakmi s pochúťkovou smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčová panenka-koľko potrebujete , soľ, korenie, olej*** na omáčku pre cca 4 osoby: olej , 2 lyžice hladkej múky , 2-3 dcl mlieka, soľ, strúhaný syr-Eidam, kľudne môže byť aj Niva, s ňou je to tiež výborné ***zemiaky-postup uvedený zvlášť v mojich receptoch POSTUP PRÍPRAVY Maminky aj nemaminky, vedzte, že hoci má toto jedlo dlllllllllhočizný názov, jeho príprava je rýchla. Najdlhšie sa snáď varí len tá bešamelová omáčka:o)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 28.12.2017, 22:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedinský guláš tety MARGITPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso (stehno, pliecko), 2 PL masti, 2 cibule, soľ, mleté čierne korenie, rasca, 1 ČL mletej červenej papriky, kyslá kapusta, 4-6 zrniek nového korenia, bobkový list, 2 strúčiky cesnaku, 250 ml sladkej smotany, 1 PL hladkej múky, 1-2 PL kečupu POSTUP PRÍPRAVY ... viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Jana F. (puco) ID 5669 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 12.4.2020, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Falošné španielske vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravcovych steakov, 4-5 natvrdo uvarenych vajicok, 7 vacsich kysl. uhoriek, asi 100g slaniny, 1 velka cibula, horcica, olej, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, rasca //// Priloha: ryza POSTUP PRÍPRAVY Dame si varit vajicka. Pripravime si ostatne prisady a pokrajame na male kocky- cibulu, slaninu, uhorky a potom aj uvarene vajicka. V hrnci si rozpalime olej a pridame slaninku, chvilu oprazime a pridame cibulu. Prazime dozlatova a pridame naklepane steaky. Prudko opecieme, potom podlejeme vodou, pridame uhorky, korenie, papriku a rascu, nesolime. Chvilu dusime, asi 15 minut, pridame horcicu a nakrajane vajicka. Dusime, kym maso nie je makke a dosolime, mozme pridat trochu vody z uhoriek. Ako priloha je perfektna ryza. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Ivana B. (brculka8) ID 173421 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 1.10.2014, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
VEĽKONOČNÁ BABAPOTREBNÉ PRÍSADY 10- 15 rožkov, 10 vajec, klobáska, údené uvarené mäsko, voda z uvarenej údeniny,soľ,korenie-čierne POSTUP PRÍPRAVY Rožky si nakrájame na kocočky,dáme do misy,pridáme surové vajcia, klobásku a mäsko tiež nakrájané na kocky a polejeme vodou z uvarenej údeninky,všetko spolu dobre premiešame ochutíme korením,soľou podľa vlastného uváženia a dáme do pekáča.Pečieme asi pol hodinku na 200°C Po vychladnutí nakrájame a konzumujeme s chreníkom. Mňam-dobrú chuť Týmto jedlom si kupačov kúpite ak zostane do pondelka :o) u nas sa to musí piecť 2x lebo chlapi toľko ,,koštuju" až to všetko zjedia ešte pred Veľkou nocou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Monika M. (Michalikova) ID 76425 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 23.4.2011, 14:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové pečené na cibuli a šampiňónochPOTREBNÉ PRÍSADY Cca 1 kg bravčovej krkovičky (pliecka, stehna) 3 väčšie cibule, 4-5 strúčikov cesnaku, korenie na pečené mäso (alebo grilovacie korenie), 250 g čerstvých šampiňónov, 2 dl piva, ½ l vody, strúhanka, plnotučná horčica, mletá rasca, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 31.1.2015, 11:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,80 ďalšie >> |