končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 991-1000) | << predošlé 1,.,95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
Hrad pre princeznú...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Spodok: piškóta, višňový džem, falošný karamelový "parižák"... Hrad: piškóta, jahodový džem, jogurtová plnka, jahody... Poťah a ozdoby: MMF... Váha: 5 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 28.6.2012, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Poschodová pre Sofiu...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 5 kg... POSTUP PRÍPRAVY Spodné poschodie: tvarohová plnka,pomarančový džem, pomarančový preliv... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 19.6.2012, 17:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hokejová...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškóta, višňový džem, falošný parížsky krém - karamelový, mramorový korpus, pomarančový džem, kráľovský čokoládový krém, mramorový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém - karamelový, piškóta...poťah MMf. POSTUP PRÍPRAVY váha 6 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 28.6.2012, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY poschodové srdce... POSTUP PRÍPRAVY 2 kg... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 17.6.2012, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Cupcakes ...POTREBNÉ PRÍSADY Do škôlky na MDD... MAFINKY S BIELOU ČOKOLÁDOU: 250 g hladkej múky, 2 ČL kypriaceho prášku, 1/2 ČL sódy, 150g nasekanej bielej čokolády, 100g opražených zomletých lieskových orieškov /dá sa nahradiť aj vlašskými orechmi/, 1 ČL vanilkovej esencie, 2 vajíčka, 275 ml cmaru /v Lidli podmáslí/, 60 g hnedého cukru /môže sa nahradiť aj bielym/, 75 g roztopeného masla...Zmiešame múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu a oriešky. Cmar, vajcia, cukor, esenciu a maslo vymiešame a vlejeme do múčnej zmesi. premiešame a nakoniec vmiešame bielu čokoládu. naplníme košíky na mafiny do 2/3 a pečieme na 200 stupňoch 12-15 minút. po vychladnutí zdobíme... POSTUP PRÍPRAVY MAFINKY S JOGURTOM: 120g masla izbovej teploty, 120g hnedého cukru /alebo bieleho/, štipka mletej škorice /ja som dala až 1/2 ČL a bolo v pohode/, 1 vajce, 250g hladkej múky, 80 g nasekanej horkej čokolády, 1/2 ČL sódy bikarbóny, štipka soli, 300 g bieleho jogurtu...Maslo s cukrom vymiešame do penista a zašľaháme vajce. Múku zmiešame s kypriacim práškom soľou, sódou bikarbónou a škoricou. Zmes vmiešame do vaječnej hmoty a premiešame, pridáme jogurt a miešame tak dlho, kým nevznikne hladké cesto. Nakoniec vmiešame čokoládu.Košíky na mafiny naplníme do 2/3 a pečieme na 180 stupňov si 15 minút. Upečené mafiny necháme vychladnúť a môžeme zdobiť. BANÁNOVý KRÉM: 500 ml banánového nektáru /dá sa kúpiť v Lidli/, 2 Zlaté klasy, 100g práškového cukru, 250g masla... časť nektára dáme variť, vo zvyšku rozmiešame Zlaté klasy a vlejeme do vriacej šťavy. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom dopenista a po častiach zašľaháme vychladnutý puding. Zdobíme mafinky cukrárskym vreckom... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2012, 17:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Macko k 1. rôčiku...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaový korpus, višňový džem, čokoládová plnka, višne, poťah MMF... POSTUP PRÍPRAVY váha 4,2 kg... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 4.6.2012, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Florida rezy...POTREBNÉ PRÍSADY Možno poznáte, možno nie - oplatí sa vyskúšať! KORPUS: 8 vajec, 8 PL polohrubej múky, 8 PL kryštálového cukru, 1/2 balíčka kypriaceho prášku PLNKA: 700ml mlieka, 2 Zlaté klasy, 2 PL polohrubej múky, 1 vanilínový cukor, 250g, Hery, 100g práškového cukru, marhuľový lekvár, 1 broskyňový kompót /7 dcl/ KARAMELOVÁ ŠĽAHAČKA: 4 PL kryštálového cukru, 300 ml mlieka, 2 balíčky šľahačky v prášku POSTUP PRÍPRAVY Upečieme korpus: Žľtka vyšľaháme s cukrom, sneh vyšľaháme dotuha, múku zmiešame s kypriacim práškom...do žĺtkovej peny zľahka nastriedačku vmiešame múku a sneh...hotové cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180 stupňov dozlata. Necháme vychladnúť, natrieme lekvárom a poukladáme odkvapkané broskyne nakrájané na mesiačiky. PLNKA: Časť mlieka s vanilínovým cukrom dáme variť, vo zvyšku mlieka rozmiešame Zlaté klasy a múku, potom vlejeme do vriaceho mlieka a varíme dohusta. Za občasného miešania necháme vychladnúť. Práškový cukor a Heru vyšľaháme a po častiach všľaháme vychladnutý puding. Plnku rozotrieme na pripravený korpus s broskyňami... ŠĽAHAČKA: Cukor upálime na karamel, zlejeme mliekom a necháme rozvariť a vychladnúť. Vmiešame práškové šľahačky a šľaháme na najvyššom stupni 4 - 5 minút. Potom rozotrieme na koláč a povrch pofŕkame karamelovým topingom alebo posypeme strúhanou čokoládou...Necháme dobre vychladiť a maškrtíme :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 16.2.2013, 20:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rezy Kinder Pingui...POTREBNÉ PRÍSADY Aj keď tu receptíky na takéto rezy sú, môj je trošku iný...:-) Potrebujeme: Korpus - 8 vajec, 200g kryštálového cukru, 6 Pl vlažnej vody, 80g rozpusteného masla, 300g hladkej múky, 1 kypriaci prášok, 1 ČL perníkového korenia, 40 g kakaa - všetko rozdeliť na polovicu a upiecť dva korpusy na papieri na pečenie /žĺtka vyšľahať s cukrom, pridať vodu, maslo a zľahka nastriedačku vmiešať múku zmiešanú s kypriacim práškom, perníkovým korením a kakaom, nakoniec vmiešať tuhý sneh.../ POSTUP PRÍPRAVY PLNKA: 8 Pl kryštálového cukru, 1 vanilínový cukor, 1 a 1/2 balíčka želatíny, 500 ml smotany na šľahanie, 300 ml smotany na varenie /pôvodne tam malo ísť až 800 ml smotany na šľahanie a to sa mi zdala riadna pecka, tak som si to takto nehradila a v pohode/, 375 ml mlieka. ČOKOLÁDOVÁ POLEVA: 250 g čokolády na varenie a 80 g Cery - rozpustiť. Suroviny na plnku rozdeliť na polovicu. Mlieko dať variť s oboma cukrami, aby sa rozpustili, želatínu namočiť v časti smotany na varenie, zvyšok smotany vmiešať k mlieku a keď trochu ochladne, vmiešať želatínu a nechať rozpustiť. Smotanu na šľahanie vyšľahať dotuha a potom zľahka vmiešať mliečnu zmes so želatínou. Jeden korpus dáme do hlbšieho plechu, natrieme prvú polovicu plnky, dáme nakrátko do chladničky /mne stačilo 15 minút a mám ju nastavenú na 3 stupeň/, keď zatuhne, vyliať polovicu mierne vychladnutej čokolády, znovu dať do chladničky. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 6.6.2012, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orchidee v črepníku...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na deň matiek... POSTUP PRÍPRAVY Táto bola pre svokričku - dostala ju už minulý týždň, pretože býva ďaleko...:-) \r\n\r\n\r\nPunčová tortička potiahnutá MMF, ozdoby Smartflex Flower, váha 1,3 kg. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (12) posledné: 14.5.2012, 15:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Elegantné srdiečko s pivonkami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6,8 kg... POSTUP PRÍPRAVY Piškóta, malinový džem, krém z bielej čokolády, maliny, orieškový korpus, malinový džem, karamelový krém, maliny, orieškový korpus, malinový džem, krém z bielej čokolády, maliny, piškóta... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (12) posledné: 9.5.2012, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 991-1000) | << predošlé 1,.,95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105,.,115 ďalšie >> |