končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ŽivánskaPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg mäsa (ja som dala 750g hovädzieho a 750g bravčového), 1,5 kg zemiaky, 100 g slaninka, 4 veľké cibule POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na plátky a nasolíme, najlepšie deň vopred. Na druhý deň si očistíme a na plátky nakrájame cibuľu a zemiaky. Zemiaky v mise osolíme a premiešame. Slaninku nakrajame na plátky. Do plecha dáme trochu oleja na spodok. A začneme ukladať. Slaninka, zemiaky, mäso, cibuľa... až dojdeme na koniec. Čo nám ostali zemiaky a cibuľu pozastrkujeme do plechu, ešte sa tam toho dá dosť dotlačiť. Pečieme zakryté dve hodinky. Ja to nechávam potom ešte v rúre, dnes to tam bolo ešte hodinku, kým sme išli obedovať. Ale po dvoch hodinách je to upečené, nemusíte nechávať odstáť. Dobrú chuť. Tak sa hladoši do toho na obed pustili, že som ani fotiť nestíhala... :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Michaela V. (misiatko33) ID 231495 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 23.7.2018, 19:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Famozne zavitky z bravcoveho maskaPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove stehno * paprikovu pomazanku * sunkovu salamu * eidam syr * kocku bujonu * 2dcl smotany na varenie * sol * bazalka * 1/2 KL solamylu * pre chut mozno pridat slaninku POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 24.1.2010, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborné mäsko:-)POTREBNÉ PRÍSADY cca 1 kg bravčové stehno príp. karé, ale môžu byť aj kuracie prsia, horčica, hlad. múka, sol, čierne korenie, ale ja dávam biele, lepšie sa vstrebáva v tele:-), vegeta, sójová ómačka, prípadne cesnak ale nemusí byť, no a potom ryža. POSTUP PRÍPRAVY takže mäsko si umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme(nie moc na tenko), potom si každý rezník osolím, okorením a potriem trochou horčice cca 1 čajová lyžička z oboch strán, v miske si rozmiešam múku s vegetou a v nej rezne obalím, na horúcom oleji sprudka osmažím, dám na pekáčik a ked sú všetky hotové podlejem trochou vody so sójovou omáčkou a dám do trúby zapiecť cca 30 min, môžte aj prikryť alobalom, aby nehoreli, no a k tomu som podávala ryžu, do ktorej dávam vegetu a cesnak je velmi chutná, prajem dobrú chuť:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 27.10.2012, 21:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SEGEDINSKY GULAS*****POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové pliecko,šľahačková smotana,polohrúba múka,červená paprika,mleté čierne korenie,bobkový list, voda,cukor,vegeta,olej,cesnak,rasca POSTUP PRÍPRAVY Bravčové pliecko pokrájame na kocky a prudko opečieme na širšej rajnici na oleji.Odtiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.Podlejeme vriacou vodou,pridáme bobkový list ,rascu a vegetu.Prikryté dusíme za občasného podlievania,kým nie je mäsko hotové.Pridáme kapustu (ja dávam pomer 1:1,5) aj s časťou šťavy a necháme dákych10-15 minút dusiť.Pridáme1-2 strúčiky cesnaku.V smotane(na toto množstvo stačí jedna) rozhabarkujeme múku a cez sitko vlejeme do kapusty.Pomiešame a ak je treba,dochutíme korením a cukrom. Ja dávam do kyslých jedál 33% SMOTANU,kyslá sa rada sekne a potom jedlo vyzerá ako 2krát prejdené traktom Podávame najlepšie s DOMACOU KNEDLOU. A ešte niečo:nedávam bôčik,lebo je mastný,ani stehno,lebo je suché OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 27.10.2013, 12:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pikantne prirodne reznePOTREBNÉ PRÍSADY 5-6 bravcovych reznov * 1 vacsia cibula,3 strucky cesnaku, chilli papricka (vacsia), 3 zavarane uhorky * sol, peps,sladka a stiplava paprika mleta, worchestrova omacka * 500 - 700 ml vyvaru (karpatsky) * muka na obalenie * priloha ryza POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 14.4.2012, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVÉ KEČUPOVÉ AZUPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäso, horčica, troška práškového cukru, kečup, mletá červená paprika, worcestrová omáčka, cibuľa, korenie, kari, trocha sladkej smotany. POSTUP PRÍPRAVY Rýchle a jednoduché jedlo. Môže sa samozrejme urobiť aj z kuracieho mäsa. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Katarína S. (kosatka29) ID 47087 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 18.2.2013, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
kare s tajomstvom:)POTREBNÉ PRÍSADY kare,hladkú múku,olej,soľ,cesnak,cibuľu,vajíčka uvarené na tvrdo,šunku a syr POSTUP PRÍPRAVY Spražíme cibuľku a cesnak na oleji,potom pridáme osolené,vyklepané a obalené v múke maso a opražíme s oboch strán.Poukladáme na pekáč a polejeme vypekom a dolejeme ešte trošku vody.Navrch dáme polovičku vajíčka,plátok šunky a plátok syra.Dáme zapiesť a podávame s ryžou a hranolkami.Veľmi chutné,odporúčam. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Ivana M. (Theanavi) ID 77586 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 7.12.2014, 10:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa, 1 menšia cibuľa,1 malá lyžička papriky mletej, 1 veľká lyžica kečupu, 1 malá lyžička horčice, 1 malá lyžička vegety, 2 bobkové listy, 1/2 lyžičky majoránu, soľ, korenie, 100 ml smotany(môže byť aj na varenie) 2 lyžice hladkej múky, olej POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku. Mäso narežeme na plátky (rezance) a popražíme. Prisypeme papriku podlejeme pohárom vody, pridáme kečup, horčicu, vegetu, bobkoví list, majorán, soľ, korenie podľa chuti. Podusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pripravíme si smotanu s hladkou múkou ktorou to zahustíme. Necháme povariť a odstavíme. Podávame s hranolkami, zemiačikmi. Ja som robila farebnú tarhoňu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 17.4.2016, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená bravčová panenka s plesnivým syrom a brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme: 500 g bravčová panenka, soľ, mčk, gril. korenie, plátky masla, brusnicový kompót /ja som mala rôsol/, 1 - 2 ks plesnivý syr /syr s bielou plesňou/ POSTUP PRÍPRAVY ...absolútna jednotka v našom jedálničku...podobný recept som videla na nejakej stránke už dávnejšie tak som si urobila svoju verziu a je to super OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 31.3.2013, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zavárané mäso na dovolenkuPOTREBNÉ PRÍSADY Idete na dovolenku, kde sa budete sami stravovať, alebo chcete so sebou vziať stravu špeciálne pre vaše dieťa v prípade, že bude mať problém sa adaptovať na miestnu stravu? Najjednoduchší spôsob je zavariť si mäso a na mieste dovolenky ho už len ohrejete a podávate. POSTUP PRÍPRAVY Na cibuľke uduste pokrájané mäso, zalejte vodou, pridajte červenú papriku, trochu soli (zaváraním sa zvýrazňuje chuť soli aj korenia, takže opatrne) a uduste do polomäkka. POZOR - nedáva sa múka na zahustenie ani nič iné, napr. zemiaky - to až potom priamo na mieste, keď budete fľaše otvárať a pripravovať. Ináč by sa mäso prekyslo. Mäso natlačte do fľaše, by tam bolo minimum vzduchu. Ideálne sú nízke široké poháre. Vrchnáky dajte do vriacej vody a vyvarte asi minútu. Poháre v rúre tiež. Alebo aspoň vypláchnite vriacou vodou a potom hlavne keď už je mäso dnu, tak úplne do sucha vyutierajte vrch fľaše, aby vrchnák dobre priľahol. Zatvoriť a sterilizovať (v pare, v rúre na plechu) hodinu, nechať 24 hodín vychladnúť a potom ešte aspoň na 20 minút znova vysterilizovať. Takto upravené mäso vydrží. Dvojitá sterilizácia by mala byť zárukou. Na mieste stačí ohriať, môže sa pridať trvanlivé mlieko, tavený syr a omáčka je hotová. Uvarte k tomu cestovinu prípadne ryžu vo vrecku… ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 12.7.2015, 10:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,72 ďalšie >> |