končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,17 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso na ihlePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g kuracích prs, ihly, 1 strúčik cesnaku, 7 PL oleja, 3 PL citrónovej šťavy, 1 KL karí korenia, 1 veľká mrkva, 1 červená, 1 zelená paprika, 2 malé cibule, 12 tenkých plátkov prerastenej slaniny.\\r\\n\\r\\nOMÁČKA: 1 jablko, 1 PL citrónovej šťavy, 1 KL karí korenia, 125 ml mäsového vývaru, 1 KL medu, 2 PL sladkej smotany POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na 12 kociek. Cesnak prelisujeme do misy pridáme 4 PL oleja, citrónovú šťavu, karí korenie a dobre premiešame. Mäso vložíme do marinády a necháme stáť asi hodinu. Očistenú mrkvu nakrájame na šikmé plátky, ktoré povaríme v slanej vode asi 3 minútky. Papriku nakrájame na kúsky, cibuľu olúpme a rozkrájame na 8 dielov. Kuracie mäso vyberieme z marinády a necháme odkvapkať. Každý kus mäsa zabalíme do plátka slaniny. Na ihly napichneme 3 závitky, striedavo ich prekladáme zeleninou tak, aby bola na začiatku i na konci ihly. Osolíme , okoreníme a opekáme 8-10 min. za občasného obracania. Počas opekania potierame marinádou.\\r\\n\\r\\nOMÁČKA:\\r\\n do výpeku z mäsa pridáme citrónovú šťavu, 125 ml vývaru, nakrájame alebo nastrúhané jablko, ktoré rozvaríme v omáčke. Ochutíme medom a karí korením. Zjemníme 2 PL smotany. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Medové závitkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g kuracích pŕs, 1 PL medu, 3 PL plnotučnej horčice, 200 ml šľahačkovej smotany, mleté biele korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si očistíme a nakrájame na rezne, ktoré zľahka naklepeme, okoreníme korením a zvinieme. Závitky spevníme špáradlom na na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista opečieme. Potom prikryjeme a krátko dusíme. Hotové závitky vyberieme a uložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme lyžičku medu a 3 PL plnotučnej horčice ( ja dávam 1,5 plnotučnej a 1,5 kremžskej ). Dobre vymiešame aby sa suroviny spojili. Pomaly primiešame smotanu a omáčku privedieme do varu. Do hotovej omáčky vložíme závitky a ešte prehrejme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
pečená kačica delikatesna pochútka pre mlsné jazýčky, zaručený úspechPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mrazená al. chladená kačica , tymián, sol, 3 ks hrusky , červené víno, zeleninový bujón, mletá škorica, červená kapusta sladká sterelizovaná - ja osoben kupujem v LIDL je perfektná, knedlík, kryšt. cukor, kmín, knedlík, POSTUP PRÍPRAVY kačicu riadne umyjeme , povytrhávame prípadné chlpky , riadne nasolíme zvonká aj zvútra, očistíme si hrušky odjadríime , odstránime šupky a rozkrájeme na trtinky , kačicu zvnútra tiež povytierame mletou škoricou a tymiánom a vložíme tie nakrájané hrušky do vnútra, zašijeme pevnejšou niťou -kačicu, potomzoberieme vidličku a kožu natiahneme a popicháme - urobíme dierky aby vytiekol pri pečení tuk, po celej koži, nebojte sa toho poprepichovať kožku, tuk je výborný vo výpeku potom . no ked toto máme do pekáča na kačicu tažký oválny hrniec s pokrievkou vložíme tam našu kačicu , ktorá je aj zvrchu potretá ty mianom a škoricou a samozrejme solou . v 1/2 litra prevarenej vody rozmiesame 1 kocku zeleninového bujóna ktorým podlejeme kačicu, dalej tam hned velejeme 3 dcl. červeného vínka , odokryté dáme do rúry piect na pol hodinu , podlievame asi tak 2 krát., potom opatrne po pol hodine priložíme pokrievku a pečieme 1 hodinu, zo 3 krát poliať vrch kačky výpekom a po pol hodine kačicu obrátit , toto sme piekli 1 1/2 , a potom znova odokryt a piet otvorené ešte tak 1/ 2 hodinu až hodinu , pribežne polievať výpekom , budete vidiet , že sa masko oddeluje od kosti a potom už je kačica upečená , mnamky , \r\nmedzi tým si urobíme kausticku ja robím z tej kapusty LIDL 2 flaše , kapustu ocedím , štavu pozor nechávame si, očistíme trosku cibulky , jemne speníme , opečeime do ružovo zlata pridáme kapusticku ,trosku rasce ,asi tak 2 čajové lyžičky kryštal. cukru zamiešame do kapusty trochu to skaramelizuje , stuhne , nebojte pohoda, prídame tú štavičku z kapusty a dusíme do mäkka tak do necelých 20 mn je hotová , no a možeme servírovat s knedlíkom , kapustičku potom polejte výpekom , je to delikatesa , výborné, moj manžel by len to jedol ...., kačicu upečenu osobne porucujem tak , že vyberiem z pekáca na drevené pláto a rozrežem na 4 časti ide to ľahko až sa rozpadáva a vtedy je kačica upečená na obrovskú 1 ! vyskúšajte recpet od našej milovanej krsnej Zuzky našej najmladšej dcérenky . \r\nMäsko je nasladkasté takže nezabudnite servírovať k tomu vínko červené ..\r\ndobrú chut \r\nu mna to piekla naša krsná , pokukala som , potom o týžden či dva som to piekla sama a mala som úspech .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) marketa g. (alexanat) ID 119697 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.9.2011, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura pod perinouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na veľký plech potrebujeme: kuracie prsia – rezne, staršie rožky (asi 8 ks), 4 vajcia, mlieko (asi 5dl), rôzne koreniny (čierne, Divina, grilovacie korenie, hubové korenie...podľa chuti), cibuľa, majoránka, soľ, olej. POSTUP PRÍPRAVY Mäso osolíme a okoreníme podľa chuti, rozložíme na olejom pomazaný plech. Pripravíme si plnku. Vyšľaháme sneh z bielkov, pridáme v mlieku namočené nakrájané rožky, nadrobno nakrájanú cibuľku, zamiešame do toho žĺtka, okoreníme podľa chuti, dosolíme, pridáme majoránku a túto zmes natrieme na mäso. Šup do vyhriatej rúry a upečieme do chrumkava. Podávame s uhorkovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Slávka D. (SlavkaPupavka) ID 146435 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.1.2011, 16:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie soté v zeleninovo-syrovej omáčke (podľa Mirky M. (Myrca) ID 22115)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * kuracie prsia * mletá červená paprika * mleté čierne korenie * provensálske bylinky * cesnak * horčica * kečup * hrášok a kukurica * tavený syr v črievku POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15559 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Plnený baklažán s kuracím mäsomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptik podla - Andrea P. (panda1977) ID 115385 POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.6.2010, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie špízy v marináde so zeleninouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Túto výbornú delikatesu ukuchtil môj manžel******************************************************************* ***** kuracie prsíčka alebo iný druh kuracieho mäska, prerastaná mäsová slaninka, cesnak, olej, citrón, kari, mrkva, soľ*** dva druhy mäsitej papriky, cibuľa, soľ, čierne korenie************************************* Ako príloha môže byť papriková omáčka alebo omáčka z jabĺk na kari *************************************** a samozrejme kovové ihly, podávame s ryžou alebo zemiakmi OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Želka G. (dzaja26) ID 80145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 24.1.2011, 13:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Cestovinovy salatik od Melanky (ID 130989) a kuracie prsia z mojich receptovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka L. (Rea666) ID 132298 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.6.2010, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vynikajuce kurča podla alije k. (alka36)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ***1 kurca alebo stehna***3 P.L. hladkej muky***1 K.L. vegety***1 K.L. soli***1 K.L. cervenej papriky***cierne korenie***strucik cesnaku***stipka kari***1 slahackova smotana***100g eidamu***cibulka POSTUP PRÍPRAVY je užastne treba vyskušat :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.8.2010, 12:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vyprážané kuracie prsia, obalené v rozdrvených kukuričných lupienkochPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Vyprážané kuracie prsia, obalené v rozdrvených kukuričných lupienkoch..je naozaj perfektne nedelne menu !!!! -potrebujeme kuracie prsia (vykostene a bez koze ) -soľ,vegeta , vajíčka -olej na vyprazanie -kukuričné lupienky POSTUP PRÍPRAVY Najprv si masko umyjeme,osušíme,vyklepeme , prerežeme na 1/2 osolíme .. * pripravíme si misku- do nej si dáme vajíčka .(ziadne mlieko ) vegetu ....(podla chuti si mozte dat aj neake koreniny) *do druhej misky si dame kukuricne lupienky- *kukuričné lupienky nasypeme do plastového vrecúška a valčekom ich rozdrvíme a začíname masko obalíme vo vajíčku a potom v kukuričných lupienkoch.. ZIADNA MUKA ,ANI STRUHANKA !!!!!!! *Vyprážame na rozpálenom oleji * Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Klaudi L. (sirotkaa1-oriflame) ID 15237 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 22.10.2013, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,17 ďalšie >> |