končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
Trojfarebný tvarohový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 3 vajcia, 2 dl oleja, 2 dl práškového cukru, 2 dl mlieka, 2,5 dl polohrubej múky, 2 PL kakaa, 1 prášok do pečiva PLNKA: 500 g tvarohu, 250 g masla, 2 vanilky, 6 PL práškového cukru\ POLEVA: 2 zlaté klasy, 8 dl vody, 2 balíčky tangu, 7 PL kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme žĺtka a postupne vmiešavame múku s práškom do pečiva, mlieko, olej a nakoniec kakao. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu pri 180 stupňoch. PLNKA: rozmixovaný tvaroh zmiešame so zmäknutým maslom, a cukrom. Roztrieme na vychladnutý korpus POLEVA: Do polovice vody dáme zlatý klas a rozmiešame, druhú polovicu dáme variť s cukrom - uvaríme ako puding. Keď bude hmota hustá pridáme tangy a ešte chvíľu povaríme. Necháme takmer úplne vychladnúť a polejeme koláč. Pod polevu môžeme dať aj mandarínky. Je dobré ho nechať aspoň cez noc stuhnúť v chladničke. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Martina J. (martina.j) ID 201433 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 3.8.2012, 17:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Guľky a la SnickersPOTREBNÉ PRÍSADY MEDOVÉ PLÁTY - 250g hladkej múky, 75g cukru kryštál, 1 PL medu, 1/2 KL sódy bikarbóny, 1 vajce, 25g masla, 2,5 PL mlieka+ 1 salko karamelové, 125g masla, 2 - 3 PL medu, 100g arašidov, na obalenie zmes orechov (arašidy + vlašské) cca 200g, košíčky POSTUP PRÍPRAVY Variácia na guľky Marlenka, stačilo zmeniť orechy, upiecť pláty a nová chuť je na svete. POSTUP v obrázkoch: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (31) posledné: 30.12.2013, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Čučoriedkové taštičky z toustovačaPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, čučoriedky, toustovač POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (64) posledné: 5.9.2014, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kávové zrná s marcipánomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík piškót (240g ) väčší, 80 g roztopeného masla alebo margarínu , 5 lyžeíc mletých orechov, 4 lyžice práškového cukru, 3 lyžice tuhej kávy-kvapaliny, 1 KL najemno zomletej zrnkovej kávy,rum podľa potreby, cca 150g-200g pravého marcipánu*** na polevu: várová čokoláda, cera POSTUP PRÍPRAVY Aj tu som sa inšpirovala z MMB akurát som použila pravý marcipán a svoj recept na kávové zrná OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 15.12.2010, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
ŠpicePOTREBNÉ PRÍSADY 1piškoty guľaté veľké-najlepšie sú Tesco piškoty 1palmarín 15dkg práškového cukru 3lyžice kakaa 2,5dcl mlieka 1zlatý klas 1dcl vaječný koňak 1šľahačka v prášku 1dcl mlieka-ak sa vám zdá koňak silný môžete dať mlieka aj viac podľa chuti 2čokolády 1cera POSTUP PRÍPRAVY Piškóty si poukladáme na tácku.Z mlieka a pudingu si spravíme hustý puding,ktorý miešame aby sme nemali hrčky.Palmarín a cukor rozmiešame a po trochách pridávame vychladnutý puding nakoniec dáme kakao. Koňak dáme do vyššej nádoby mixérom šľaháme a pomaly pridávame šľahačku a mlieko.Vyšľahaný krém striekame pomocou špičky na piškoty.Takto pripravené dáme stuhnúť do chladničky.Rozriedený koňak nalievame pomocou lievika do nastriekaných a dobre stuhnutých špicov zasa dáme stuhnúť.Nakoniec špice uzavrieme klasickou špičkou na zdobenie zasa dáme stuhnúť-najlepšie do druhého dňa.Čokoládu si rozriedime s cerou a špice namáčame. DOBRÚ CHUŤ VÁM ŽELÁ MAŤA OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Martina C. (natallim1) ID 89376 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (36) posledné: 26.3.2013, 8:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Punčové guličkyPOTREBNÉ PRÍSADY 200g piškótov, 4 PL punču alebo rumu, 130g masla, 50g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1PL tekutého medu, 3PL kakaa, 2PL pomarančovej šťavy, 1PL jemne nasrúhanej pomarančovej kôry, nahrubo pomleté (posekané) vlašské orechy alebo lieskové oriešky POSTUP PRÍPRAVY Sú fakt výborné OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 6.4.2012, 21:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
TVAROHOVý ZáKUSOKPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie listkoveho cesta 1 vanilkový cukor 500ml mlieka 5 vajec 150g praškoveho cukru 2 zlaté klasy 500g jemneho tvarohu 150g praškoveho cukru POSTUP PRÍPRAVY 1.Listkove cesto rozvalkame a prenesieme na plech. 2.Do mixera dame žltky,150g praškoveho cukru,vanilkový cukor a všetko dobre rozmixujeme.Do rozmixovanej zmesi postupne pridavame mlieko a tvaroh.Nakoniec postupne prisypeme obidva zlate klasy,dobre premixujeme a hmotu vylejeme na listkove cesto.Dame zapiect na 15 minut do vyhriatej rury do polotuha pri teplote 180 stupnov . 3.Medzitym vyšlahame tuhý sneh z bielkov a 150 g praškoveho cukru.Natrieme ho na cesto a dopečieme pri 150 stupnoch C,pokial sneh nezozlatne . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Andrea P. (bambulka6959) ID 89 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 25.10.2009, 14:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
GAŠTANOVÉ GUĽOČKYPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: ½ kg gaštanového pyré (2 kocky), 150 g detských piškót, 150 g práškového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, 125 g masla, 1 balíček olúpaných mandlí na ozdobenie, pár kvapiek rumu, Poleva: 100 g čokolády, 40 g stuženého tuku, 1 PL oleja POSTUP PRÍPRAVY Postup: Gaštanové pyré zmiešajte s pomletými detskými piškótami a maslom. Pridajte práškový a vanilkový cukor. Hmotu odložte do chladu asi na 2 hodiny. Rukami tvarujte guľôčky s priemerom asi 2,5 cm a ukladajte na mastný papier na pečenie. Pripravenou polevou oblievajte každú guľôčku tak, že malou lyžičkou nalejte polevu zvrchu, aby nerovnomerne stekala. Spodná časť ostane bez polevy. Na vrch každej guľôčky vložte olúpanú mandľu. Servírujte v malých papierových košíčkoch. MALÝCH GUĽôČOK SME TENTO ROK NAROBILI 58 KUSOV! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Jana L. (jani55) ID 3214 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 16.2.2010, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Zmrzlinky plnené salkom a mandľamiPOTREBNÉ PRÍSADY kornútky (podľa receptu u mňa v albume), 1 plechovka salka (prevareného 3hodiny)-mala som salko z Lidl v červenom obale, trocha cukru cca 100-150g práškového, 150g masla alebo margarínu, nasekané orechy alebo toľko ks mandlí, koľko máme kornútkov POSTUP PRÍPRAVY Toto je jedna z možností ako naplniť kornútky ,ktoré už mám ušuľkané od Vianoc:o))) DIEVČATÁ !!!!!!!!!!!!!!! UPRAVILA SOM RECEPT OHĽ. MARGARÍNU .Pôvodne bolo písaných do plnky 200g masla alebo margarínu, ale keďže už dvom Vám to nedržalo dobrý tvar, tak ho upravujem. Dajte radšej 150g a potom uvidíte, či tvar drží. Už by mal určite. Ja osobne dávam margarín, aj keď maslo je samozrejme maslo, ale to mi tvar pri tejto plnke nedrží nikdy. Topí sa hneď ako sa dostane na vzduch:o)))) Tak dúfam, že už sa podaria.L OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (47) posledné: 14.12.2012, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Cookies s arasidovym maslom a cokoladouPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 pohara masla prip. margarinu, 1/2 pohara arasidoveho masla, 1 pohar hnedeho cukru, 1/2 pohara bieleho cukru (jemny krystal), 2 vajicka, 2 CL medu, 2 PL mlieka (prip. vody), vanilkovej esencie, 2 1/2 pohara hladkej muky, 1 CL sody bicarbony, 1-2 pohare nasekanej cokolady (1 pohar= 250 ml) POSTUP PRÍPRAVY kuk nizsie.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 20.10.2017, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,187 ďalšie >> |