. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SLADKÉ JEDLÁ

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 176 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,18 ďalšie >>

SLADKÉ JEDLÁ

NEKYSNUTÉ BUCHTY


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg hladkej múky, 2dl oleja, 7dl vlažného mlieka, 1 droždie, 1prášok do pečiva, 1 PL soli, 7PL cukru, 1 vanielkový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravíme si kvások z trochy mlieka, droždia a 1PL cukru. Do misy dáme múku a ostatné prísady.... ked je kvások nakysnutý, pridáme aj ten.... zamiesime cesto...
ja zvyknem robiť rožky, ktoré plním marmeládou, alebo makom... náplň môžete použiť akúkolvek... poukladáme na plech a ponatierame olejom. pečieme v rúre do zlata :-)
toto cesto sa dá použiť na milion spôsobov. keď dáte menej cukru, dá sa plniť šunkou a syrom a sú z toho super pizza rožky...
dobru chuť :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Lucia T. (lucia187) ID 171183 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.7.2013, 21:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

*Sisky podla Nikolety*


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5130&user=15868

POSTUP PRÍPRAVY

prudko jedle, vonave, nadychane, presne take ako slubuje sikulka Niki :)) dakujem za recept, vrelo odporucam vyskusat!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.3.2009, 18:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

DO ŠKôLKY


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Nachystala som malého do škôlky máme už päť rokov

POSTUP PRÍPRAVY

dúfam že sa deťom bude páčiť a hlavne chutiť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Beatrica S. (betsy) ID 18050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.4.2009, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

PALACINKOVá TORTA


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

palacinky,nuttela,šlahačka,banány

POSTUP PRÍPRAVY

Napečieme klasické palacinky a už len fantázia vid obr.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Beatrica S. (betsy) ID 18050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.6.2010, 12:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Fantastické jablkové rezy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: cca720g hl. múky, 400g masla, 4 vajcia, 4PL octu, štipka soli, Plnka: 1,2kg postrúhaných jabĺk, 300g kryš. cukru, 2PL masla, 2 vrecká škoricového a 2 vrecká vanilkového cukru, 160g pomletých orechov, kto má rád môže pridať aj 60g hrozienok

POSTUP PRÍPRAVY

z múky, vajec, masla, octu a soli vypracujeme hladké cesto, ktoré rozdelíme na polovice. Jednu časť rozvaľkáme na plech s papierom na peč. na to dáme plnku a prykrijeme druhou časťou cesta a popicháme vidličkou. PLNKU si pripravíme tak, že postrúhané jablká ochutíme cukrom a podusíme na masle. Odstavíme z ohňa a pridáme vanilkový a škoricový cukor. Do vychladnutej masy pridáme ešte pomleté orechy a kto má rád aj hrozienka.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Renata J. (zara343) ID 61637 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.9.2009, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Orechovy zavin


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Aj orechovy zavin moze vyzerat trochu inak :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2010, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

lievance z celozrnnej a pohánkovej múky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

150g celozrnnej múky, 150 g pohánkovej múky, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, 1 hrnček mlieka, 1 vanilkový cukor, 1 PL práškového cukru, 1 ČL sódy bikarbóny,

POSTUP PRÍPRAVY

Najskôr zmiešame smotanu, jogurt, žĺtka, cukor, van. cukor, mlieko a postupne vmiešame obe múky spolu so sódou bikarbónou. Hmota by mala byť podobnej konzistencie ako piškótové cesto, ak sa vám zdá hustá treba pridať trošku mlieka. Nakoniec vyšľaháme bielka a opatrne vmiešame do hotovej zmesi a potom už len šup na panvicu.
Ja som k lievancom urobila ešte čučoriedkovú omáčku podľa Lucia H. (gupka) ID 9968
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5474
je vážne božská :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Zuzana N. (zuzanaTT) ID 14989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.2.2010, 9:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

dietna baklava [alebo strudla]


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

6 ryzovych papierov,1 vajecny bielok,extrakt zo Stevie,citronova stava.......PLNKA>2 jablka, 100g varenych gastanov,50g vlasskych orechov,skorica a pernikove korenie

POSTUP PRÍPRAVY

VHODNA AJ PRE CELIATIKOV...je to velmi sladke netreba tam davat cukor......jablka posypat skoricou a upiect so makka[ja ich krajam na kolieska a peciem v toustovaci ]........gastany,orechy,pecene jablka a pernikove korenie rozmixovat ponornym mixerom na kasu...................bielko s citronovoou stavou a steviou uslahat na sneh........prichystat si papier na pecenie.......zobrat jeden ryzovy papier a 5 sekund s nim prebiehat pod teplou tecucou vodou!..polozit na peciaaci papier a potriet rozslahanym bielkom......zobrat druhy ryzovy papier,zase 5 sekund pod tecucou vodou a polozit vedla toho prveho,samozrejme tak aby sa spoje par centimetrov prekryvali,opat potret bielkom......treti zvlhnuty papier zase tak isto prelozit vedla toh druheho a potret bielkom.....zvysne tri papiere takym istym sposobom ukladame na tie prve tri-aby nam vznikly dve vrstvy [z jednej sa to trha].....do stredu potom rozotrieme plnku...bocne konce zahneme smerom dnu......a pomocou papiera na pecenie opatrne rolovat ako zavin.......zrolovany potriet na pporchu aj po bokoch bieelkom[´cesticko´ je potomjpo upeceni pevnejse a aj lahsie krajatelne]................dat piect do rury asi na pol hodinu pri 180stupnoch....................POZOR! treba to nechat dokonale schladnut...najlepsie aj cez noc v chladnicke,inak sa to cele rozpadne.........ale po noci v chladnicke sa to na druhy den odliepa z papiera a aj kraja ovela lahsie =]

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 121205 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 21.3.2010, 19:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Gaštanová torta nepečená


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 Esíčka * maslo cca 200g * 2 gaštanové pyré (2x250g) * 2 smotany na šľahanie * SmetaFix * lekvár * čokoláda na ozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Recept z mailu.
Esíčka rozdrvíme, pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme. Natlačíme do tortovej formy, navrch natrieme lekvár. Zmrznuté gaštanové pyré nahrubo nastrúhame, natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom pri krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (nesladíme ich) a dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Ozdobíme strúhanou čokoládou. Zachladíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Iwka Š. (iwka151) ID 42822 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.12.2010, 23:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

°°°°°°Naša krásná vianočka °°°°°°


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Martina F. (Falkona) ID 9152 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.4.2010, 22:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 176 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,18 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu