. .. .. .. .. .. .
. .

dietna baklava [alebo strudla] - RECEPT 23981

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 121205 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


dietna baklava [alebo strudla]


[ recept č. 23981 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


dietna baklava [alebo strudla]


POTREBNÉ PRÍSADY

6 ryzovych papierov,1 vajecny bielok,extrakt zo Stevie,citronova stava.......PLNKA>2 jablka, 100g varenych gastanov,50g vlasskych orechov,skorica a pernikove korenie

POSTUP PRÍPRAVY

VHODNA AJ PRE CELIATIKOV...je to velmi sladke netreba tam davat cukor......jablka posypat skoricou a upiect so makka[ja ich krajam na kolieska a peciem v toustovaci ]........gastany,orechy,pecene jablka a pernikove korenie rozmixovat ponornym mixerom na kasu...................bielko s citronovoou stavou a steviou uslahat na sneh........prichystat si papier na pecenie.......zobrat jeden ryzovy papier a 5 sekund s nim prebiehat pod teplou tecucou vodou!..polozit na peciaaci papier a potriet rozslahanym bielkom......zobrat druhy ryzovy papier,zase 5 sekund pod tecucou vodou a polozit vedla toho prveho,samozrejme tak aby sa spoje par centimetrov prekryvali,opat potret bielkom......treti zvlhnuty papier zase tak isto prelozit vedla toh druheho a potret bielkom.....zvysne tri papiere takym istym sposobom ukladame na tie prve tri-aby nam vznikly dve vrstvy [z jednej sa to trha].....do stredu potom rozotrieme plnku...bocne konce zahneme smerom dnu......a pomocou papiera na pecenie opatrne rolovat ako zavin.......zrolovany potriet na pporchu aj po bokoch bieelkom[´cesticko´ je potomjpo upeceni pevnejse a aj lahsie krajatelne]................dat piect do rury asi na pol hodinu pri 180stupnoch....................POZOR! treba to nechat dokonale schladnut...najlepsie aj cez noc v chladnicke,inak sa to cele rozpadne.........ale po noci v chladnicke sa to na druhy den odliepa z papiera a aj kraja ovela lahsie =]

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

nakrajane...
pecieme...
takto by mali vyzerat upecne...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Súdok vínka II | dietna baklava [alebo strudla] | Pat a Mat v zime >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (19.3.2010, 18:38)
:-)Martinka prosim ta co je to ta stevia? *-)
ODPOVEDAŤ
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 121205 (21.3.2010, 19:32)
http://zelenycukor.sk/infusions/twb_shopping_cart/index.php?p=productsMore&iProduct=107 (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu