
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Vysmazany syr bez smazeniaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Vynikajuci receptik od Martinky ID 9033 POSTUP PRÍPRAVY veľmi rýchly a jednoduchý :-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Cícerový gulášik :-)POTREBNÉ PRÍSADY vopred namočený cícer cca 200g, jedna veľká cibuľa nakrájaná na drobno, 3 zemiaky, olej, soľ, mleté čierne korenie, horčica, kečup, mletá červená paprika, voda. POSTUP PRÍPRAVY Ako prvé si dáme na olej opražiť cibuľku. Pridáme cícer, krátko opražíme. Okoreníme, poprášime mletou paprikou, dáme 1 PL horčice, 1PL kečupu premiešame a zalejeme vodou. Varíme (cca 40min), keď je cícer skoro uvarený, tak pridáme na kocky nakrajáne zemiaky. Dovaríme podľa chuti ešte osolíme alebo okoreníme a podávame, dobrú chuť :-). Extra tip: Chuť možeme vylepšiť pridaním majoránky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 3.11.2014, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Zapekaný baklažán s mozzarelou a paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Jeden baklažán, mozzarela, 2 paradajky, cesnak, olivový olej, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Baklažán si nakrájame na hrubšie kolieska, osolíme ho a necháme odpočívať. Medzitým si nakrájame na plátky paradajky, mozzarelu, očistíme a pretlačíme cesnak, ktorý zmiešame s olivovým olejom. Asi tak cca po 30 minutách utrieme z baklažánu vodu a ponatierame ho zmesou cesnaku a olivového oleja. Začneme vrstviť - ukladáme na seba plátok baklažánu, paradajky a mozzarely. Nakoniec všetko okoreníme, pokvapkáme ešte trošku olejom a dáme zapiecť. Zapekáme cca 25min pri 230°C. Dobrú chuť. Extra tip: Keď je sezóna čerstvých byliniek je výborná k baklažánu ne tento sposob čerstvá bazalka :-). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 4.7.2011, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |