
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() zemiakové lokšePOTREBNÉ PRÍSADY - uverené zemiaky - soľ - hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Postup prípravy pri fotkách OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.5.2013, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() LangošePOTREBNÉ PRÍSADY - 500 g hladkej múky - 250 ml mlieka - 1/2 kyslej smotany - 1 kávová lyžička sódy bicarbóny - 1/2 kocky droždia - soľ / treba ju podľa chuti pridať do múky do cesta/ - na dochutenie kečup, smotanu, cesnak, syr POSTUP PRÍPRAVY Do mlieka si dáme vykysnúť kvások, ktorý primiešame do ostatných surovín a spracujeme vláčne cesto. Cesto dáme do nádoby a vložíme ho na 4 hodiny do chladničky. Po tomto čase na rozpálenom oleji upečieme do zlatista z obidvoch strán chrumkavé langoše. Nakoľko tam nie sú vajcia, cesto vydrží v chladničke aj 4 dni, vždy si odoberieme len toľko, koľko langošov chceme robiť. Ja langoše naťahujem rukami od prostriedku cesta ku okrajom. Sú výborné, treba vyskúšať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 29.1.2015, 14:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |