
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Brokolicové kroketyPOTREBNÉ PRÍSADY (na 6 porcií): 500 g brokolice, 200 až 250 g syra s modrou plesňou, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY 1. Uvarenú brokolicu roztlačíme vidličkou a premiešame so strúhaným syrom a s vajciami. Zmes zahustíme strúhankou. Aby vynikla chuť základných surovín, nesolíme a nekoreníme. 2. Zmes necháme chvíľu postáť, potom z nej tvarujeme krokety, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame. 3. Brokolicové krokety podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zeleninový pekáč s ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY 350 g ryže, 500 ml zeleninového vývaru, 2 cibule, 2 papriky, 300 g kukurice, 2 strúčiky cesnaku, 200 g tvrdého syra • 500 ml mlieka, 4 vajcia, 3 paradajky, mleté čierne korene, olej, soľ POSTUP PRÍPRAVY Ryžu dobre prepláchneme, zalejeme vriacim vývarom a necháme 15 minút stáť. Cibuľu a papriku nakrájame na kolieska a krátko opečieme na horúcom oleji, osolíme a dusíme domäkka. Pridáme kukuricu, prelisovaný cesnak, korenie a krátko dusíme. Do vymasteného pekáča rozdelíme opečenú zeleninu, pridáme ryžu a zasypeme strúhaným syrom. Všetko zalejeme vajcami rozmiešanými s mliekom a povrch obložíme plátkami paradajok. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Hermelínové balíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g lístkového cesta, 4 syry s bielou plesňou (po 100 g), 1 PL kečupu, hladká múka, čerstvé bylinky, 1 žĺtok, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na tenký plát štvorcového tvaru a rozrežeme ho na 4 rovnaké diely. 2. Každý štvorec potrieme kečupom, posypeme trochou korenia a nasekanými bylinkami. Syr cestom dôkladne obalíme, aby neskôr nevytiekol. 3. Balíčky potrieme rozšľahaným žĺtkom a na plechu vyloženom papierom ich upečieme dozlatista. Podávame ako chuťovku k vínu alebo ako hlavné jedlo so zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |