končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pečená červená repa s batati zemiakmi a feta syrom ♥POTREBNÉ PRÍSADY červená repa, batati zemiaky, feta syr, olivový olej, balzamikový ocot, bazalka, sol alebo vegeta, cesnak, 4farebníé korenie, červená cibula POSTUP PRÍPRAVY Receptík: repu predpečieš asi pol hodinku v trube na olivovom oleji, aj viac......podla repy aku maš.....na stvrtky nakrajanu....potom pridaš na stvrtky nakrájané bataty zemiaky a červenu cibulu na vačšie kusky nakrajanu.......v mažiari si rozdrv korenie 4 farieb, 3 stručiky cesnaku, pridaj sol a olivový olej a poriadne tým rukami premasti všetko.....ešte možeš pofrkat balzamikovým octom......proste podla chuti.....navrch som dala posekanú bazalku a feta syr......a dopečieš ešte pol hodky.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 21.2.2016, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Farfalle s hlivovo - cuketovou omáčkou a parmezánom ♥POTREBNÉ PRÍSADY farfalle, šalotka, olivový olej, hliva ustricová, cuketa, smotana na šlahanie, parmezán, čierne korenie, soľ, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Postup: hlivu umyjeme, nakrájame na tenke pružky, šalotku najkarame na drobno a na oliv.oleji osmahneme do mäkka, pridame hlivu a dusime 10 min. Cuketu očistíme a nastrúhame na najhrubšom struhaku a pridame k hlive. Spolu dusíme ďalších 10 minút. Pridame šlahačku, sol korenie a cesnak podla chuti a nechame bublať kym šlahačka nezhustne. Uvaríme farfalle, a prilejeme na hotovú omáčku a zmiešame. Podavame s parmezánom. Rýchle, chutné a zdravé ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 18.5.2014, 10:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Špenátový prívarok so zemiakovou kašou a vajíčkom :)))POTREBNÉ PRÍSADY mrazený špenát, olej, múka, mlieko, smotana na varenie, cesnak, zeleninový bujňon, soľ, zemiaky, maslo, vajíčka POSTUP PRÍPRAVY Zemiakovú kašu klasicky pripravíme..uvaríme zemiaky, zlejeme vodu, pridáme maslo a mlieko a rozštucháme.... Necháme si rozhorúčiť olej, pridáme hladkú múku a urobíme záprašku....chvíľu popražíme, zalejeme trochou mlieka a smotanou na varenie a miešame....pridáme špenátik, zeleninový bujón, pretlačený cesnak a necháme zovrieť....podľa chuti ešte dosolíme... K tomu je dobré vajíčko na tvrdo, alebo volské oko.... Poprípade navrch na tanier ešte kyslú smotanku.... Dobrú chuť :))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 27.5.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kyslé zemiačky podľa mňa :))POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, olej, hladká múka, mlieko, kôpor, vegeta, citrón, bobkový list, vajíčka POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si uvaríme v šupke tak do polomäkka, aj viac.....necháme vychladnúť, ošúpeme a nakrájame na kocky alebo na kolieska....Rozhorúčime si väčšie množstvo oleja /pretože robíme hustú omáčku, nie polievku, preto viac oleja/, opražíme hladkú múku....do zápražky vlejeme mliečko /ja som použila polotučné, ale môže byť hocjaké/...do toho pridáme vegetu,bobkový list,vytlačíme šťavu z citróna, kôpor a privedieme do varu.....podľa potreby dolievame mliečkom, aby sme nemali omáčku príliš hustp ani naopak príliš riedku....potom pridáme nakrájané zemiačky a dovaríme do mäkka... My k tomu ľúbime vajíčko na tvrdo alebo volské oko, ale kludne sa dá dať aj párka alebo opečená klobáska.. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 2.3.2013, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |