. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Jana M. (marjo) ID 54254
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.8.2008
Naposledy: 4.3.2014 14:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Plnené turecké bagety



POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 30 dkg celozrnej /tmavej/ múky, 20 dkg polohrubej /bielej/ múky, 1 kocka droždia, 1 KL soli, 2 KL kryš.cukru, 2 PL olivového oleja, 3/4 šálky vlažnéhho mlieka, 1 šálka vlažnej vody. Na plnku: 40 dkg syra GOUDA vcelku, 1/2 KL bieleho mletého korenia, 2 KL PIZZA korenie, 2 vajíčka, 2 hrste petržlenovej vňate. Sézam na posypanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Prísady na cesto spracujeme ako na klasické kysnuté cesto, ak sa Vám zdá, že je cesto tuhé prilejte ešte vodu, cesto nesmie byť veľmi tuhé - necháme vykysnúť.
Medzi tým si do misky nastrúhame na hrubšom strúhadle syr, pridáme 2 bielky, nakrájanú petržlenovú vňať, koreniny a vidličkou premiešame.

Keď nám cesto pekne vykyslo, pomúčime si dosku a cesto vysypeme na ňu. Z cesta si odoberieme kúsok asi ako veľkosť šišky a rozvaľkáme ho na ovál. Do prostriedka dáme syrovú plnku, kraje oválu zdvihneme a spojíme nad plnkou - vzniknú nám bagetky.
Tieto bagetky uložíme na plech, ktorý sme natreli olejom a necháme asi 10 minút odpočívať. Potom ich potrieme rozšľahanými žĺtkami, ktoré nám zvýšili, posypeme sézamom a vložíme do vopred vyhriatej rúry.
Po vybratí upečených bagetiek ich porosíme trochou vody a dáme na ne alobal. Na alobal dáme ešte utierku, aby nám zostali mäkké. Necháme chvíľu vychladnúť a môžeme podávať.
Sú skutočne fantastické.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2009, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu