. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Beata A. (neurologia) ID 34700
Oblasť: Veľký Krtíš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.2.2008
Naposledy: 2.3.2015 9:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 11
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Syrove halusky



POTREBNÉ PRÍSADY

hladka muka, vajce, sol, zemiaky, syrokrem, mlieko, slaninka

POSTUP PRÍPRAVY

Surove a obielene zemiaky nastruhame. Pridame hladku muku, vajce, sol a vsetko dobre zamiesame. Halusky hadzeme do osolenej vriacej vody.Kocky syrokremu si rozpustime v mlieku. Hotove halusky zmiesame so syrovou omackou. Slaninku nakrajanu na kocky poprazime, a posypeme nou halusky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Bryndzove halusky



POTREBNÉ PRÍSADY

hladka muka, vajce, sol, zemiaky, bryndza, kysla smotana, mast

POSTUP PRÍPRAVY

Surove a obielene zemiaky nastruhame. Pridame hladku muku, vajce, sol a vsetko dobre zamiesame. Halusky hadzeme do osolenej vriacej vody.Do pekacika kam budeme halusky davat si pripravime mast s bryndzou a kyslou smotanou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

METENÍK



POTREBNÉ PRÍSADY

polohrubá múka
kvások ( 250 ml mlieko + 1 polievková lyžica cukru + droždie )
kyslá kapusta
slanina
cibuľa
bravčová masť
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Opražiť na kocky nakrájanú slaninu ( môžeme skombinovať oravskú a obyčajnú), potom pridáme na kocky nakrájanú cibuľku, tiež opražíme a odstavíme a necháme vychladnúť. Pripravíme si cesto, začneme rovnakým množstvom múky a kapusty ( keď je kapusta dlhá nakrájame ju na menšie rezančeky), pridáme kvások a vychladnutú opraženú slaninku a cibuľkou a soľ = podľa toho ako je slaná kapusta. Vypracujeme hladké cesto, tak stredne husté, podľa potreby pridáme múku alebo vodu. Na teplom mieste necháme vykysnúť ( vykysnúť necháme 30 min. a potom ešte 20 min. v plechu až potom dať piecť).Zatiaľ si nahrubo vymastíme plech. Keď cesto vykyslo roztiahneme ho na plech a navrch položíme kúsky masti. Pečieme na 180 C.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 30.8.2008, 9:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu