Denisa B. (DenaB) ID 3225 |
|
mimibazar.sk/denab |
Oblasť: Trenčín |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.4.2006 |
Naposledy: 13.10.2018 20:01 |
Aktualizácia: 14.12.2013 11:53 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
4 ks enciánu, 1 veľkú cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, čierne korenie – celé aj mleté, biele mleté korenie, chilli korenie, nové korenie, bobkový list, provensálske korenie, slnečnicový olej
POSTUP PRÍPRAVY
My sme tentoraz robili z 5 enciánov, tak je toho na fotke trošku viac. Ale recept je na 4, tak aby Vás to nepomýlilo:-) Enciány si nakrájame na polovice, cibuľu na pásiky a cesnak na polovičky. V miske zmiešame čierne a biele korenie, chilli, papriku a provensálske korenie. V tejto zmesi obalíme každý kúsok syra zvlášť. Na dno asi 1,5 l pohára nasypeme zopár guličiek nového a čierneho korenia a bobkový list. Potom ukladáme syry, narezanou časťou hore. Jednotlivé vrstvy syra prekladáme nakrájanou cibuľou a cesnakom. Nakoniec to zalejeme slnečnicovým olejom a dáme do chladničky na 14 dní alebo do tepla na 3 dni odležať. Použitý olej nevylievame, uchováme ho v chladničke a použijeme na ďalšie nakladanie.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (6) posledné: 26.7.2009, 15:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |