
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
SciskanicaPOTREBNÉ PRÍSADY zemiakové cesto-placky POSTUP PRÍPRAVY Dnes varil kuchár neviem či v teleráne alebo na STV a varil typické Bratislafské zemiakové placky s názvom sciskanica. Nezachytila som recept. Bratislafčanky hlavne tie viac pamätajúce hoďte ho sem. Mali by to byť zemiakové placky plnené oškvarkami, smotanou a zapečené. Ak viete , píšte ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 11.4.2008, 19:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |