
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Zapekaný karfiol- jednoduchý a výbornýPOTREBNÉ PRÍSADY 1 karfiol, 4-5 vajíčok, cca 100-150 ml mlieka, cca 100 ml smotany na varenie, cca 80-100 g tvrdého syra, korenie, olivový olej+strúhanka na zapekaciu misu POSTUP PRÍPRAVY Karfiol si uvaríme v osolenej vode. Zapekaciu nádobu si potrieme olivovým olejom a dno a boky nádoby vysypeme strúhankou. karfiol si rozdelíme na malé ružičky a pouladáme do misy. karfiol zalejeme zálievkou: vajíčka vymiešame so smotanou a mliekom, pridáme polovicu nastrúhaného syra a osolime, okoreníme, ovegetíme. dáme piecť do vyhriatej rúry na cca 170 stupňov na cca 40 minút. potom povrch posypeme zvyškom syra a dáme zapiecť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 24.2.2019, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Veľkonočný syrekPOTREBNÉ PRÍSADY 10-12 vajec ( podľa veľkosti ), 1 l mlieka, trochu soli ( cca 1 ČL ) *sieťka* POSTUP PRÍPRAVY všetko dáme spolu variť do hrnca na menšom plameni, za stáleho miešania, aby nám neprihorelo mlieko. keď už vidíme že hmota hustne, hrudkoveje (ako tvaroh), tak odstavíme z plamena a prelejeme cez sieťku ( gázu ). sieťku na konci uviažeme a dáme na cca pol dňa do chladnejšej miestnosti odkvapkať zavesenú na nejakej vareche alebo čo máte po ruke... skvele to chutí so všetkými veľkonočnými mašktami a cviklou.. ;) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (35) posledné: 12.11.2013, 7:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Tradičná klasika: Halušky s tvarohomPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, polohrubá múka, tvaroh(hrudkový), soľ, maslo POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si ušúpeme a postrrúhame na strúhadlo úplne na jemno, takú kašu. doporučujem zaprahnúť silné mužské ruky :)) počet zemiakov, koľko zjete... pridáme múku, toľko, aby keď postavíme polievkovú lyžicu do hmoty, tak aby sama stála. osolíme a hádžeme do osolenej vriacej vody cez sitko, súbežne hádžeme aj miešame, aby sa nám nepripálili na spodok hrnca. povaríme 1-2min a precedíme. halušky zmiešame s tvarohom, osolíme a polejeme roztopeným maslom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 25.2.2008, 10:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |