končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekane palacinky s poromPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej muky, 2 vajcia, sol, 2 lyzice oleja, 20g drozdia, 300ml mlieka. Plnka: 3 pory, 2 lyzicky masla, 100ml smotany, lyzica hladkej muky, 100g tvrdeho syra, sol, ml. c. korenie POSTUP PRÍPRAVY V mlieku rozmiesame vajcia, rozmrvene drozdie, olej, trocha soli a napokon muku. Vymiesame hladke cesto a postupne z neho upecieme asi 12 palaciniek. Pripravime plnku: Por pokrajame na tenke rezanceky, podusime na masle, osolime, okorenime a prilejeme smotanu. Muku rozmiesame asi v 150ml vody,prilejeme do omacky a varime, kym nezhustne. Potom vmiesame polovicu postruhaneho syra. Kazdu palacinku naplnime, zvinieme a ulozime na vymasteny pekac. Vrch posypeme syrom a pekac dame do vyhriatej rury. Palacinky podavame teple. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vyprazana palacinka s nivouPOTREBNÉ PRÍSADY 600g Nivy, 4 vajcia, 250ml mlieka, 120g polohrubej muky, 50g hladkej muky,100g struhanky, vnat, sol, 250g oleja POSTUP PRÍPRAVY Do mlieka primiesame dve vajcia, sol, nasekanu vnat. Dokladne premiesame a pridame pol. muku. Z hladkeho cesta upecieme palacinky a na kazdu postruhame syr. Palacinky zlozime do tvaru satocky, obalime v trojobale a do zlatista vyprazame. Ako priloha pasuje k palacinkam bylinkova omacka i zeleninove salaty. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kolac so syrom a sampinonmiPOTREBNÉ PRÍSADY 180g hladkej muky, 1/3 balicku kypriaceho prasku, 90g tuku, 3 lyzice bieleho jogurtu, sol. Napln: 2 cibule, 50g masla, 200g sampinonov, 4 vajcia, 3dcl mlieka, 150g tvrdeho syra, sol, ml. c. korenie POSTUP PRÍPRAVY Muku preosiatu s kyp. praskom vymiesame s pokrajanym tukom, pridame jogurt a sol a vypracujeme hladke cesto. Asi na pol hodiny ho dame do chladu, potom z neho vyvalkame gulaty plat, ktorym vylozime dno a steny kolacovej formy. Dno popichame vidlickou a kratko zapecieme. Na masle spenime cibulu a na nej podusime domakka pokrajane hriby. Rozotrieme to na zapeceny kolac, zalejeme zmesou rozslahanych vajec, mlieka, jemne nastruhaneho syra, korenia a soli a pecieme v mierne vyhriatej rure, az vajecna zmes stuhne. Pri dopekani posypeme kolac zvyskom nastruhaneho syra. Je to vynikajúúúúúúúúúúúúúce! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |