Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
750 g zemiakov, 1 vajce, 25 g masla, 175 g hrubej múky, soľ, 2 vajcia na obaľovanie, strúhanka, olej na vyprážanie.
POSTUP PRÍPRAVY
V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a pretlačíme.K vychladnutým pridáme múku, soľ, maslo, vajce a vypracujeme cesto. Z misky, v ktorej sme si vypracovali cesto, sformujeme krokety, ktoré obalíme vajci a strúhanke. Krokety vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 21.2.2014, 16:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |