Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Zvyšná knedľa (z nedeľného obeda napr.), syrokrém, cestíčko (klasické z vajíčka a hladkej múky), soľ, koreniny podľa vlastnej chuti, olej na vyprážanie
POSTUP PRÍPRAVY
Ak nám ostane knedľa z predošlého dňa, dám ju na chvíľu do mrazničky - lepšie sa bude s ňou pracovať, avšak nemala by byť príliš zmrznutá. Nakrájam ju na plátky, potriem syrokrémom z oboch strán, obalím v cestíčku a jednoducho vypražím na oleji z oboch strán. Jednoduchá a rýchla večera počas bežného týždňa. Pozor, je to veľmi sýte jedlo - ale veľmi chutné s čerstvou zeleninkou (paradajka, paprika alebo nejaký šalát ako kto rád). Nie je to síce príliš zdravé jedlo, ale občas na spotrebovanie zvyškov v chladničke si ho doprajeme.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (2) posledné: 12.7.2007, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |