
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Paradajková omáčka na cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg paradajok, najlepšie sú také domáce čerstvé zo záhradky, alebo z trhu, aby pekne voňali, olej, cibuľa, cesnak, soľ, bazalka, parmezán, cestoviny. Rozpis je asi na tri porcie. POSTUP PRÍPRAVY Paradajky zalejeme v mise vriacou vodou, chvíľu necháme a ošúpeme. Nakrájame na kocky. Do hrnca dáme olej, nadrobno nakrájanú cibuľu a na tenké plátky asi dva strúčky cesnaku. Chvíľu porestujeme, pridáme 2/3 ošúpaných a nakrájaných paradajok a zopár potrhaných lístkov bazalky. Prikryjeme pokrievkou a necháme pomaly dusiť. Osolíme podľa chuti. Občas premiešame, paradajky pustia šťavu, takže môžete nechať pokrievku na hrnci, tak aby para aj unikala von. Ide o to, aby sa tá šťava vyvarila. Asi po 3/4 hodine pridáme pretlačený jeden strúčik cesnaku, ostatné paradajky a znovu bazalku. Dusíme odokryté ešte asi 10 minút. Podávame z akýmikoľvek cestovinami, špagetami, posypané podľa chuti parmezánom. Tá chuť omáčky je neskutočná. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 31.5.2013, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Cuketovo mozarellový koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto, 1 mladá cukina, 1 rajčina, bazalkové pesto, 1 mozarella, čerstvá bazalka POSTUP PRÍPRAVY Ja používam hotové vyvaľkané cesto Billa. Cesto rozložte, nechajte ho na pečiacom papieri, všetky 4 okraje zahnite 1 cm dovnútra a mierne pritlačte. Cesto potrite bazalkovým pesto. Cukinu pokrájajte na tenké koliečka, posoľte a opečte na troche oleja na panvici. Cukinu uložte pekne koliečko vedľa koliečka na cesto, navrch poukladajte rajčiny pokrájané na tenké koliečka. Pečte pri 200 stupňoch, 20 minút. Ak by sa Vám kraje cesta dvíhali, popichajte ich nožíkom. Na upečený horúci koláč potrhajte na malé kúsky mozarellu a čerstvú bazalku. Je to nenormálne chutné...krehké a chrumkavé. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 17.5.2013, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |